Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archaeology

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Asgard said:

troll fragmentleri nerden cıkarıyosunuz yahu eastern kingdoms full dwarf

trollerin oldu yerden troll çıkıyor hinterlandsin güney doğusu
stv north'un kuzey batısı yada doğusu, arathinin güney doğusu gibi mekanlar
Mesaj tarihi:
Darksun said:

525 archeology i bufflanmadan evvel yaptım, 3 er 3er toplayaraktan...

buff'tan kastın ne anlamadım, ben bugün dig site'lara gittim her dig site'da 3 artifact çıkıyor normal midir? Yani her dig site 3 skill veriyor gibi bir durum oluşuyor. Kasılır mı böle yauw
Mesaj tarihi:
fragmentlardan bahsediyor, 3 er 3 er çıkıyordu önceden şimdi 5-6 fln çıkabiliyor tek kazıdan, ayrıca her dig sitedan 3 skill gelmiyor o olay 75 e kdr devam ediyor sonrasında 100 e kdr yavaşlıyor, 100 den sonra hiç gelmiyor fragment lootlayarak
Mesaj tarihi:
TheRiverBelow said:

bide kimse söylememiş. arkeoloji puanı 100e ulaşıncaya kadar solve etmeyin fragmentleri. 100'den sonra sadece fragment ile kasılıyo çünkü. "millet quest akarken arkeoloji yardırcam realm first olucam olum" diye gaza gelmişken çok acı vurduydu bu gerçek yüzüme euhasd

aa tamam :)
Mesaj tarihi:
Şu olayı özetleyerek açıklayacak biri var mı? Ben öğrendim fakat tam olarak olayı oturtamadım. Nerelerde kazabiliyoruz, haritada bakıyorum mavilikler var acap oralar mı :D?
Mesaj tarihi:
çok yanlış bi zamanda hardcore yaptılar oyunu. basitleştire basitleştire limit nüfusa eriştiler sonra hardcore yaptılar. kendi açılarından mükemmel bi strateji tabi.
Mesaj tarihi:
Ya ben bir yere gittim, kırmızı bölgeydi, dürbünü koydum yeşil çıktı, arkasında da fragmenti buldum. 1 kere mi orayi kazabiliyoruz? Sonrasında 10 15 kere denedim daha bi fragment bulamadım. Şimdi başka yere uçuyorum...
Mesaj tarihi:
Yeni açtığım için bazı "moron" yorumlarım olabilir kusura kalmayın :D. Dün gece dolaşım bi 10 skill aldım, her defasında 20k xp gelmesi çok güzel olmuşta, 100 olduğunda fragmentleri solve edince mesela birikenleri onda da skill geldiğinden xp geliyör mu :)?
  • Yeni Oluştur...