Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Homoyu momoyu bilemem de kasması baya zor yav bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Erkeklige giden yol taşlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 bu archaeology'i nasil kullaniyoruz anlamadim bi aciklayan olsa yada kaynak bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 troll fragmentleri nerden cıkarıyosunuz yahu eastern kingdoms full dwarf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Asgard said: troll fragmentleri nerden cıkarıyosunuz yahu eastern kingdoms full dwarf trollerin oldu yerden troll çıkıyor hinterlandsin güney doğusu stv north'un kuzey batısı yada doğusu, arathinin güney doğusu gibi mekanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Darksun said: 525 archeology i bufflanmadan evvel yaptım, 3 er 3er toplayaraktan... buff'tan kastın ne anlamadım, ben bugün dig site'lara gittim her dig site'da 3 artifact çıkıyor normal midir? Yani her dig site 3 skill veriyor gibi bir durum oluşuyor. Kasılır mı böle yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 fragmentlardan bahsediyor, 3 er 3 er çıkıyordu önceden şimdi 5-6 fln çıkabiliyor tek kazıdan, ayrıca her dig sitedan 3 skill gelmiyor o olay 75 e kdr devam ediyor sonrasında 100 e kdr yavaşlıyor, 100 den sonra hiç gelmiyor fragment lootlayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 100'den sonra nasıl geliyor peki? Bir de bu çıkan troll, elf artifact'ler fln işe yarıyor mu çöp mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 TheRiverBelow said: bide kimse söylememiş. arkeoloji puanı 100e ulaşıncaya kadar solve etmeyin fragmentleri. 100'den sonra sadece fragment ile kasılıyo çünkü. "millet quest akarken arkeoloji yardırcam realm first olucam olum" diye gaza gelmişken çok acı vurduydu bu gerçek yüzüme euhasd aa tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ben kılıca kasıyorumda 10 yıl yaşlandım resmen troll zaten zor cıkıyo millet 4000 troll fragment cıkarttım hala çıkmadı felan diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Sparkcaster said: northrendde kvaldir/nerub digsite oranını ayarlayan gerizekalının........... 375 de gittim 490 oldu skill 10 kvaldir common 1 rare(balta) çıktı ve hala 75 nerub fragmenttaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 ben daha şanslıydım hep scourgeholme ile zuldrak daki mekanlar gelmişti çok ugrasmamıştım. ama night elf'le kvaldir sayısı cidden sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Şu olayı özetleyerek açıklayacak biri var mı? Ben öğrendim fakat tam olarak olayı oturtamadım. Nerelerde kazabiliyoruz, haritada bakıyorum mavilikler var acap oralar mı :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Skill 2 turlu alınıyor degilmi? 1 kazarak 2 solve ile ve bu solve naneleride sadece kazarak bulunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 kazarak max 100'e kadar skill alıyosun ama, sonrası sırf solve ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 O zaman en guzel lootlar hangisinde ise onu solve etmeyip ileride solve etmek mantıklı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 kılıç için uğraşıyorum baydım, dün gece rüyamda kazı yapıyordum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 aynen. çıkmıyor dünya kırıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 çok yanlış bi zamanda hardcore yaptılar oyunu. basitleştire basitleştire limit nüfusa eriştiler sonra hardcore yaptılar. kendi açılarından mükemmel bi strateji tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Absolut said: O zaman en guzel lootlar hangisinde ise onu solve etmeyip ileride solve etmek mantıklı herhalde. bunu böyle mi yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Ya ben bir yere gittim, kırmızı bölgeydi, dürbünü koydum yeşil çıktı, arkasında da fragmenti buldum. 1 kere mi orayi kazabiliyoruz? Sonrasında 10 15 kere denedim daha bi fragment bulamadım. Şimdi başka yere uçuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Genelde bi bölgeden 3 kazı alanı çıkıyor ve 3 item bulabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 genelde degil her zaman, bi bolgeyi sadece 3 kere kazabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hizir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Ayni mekanda bulunan oyuncularin kazi alanlari cakisiyormu? Millet birbirine kazma kurek daliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Yeni açtığım için bazı "moron" yorumlarım olabilir kusura kalmayın :D. Dün gece dolaşım bi 10 skill aldım, her defasında 20k xp gelmesi çok güzel olmuşta, 100 olduğunda fragmentleri solve edince mesela birikenleri onda da skill geldiğinden xp geliyör mu :)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar