stimpak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 kampüste tavla oynarken flyer dağıttılar, bi bakayım dedim afalladım :) eve gelince de webcamle resmini çektim, net değil. o yüzden okunmayan kısımları resmin yan tarafına yazdım 1noel annenin altında da sürpriz hediyeler yazıyor,ama o kadar silik ve küçük ki font, hediyeleri memeler olarak okuduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 lan bu afişi ben de gördüm bugun okulda kantine asmıslar,bir anlık mindfuck sonrası okudum yine bir şey anlamadım arayıp sorucam en sonunda starcraft ne ayak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 anneye yazik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 o ne lan ahasdk dansçı kızlar, noel anneler, striptiz yapan hatunlar ve orada starcraft oynayan nerdler. hmm çok fantastik ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 oha sc ne alaka ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 cidden anlam veremedim abi, ne saçma bi organizasyon. teknede SC parti verecekler, SC nerdlerinden başka kimse gelmez ki o partiye. Korede falan yapsalar izleyici falan toparlarlar da, ülkemiz şartlarında yalan olur o parti. Bi de Foam parti varmış, o kadar nerdü topladıktan sonra ortaya foam sword atıp 10 tane, adına da foam parti diyebilirler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 topiğin adını da güncelliyim hiti artsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 partide dayanıklılık sınavı yapıcaklarmış çocuklar oyun oynarken kızlar çocuklara muamele çekicekmiş, yenilen eve dönücekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 MY BODY IS READY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 ahah amükemmelmiş! nasıl kitle toplıycaklarını biliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 teknede bir de oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 teknede sc mi oynanırmış bırak ya hem net bağlantısı da kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 fiber kablolarını ısıran balinalar nerede peki sorarım sana bone? denizdeler di mi.. tekneler nerede peki? onlar da denizde. başka sorum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 HAHAHAHAHAH bu ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar