vivavale Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Gitti böbrek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 inşallah ceza yersin. Yaptığının hırsızlıktan farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 forgiver said: ondan sonra tayyipe hırsız diyorsunuz http://www.dailyhaha.com/_pics/stop-music-piracy.jpg of analojiye gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Ne yaptırdığınızı fark ettirmemeniz mümkün ama hatta kullanıcı adınızla bağlandığınız için aşırı veri alış-verişini görürler. Önlemlerini alırlar bir nedenin yoksa. Ben okul hattından sürekli Netflix ve Crunchyroll izliyorum SSH tüneliminle, ses çıkmadı daha ama torrent diyenleri kesiyorlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 direct link den indir torrent ile oyun indirme hayatın bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Kuzenim indirmiş de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 "roket adam" said: GEd said: o cocuk salakmış, okul zaten öğrenciye bedava windows veriyor arasa bulur sitesinde. Aynen, geçen Autocad 2011 indirdim hatta bedavaya. Çok mutluluk verici. draft sight kullan canavar gibi beles hemde corporate seviyesind ebeles butun sirketi geçirdim huzur geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 bu arada okul içi dc varsa ona aban mallık bittorrent almanyada okulda hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 BonePART said: draft sight Baya iyi görünüyor lan bu. Sketchup falan kullandırıyordum millete asd Dur bunu yayayım ben şirkette. Saçma salak swg viewerlar falan kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 axedice said: BonePART said: draft sight Baya iyi görünüyor lan bu. Sketchup falan kullandırıyordum millete asd Dur bunu yayayım ben şirkette. Saçma salak swg viewerlar falan kullanıyorlar. abi yapan şirketin kim olduğuna bakarsan zaten dahada huzur gelcek 3ds in programı solidworksun yapımcısı heriflerin yane autocadden gordugum tek farkı post command pre command bazı şeyler farklı mesela stretchde auto cadde post command selection yapıyon burda pre command yapmassan cıvıtıyo alısılmıcak bişi değil yane 3 gunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Özet: Alamanya da torrent yardirmak göt ister. Okul yahut yurt agindan torrent kullanmak vahim bir hatadir, ki direkten dönmüssün sevgili topik sahibi kardes. Biliyorsundur amma ben de genel bir uyari da bulunayim.Bu almanlar her hatanin ilkine bir hosgörü ile yaklasabiliyorlar. Fakat ayni hatanin tekrarini affetmiyorlar.Gerci uni fln biraz daha gevsek bu konularda amma.Nacizane bir tavsiye, hatanin tekrarinda öpebilirler.Gecmis olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Abi torrent kullandığı için değil kötü oyunlar indirdiği için uyarmış alman hükümeti, hiç mi yok almancanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 senko said: Valeron said: başka topiğe yazdım aynen gene yazıyorum buraya, "ya direk bunu görünce uplamam gerektiğini hissettim. ingilteredeyim üniversite bağlantısı kullanıyorum torrentle takır tukur indiriyodum filmleri ama geçen wolf of wall streeti indirmiştim bugün tak diye internet bağlantımı kestiler. diğer dizilerde bişi farkedilmemişti. şimdi açtılar tekrar ilk uyarı diye ama suspended olarak kaydettiler. bunlar beni görmeden,takip edemeden torrentle bişi indirmem mümkün mü ? var mı böle bi iş ?" işin tekniğini anlatmadan yazıyım yok. bulmak isteyen proxy chain arkasına geçsen de tordan girsende bulur seni. hele okul Fakulde gibi campus network dediğimiz yerlerden giriyorsan hiç şansın yok banada öyle geliyo ya streamden izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 dreagloth said: Abi torrent kullandığı için değil kötü oyunlar indirdiği için uyarmış alman hükümeti, hiç mi yok almancanız. fasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar