Forex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 mesaneler rahat o zaman ben tutamıyorum maksimum 3-5 saat eğer hiçbirşey içmez isem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bira filan içersen fazla tutamazsın zaten ön sıralarda olduğun için alamıyosun bira su falan filan ,geçen yılki sonispherede saha içi aldığıma pişman oldum ben orda ölürken herifler sahne önünün en arka kısmından bira içe içe mis gibi izliyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 BiTcH_oFBaT said: biz 1-2 gibi gireriz. aynen biz de bu saatlerde dayanırız kapıya. edit: -de ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi 2008 metallica konserinde 16 saat tuvalet yapmadan ve yere oturmadan durmuştum ya. 16 saat. kalan 8 saatte de uyumuştum zaten. nasıl tuvaletim gelmedi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 biletler bitmiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 küçük çiftlik parkı duyana kadar çok hevesliydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 maiden ulan! evinizin arka bahçesinde konser vermeye geliyor olsa, arka bahçenizi basarım! eviniz benim evimdir onlar gidene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 BabacumMostors said: küçük çiftlik parkı duyana kadar çok hevesliydim aynen sınavlar bitsin belki giderim diyordum biletlerde bitmiş neyse yurtdışında izlerim maideni artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 aynen bir de bunların üstüne izmir'den kalkıp gidecek olmak gözümde büyüyodu gitmicem galba ben de ya sağlık olsun nabalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Biletler GG olmuş ben kadar verene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 aynen ben de. bugün alcam lan diye girdim sonrası bilindik ffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 bu hafta lan dasd heycanı yaşayamıorm iş yoğunluğundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Iron Maiden bulgaristan konseri iptal Press release from Sonisphere Festivals - Bulgarian Festival cancelled Published: June 14, 2011 Due to logistical problems the local promoter, Marcel Avram and Balkan Entertainment have unfortunately decided to cancel this year's Sonisphere Festival in Sofia, Bulgaria. Everyone at Sonisphere have worked diligently to try and get the problems rectified but unfortunately these problems cannot be resolved. Sonisphere apologises for the cancellation and any inconvenience this has caused. Unfortunately these circumstances were out of our control. Umarım benzer aksaklıklar bizde yaşanmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bende bileti bugün alirim diye düsünmüstüm. kaldik böyle. artık gelmesede olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Luxor said: Iron Maiden bulgaristan konseri iptal Press release from Sonisphere Festivals - Bulgarian Festival cancelled Published: June 14, 2011 Due to logistical problems the local promoter, Marcel Avram and Balkan Entertainment have unfortunately decided to cancel this year's Sonisphere Festival in Sofia, Bulgaria. Everyone at Sonisphere have worked diligently to try and get the problems rectified but unfortunately these problems cannot be resolved. Sonisphere apologises for the cancellation and any inconvenience this has caused. Unfortunately these circumstances were out of our control. Umarım benzer aksaklıklar bizde yaşanmaz.. oha, bilet almak için sarfettiğim çabanın üstüne olursa böyle bişey FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU bi de gıcık olduğum bi şey var, diyom mesela arkadaşa "konsere geliyon mu" "abi yok ya küçükçiftlikte. :/" diyor adam. ULAN BAŞKA ALTERNATİFİN Mİ VAR HAYVANADAM? IRON MAIDEN GELİYOR SEN küçükçiftlik park hmpf :/ DİYOSUN FÜFĞFÜFĞROWPSŞDLLŞŞLŞ:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Iron Maiden gg. biletleri satmaya çalışın para ederken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Abi.. yeniden mi satışa çıktı biletler? Noldu, napıolar? http://www.biletix.com/event.htm?id=MLSON Bilet satışı mı gözüküyor, ben mi yanlış görüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 abi e oha ama ya testis mi geçiyolar lan? 5o lira boşuna mı verdim fazladan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ahaha ben de deli gibi bilet arıodum, param olmadığından değil de korsana para yedirmeye hiç niyetli değildim. iyi yapmışım.. ibret olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 her sene olan bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hayda kazık yedik yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yav ankara-istanbul cumartesiye otobüsten bilet de ayırttım, iptal olursa söverim çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 biletler kısıtlı sayıdaymış, yani yarın öbür gün alırım falan diye rahat davranmayın hemen davranın, gerekirse kart bulun netten falan alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 sadece sahne önü kalmış yine ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 nasıl ya. simdi bakmistim daha vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar