b1vRiP Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ben bi yerde maiden-priest-acdc gibi bir şey duymuştum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 DeadSkinMask said: CthuLhu said: Big four geçen sene ingiltereye gitmedi ondan gidiyor yoksa gene big 4 geleceği yok. IM gelsin Ratm gelsin Slipknot da gelsin. gerisini serpiştirirler zaten 3er 5er ama ne gelecekse gelsin Temmuz ayında gelsin. geçen seneki tarih finallerime/bütlerime geliyor. intihar falan ederim. tarih belli. 17-18-19 haziran. nerde yazıyor? resmi sitede hala coming soon http://tr.sonispherefestivals.com/ gerçi o tarihlerde olursa ilk gün akşamdan itibaren hepsine girebiliyorum finalin son gününe denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 facebook sayfasında şu an için sadece festivalin tarihi ve hangi şehirde yapılacağı kesinleşmiştir yazıyo. gerçi referans alınır mı facebook orasını bilmiyorum http://www.facebook.com/event.php?eid=169787989719230 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 abi, Created By Gazi Metal Tayfası =) gerçi olabilir de hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 aslında ben de o isimden kıllanmadım değil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 tarih kesin zaten, twitterdan falan açıklandı en doğru bilgileri alttan bulabilirsiniz, organizatörün nicki freak gibin bişiydi sanırım http://duslervekabuslar.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11560 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 rock'n coke'ta maiden'ın peşindeymiş galiba. iyice batırdı artık adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 fransa da "lö big katğr" olarak açıklamış bulunmakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 oha lan metallica da zırt pırt gelir oldu. james iyice parasız kaldı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Megadeth`e adam gibi caldircaklarsa gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 sağlam bir kaynak diyebileceğim bir tanıdıktan aldığım bilgiye göre (böyle cümle kurmayı da hiç sevmiyorum lan ...) çok büyük iki grup ile büyük ölçüde anlaşılmış :) Brutal Legend soundtrack'inde şarkısı bulunan gruplardan 2 tanesi diyeyim bari, bakınca anlaşılır zaten :) dp: gerçi gruplar bana göre büyükte, neyse sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 büyük gruplar açısından baya testisli bi soundtrack ama o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 motosiklet marşı diyeyim o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 judas, kiss, motley, motörhead hangisi? soundtrack e baktım ve sonisphere da cıkarabilecek grupların arasından büyükler anca bunlar nolur motörhead olmasın, gidemiyorum ölürüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 son motörhead konserindeki rezillikten sonra lemmy mikseler gelmez bence buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 priest geliyo mu priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 anathema ve coldplay gelsin... xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 slipknot geliyor mu gelmiyor mu? gözlerim doluyor düşündükçe çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 FromTheHell said: priest geliyo mu priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 pink gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 kristina agalitör gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Polonya da Iron Maiden ve Motörhead kesinleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 DeadSkinMask said: Polonya da Iron Maiden ve Motörhead kesinleşmiş. motorhead :( turkiyeye de gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2010 motörhead'i keseyim ama maiden gelsin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar