DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 İngiltere belli olmuş kabataslak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 bu sene istanbula gelmez herhalde big four. yada geliceklersede iron maidenda gelsin artık :) yoksa gelmesinler hiç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 big 4 gelmesin, bi tek iron maiden gelsin bu sene. hadi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 slipknot gelsin artık ya... gelsin yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 sonispherele mi gelir tek mi gelir bilmem de ben tekrardan priest istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 ratm tekrar birleşsin ve türkiye'ye gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 FromTheHell said: sonispherele mi gelir tek mi gelir bilmem de ben tekrardan priest istiyorum. duygularımın kelimeye döküldüğü an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 slipknot gelirse evrenin ağzını kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 iron maiden gelsin yeter. slipknot falan büyüyünce sıkılırsınız zaten gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 menovır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 iron maiden tek başına gelsin 2 gun boyunca durmadan çalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarantine Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 soulberry said: ratm tekrar birleşsin ve türkiye'ye gelsin. baya oldu sanki onlar tekrar birleşeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Toplulukla fear of the dark söylemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 rammstein gelsin yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 -007- said: rammstein gelsin yine Attırsın milletin üstüne yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Tek görmek istediğim grup Iron Maiden. Ama Metallica ve Manowar yine gelse baymaz yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 maiden ve slipknot geliyor şeklinde duyumlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 http://twitter.com/sonisphere şurda yazana göre polonya ayağı için maiden kesin. ofişıl sitelerine de bakayım hemen... edit: aha polonya! http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 lamb of god gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Maiden izlemiş bulundum geçen yaz da yaşlanmış adamlar gerçekten. Kendinizi hazırlayın da gidin. Ben ki müzik kulağım hiç yoktur, gitarlar batırsa da anlamam falan... Ghost of the Navigator'da gitarlar sıçtı. Fear of the Dark'ın sözler unutuldu vb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 daha 2010'un gazı geçmeden bomba olur valla big four + sıkı gruplar gelirse. ulan şansa bak, londra'dan dönüyorum ben de 1 haftaya. 6 ay daha kalsaymışım keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 goldbären said: iron maiden gelsin yeter. slipknot falan büyüyünce sıkılırsınız zaten gençler. ÜFF GERÇEK METALCİ YİEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Big four geçen sene ingiltereye gitmedi ondan gidiyor yoksa gene big 4 geleceği yok. IM gelsin Ratm gelsin Slipknot da gelsin. gerisini serpiştirirler zaten 3er 5er ama ne gelecekse gelsin Temmuz ayında gelsin. geçen seneki tarih finallerime/bütlerime geliyor. intihar falan ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 metallica tekrar gelmeli. metclub'a olan uyeligim bitiyor haziran sonu falan, gozum acik gidicem tanisamazsam grup uyeleriyle. bir james'e sarilaydim lan, bir vuraydim sirtina, idolumsun babam deseydim. ama maiden gelsin tabi ki. gerci 3.5 ay ingilterede kalip bir tane iron maiden haberi gormeyince insanin pek umudu olmuyor ama hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 CthuLhu said: Big four geçen sene ingiltereye gitmedi ondan gidiyor yoksa gene big 4 geleceği yok. IM gelsin Ratm gelsin Slipknot da gelsin. gerisini serpiştirirler zaten 3er 5er ama ne gelecekse gelsin Temmuz ayında gelsin. geçen seneki tarih finallerime/bütlerime geliyor. intihar falan ederim. tarih belli. 17-18-19 haziran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar