Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 zuzu video <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Vidyo inanilmaz ahaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Oyun baya iyi olmuş. Birde Inventory ve Scalling işlerine mod çıkarsalar (ki eminim yakında çıkar) oyun mükemmel olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Cok ciddi bir sekilde soruyorum. Begenenler neyi begendiler tam olarak anlatabilirler mi? Benim kesfedemedigim, goremedigim seyler var ki bu kadar insan begeniyor yani. Bir anlatin da ben de keyif aliyim su oyundan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ahaha video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 oynarken keyif almadiysan, biz anlatinca nasil alican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Deacon said: Cok ciddi bir sekilde soruyorum. Begenenler neyi begendiler tam olarak anlatabilirler mi? Benim kesfedemedigim, goremedigim seyler var ki bu kadar insan begeniyor yani. Bir anlatin da ben de keyif aliyim su oyundan ya. frp ve rpg öğeleri güzel bir harita ve hikayeyle çok güzel sunulmuş, craftıdır, dragonudur, şehirleri npcleriyle etkileşimidir vs çok iyi. ama teknik olarak çoooook kötü bir oyun bence. şu oyun yapısı ne bileyim bir dragon age ui'si ile olsa çok daha başarılı olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Deacon said: Cok ciddi bir sekilde soruyorum. Begenenler neyi begendiler tam olarak anlatabilirler mi? Benim kesfedemedigim, goremedigim seyler var ki bu kadar insan begeniyor yani. Bir anlatin da ben de keyif aliyim su oyundan ya. Free roam, gayet başarılı. Ambiansı sevdim, özellikle karlı bölümlerde. Bir de son olarak bu yoklukta, düzgün grafiklerle karakter geliştirebilinen oyun olmasını sevdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Deacon said: Cok ciddi bir sekilde soruyorum. Begenenler neyi begendiler tam olarak anlatabilirler mi? Benim kesfedemedigim, goremedigim seyler var ki bu kadar insan begeniyor yani. Bir anlatin da ben de keyif aliyim su oyundan ya. -bazı questler azcık güzel -bazı combatlar güzel -atmosfer bayaa güzel -30x vurunca asassino diye bağırmak güzel -dual wield büyü ben sevdim baya.minigun gibi lightning atılıyor,öte yandan dartü sidiyosü gibi lightning de atılıyor.ne bileyim güzel ya -at vs at combatı güzel -mamut vs at güzel -sarayda guardlardan kaçarken upuzun yemek masasının üstünde kap kacağı devire devire asasino diye bağırmak güzel. -e oyunun bütün olayı open world zaten güzel -mamut vs ejderha görmedim daha da,olursa direk game of the year -assasino kardeşliğinin wedding görevi fena değil.onun dışında meh -random encounterlar da fena değil.yok ya bok gibi aslında -alchemyden potion bulunca assasino diye bağırmak güzel -ejdere dağdan atlayıp assasino deniycem az sonra.olursa o da güzel.olmazsa da napalım ha benim beklentim inanılmaz düşük oyundan.ondan güzel geliyor.ama kotor veya bg2 varken yüzüne bakmam bunun.git oyna onları.bg2 oynamasan da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 aquila said: oynarken keyif almadiysan, biz anlatinca nasil alican. Henuz yapmadigim, denemedigim bir sey vardir belki. Oyle bir sey soylerler, denerim ve keyif alirim ihtimali. Taylan sen de sirf stealth ve bs var diye keyif almissin oynundan. Sidious gibi lightning dedi fds. Bu arada npc'lerle etkilesim guzel denmis, kesinlikle farkli oyun oynuyoruz dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 2001 oyunu oni'de npclere attığın bicycle kick bile skyrimdeki etkileşimden 10 kat derin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 yeter yaa 1 quest yapmak icin gittigim dungeon dan 3 quest daha alarak cıkıyorum, biri quest kitlicek diye kitap okumuyorum konusmaları dinlemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=F84oQejFvss&feature=uploademail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 level scale dragonu 4 vuruşta aldıktan hemen sonra arkamdaki giant ın vuruşuyla 3000 metre gökyüzüne uçtum... iyiymiş... bu arada video iyiymiş gece gece sesli güldüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 oyunun kullandığı ram miktarını arttırmak mümkün müdür bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ne kadar lazimsa o kadar kullaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Ahaha. Bug buldum sanırım. Sadece 1 saatte 20 level conjuration'u 100 level yaptım. Ama iyi mi yaptım bilmiyorum ^^ Kasarken baya bir restoration levelı da geldi, dolayısıyla ekstradan 10 karakter leveli verdi bunlar gelişirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Crickende gözümden yaş geldi abbov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 abi son sahnede gözümden yaş geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 şu sahneye çok güldüm, loadtan tekrar oynayıp videoya çektim http://www.youtube.com/watch?v=1kC1JWKPur8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 AHAHSHUDAUSUHAHUAHUUHAUHAHUAUHAHUAHUHUAA AĞLADIM XDXDXD OF ÖLÜYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAHAHASHDHASHAASHDASFJIAISJAS ÖLDÜM YA FSDJIIJDFHJIDFHIJDF BEN BÖLE BİŞEY GÖRMEDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 hayatımda başıma gelen en komik şeydi. bir daha hiç gülemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 AY KARNIM YA HASDHAHSDHAHAHASHDUASHUDAUHSG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 inanılmaz komikmiş hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar