Norak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 DEV avlama 101 çalışırken kaplıca buldum lol, yellowstone gibi buharlar gayzerler falan çogiyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 resto'da heal atarken hem stam'ı dolduran perk ile DW ile iyi dps çıkıyor. level'ımdaki bir caster'ı köşeye sıkıştırınca 4-5 power attack'la etkisiz hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 2 hand iyiydi hoştu da tehlikeliydi. sven mi ne vardı benimle gezinen. bandit kesicem diye kendisine tek atmıştım power attackla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 high'dan öte texture yokmu ya? cok camus texturelar böle. bide ore'ları ansıl eriticez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 cüce whiteruna girer girmez kapıdan sağa bak smelter var evin arkasında, forgeun yanında kalıyor gözükmeyebilir ilkinde iyi bak. onlar eritiyor. diğer şehirlerde de vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 resto gmlemek isteyenler, housecarl companioni mages guilde goturup, buyuculerin yanindayken eve git diyip, sabaha kadar heal other la resto kasabilir. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 dual gidiyorsanız power attack ile çıkan 3 atağı mouse'u cevirerek cevrenizdeki farklı hedeflere vurmanız mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 arena yok mu ya bulamadim? gladyator olacaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ya bu skill exploit işine girmedim ben siz girdiniz mi, bazı skiller direk fulleniyo çünkü oyunun boku çıkmasın diye çok az yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 block kasiyorum ben bi trainer ile, trainersiz eski oyunlarda 55-60 ile filan biterdi hep kendi halinde birakinca oblivion kadar kolay diil ama exploit isi, kendime 1hp hasar veren buyu ile hp yi azaltip 1hp healliyan buyu ile cogaltarak skill fulledigimi hatirliyorum, UO modunda imperial cityde cast ederek zipliya ziplaya skill kasiodum, bikere misscast yapmistim yanliskla ve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 bu benim dedigim olay baya rahat, llydia olumsuz, adamlar paso canini azaltiyor healliosunuz, sizede dalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Ne exploitler var? Mesela dancının birinde bi trap bulup sürekli içine girip çıkıp heal basarak resto kasılabiliyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 belli bi sure sonra baya heallemek gerekiyor, o yuzden bu dedigim en kolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 dragon slayer oldum iyice. eldım elven mace imide. sol elde de staff (tu) http://www.youtube.com/watch?v=fLlRaJkMNlE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Ranger thief gibi bir karakter yaptım şuan itibari ile 29 lvl Archery full tree/sneak full tree/one hand ilk perk/Light Armor ilk perk ..Biraz daha kasarsam Drizz gibi dul wielda koyucağım zevkine gerçi armoru seti bozdum çok güzel mask buldum 60 stam veriyor,crpyt adını unuttum ama girişinde imp yetkilisi var o bulmanızı istiyor heavyciler için güzel kask, birde fire wall atan staff düşürüyor son bossu söylemeyim tipi falan... Neyse adept aşırı basit gelmeye başladı mastera geçtiğimden güzel bow ve dagger düşüren yer var mı varsa tam olarak nerede,bilgi verirseniz sevinirim.Bir türlü bow ve daggera denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 deneyen var mi dagger ile assasino takilma oluyor mu. sneak sokulup arkadan beksıteb vere vere ilerleniyor mu yoksa tatava mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Sam said: char yaratırken seçilebilen bütün race'ler = dark soul gem daedra, hayvan, canavar vb = soul gem dark soul gem olayı zaten necromancy işi diye hep dışlanan birşey olduğundan bulunmaz öyle kolay. şehirde adam kestim hancı felan yine bişey girmedi azura's star içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Masquerade said: deneyen var mi dagger ile assasino takilma oluyor mu. sneak sokulup arkadan beksıteb vere vere ilerleniyor mu yoksa tatava mi? sneak'in en uçda bir yerde perk'i var dagger ile 12x vuruyon. onsuz nasıl bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Sparkcaster said: şehirde adam kestim hancı felan yine bişey girmedi azura's star içine abi bak, azura's star ve dark star ayri itemler. anlatamiyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 aynı itemlar değil mi ya, birinde handaki elfe gidiyosun diğerinde shrineda azura yolluyo, azurayla yaptım ben şu an inventorydeki azura's star ve demin bitane geyik ruhu aldım sonunda, başka item mi var darkstar diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 lvl 14'üm, ejderha kesiyorum, ama giant bir vuruşta tüm canımı götürüyor. hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 resisting spells yok mu ya, bi fireball atiyolar healthin yarisi gidiyo, ya da resist armor filan mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Ward'lar var da ne kadar tutarsa işte. Zaten kavga anında basılmıyo çok ward Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Sparkcaster said: aynı itemlar değil mi ya, birinde handaki elfe gidiyosun diğerinde shrineda azura yolluyo, azurayla yaptım ben şu an inventorydeki azura's star ve demin bitane geyik ruhu aldım sonunda, başka item mi var darkstar diye? evet abi, itemi azuraya cleanse ettirince normal soul gem oluyor, elfe goturursen, dark star oluyor. bunu en basta soledim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar