Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 abi ne güzel oynuyonuz şu oyunları ya kıskanıyorum lan. ben şu şekilde ancak 2. ya da 3. kere oynuyorsam oynarım. onda bile yine öyle bodos dalamam. acıyorum lan resmen npc'lere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 smithing 82 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 markath'da pkk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Ençarting bi işe yarıyor mu? Soulgem doldurmak zahmetli bi işe benziyor büyüsünü bul at sürekli gem ara satın al vs. 3-5 gudik ençant için uğraşmayalım şimdi? Hayır bide smithingin aksine düşük skill lvlda resmen hiç bir işe yaramıyor. +15% 2hander damage veren steel bracer buldum gittim kırdım, benim yaptığım ençent %1 damage veriyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 enchanting her zaman op tes endgame'de ama azura's star lazım, burada nerede var bilmiyorum henüz. öte yandan kill başına %5 otomatik dolduran perk alınabilir. epic imperial set (tu) (tu) oh nihayet lejyoner rp'si yapabiliyorum 10 yıl aradan sonra. şimdi bir fort geri almaya gidiyoruz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 nası kafalar yasiosun Sam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 abi nerde maden kazilio bana hic denk gelmedi hep odun hep odun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 duvar diplerinde oluo genelde cavelerde vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 slm, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Norak your a very big cat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ave! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 axedice said: Ençarting bi işe yarıyor mu? Soulgem doldurmak zahmetli bi işe benziyor büyüsünü bul at sürekli gem ara satın al vs. 3-5 gudik ençant için uğraşmayalım şimdi? silahta binding/soultrap enchantı olcak ve soul gem olarak azure's star kullanmak lazım. böylece hem vurup hem soulu alıp hemde silahı şarj edebilirsin nonstop ve extra gem satın almadan. ben dwarwen bow of bindding buldum bi giant magarasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Sam said: enchanting her zaman op tes endgame'de ama azura's star lazım, burada nerede var bilmiyorum henüz. öte yandan kill başına %5 otomatik dolduran perk alınabilir. epic imperial set (tu) (tu) oh nihayet lejyoner rp'si yapabiliyorum 10 yıl aradan sonra. şimdi bir fort geri almaya gidiyoruz heh. empire in bu sefer kotu adamlar oldugunu atlamadin dimi sam :p septim line gg zaten, allahin dangozunu emperor yapmislar koskcoa NINE in talos unun banlanmasina okey vermis, ne yapiyim ben bole empirei CRIMINAL SCUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 abi sırf isim benzerliğinden yanlışlıkla markarth'a gittim gitmişken bir bakayım diye girdim saatlerdir başıma gelmeyen kalmadı ama oyuna aşık oldum adamlar yapmış aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 patch varmış bi link versenize bulamadım googlede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 oyunun DL bitti, ama şimdi çok büyük bi çıkmazdayım..hemen oynamaya başlayıp zaten sıkıntılı giden iş hayatımı biraz daha sekteye mi uğratayım, yoksa vampir dizisi izlemeye devam mı edeyim?? ÇOK ZOR Bİ İKİLEMDEYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Empire tam bir lagıma dönmüş, herkes CRIMINAL SCUM. Nord'larla takılın hayatı yaşayın, oh mis gibi karlı karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 moriQ said: xunn said: Abi vampirlik Oblivion'da da muhteşemdi. Vampir takılın olum ne şifası. Olayım da lydia'yı uyurken bi emeyim, unff unnf unfff öldü hatun. Ölümsüz mü sandın şapşal? Koruyacaksın. Beraber ejderha kestik şimdi, ejderhayla kapısırken RNG'den bir de Frost Saber fırladı, göklere büyü savururken agzımız yüzümüz dagıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 azure's star nedir ayrıca ss alamıyoruz niyedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Azure's star soul toplayabilen bi item. Soul topladigini yeni ogrendim ben de nasi yapiliyo bilmiorm oyle bos bos duruyo cantada. Azure's shrine'a cikmani isteyen bi quest almis olman lazim. O quest line'i bitirerek aliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 oda soul gem, grand olması lazım, ama kullanınca kaybolmayanı, ss print-screen tuşu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Viktor said: empire in bu sefer kotu adamlar oldugunu atlamadin dimi sam :p septim line gg zaten, allahin dangozunu emperor yapmislar koskcoa NINE in talos unun banlanmasina okey vermis, ne yapiyim ben bole empirei CRIMINAL SCUM empire hep iyi hep iyi, zaten etraftakilerin ve faction liderlerinin konuşmalarını dinleyince anlıyorsun ki stormcloak tam pekaka. diğer nord'lara acımadan kafadan dalıyor direkt yanında durmazlarsa. başkentine gidiyorsun ırkçılık dizboyu, arognian ve dark elfleri köle diye kullanıyorlar. solitude'da tam medeniyet var. tiber septim tanrı olsun da kendisine tapacak insanlar olsun diye kurmadı ki koca imparatorluğu, bunun için iç savaş çıkaracak adamın osama ile apo arasında bir yeri var skalada. dominyonu yenememişler işte, ne yapsınlar işte bir dahaki savaşa. durduk yerde olan birşey değil, kendileri de memnun değil durumdan hangisiyle konuştuysam. nord'lar kendileri söylüyor zaten "empire'a eskisinden çok ihtiyacımız var, dominyon silip süpürür bizi tek başımıza" diye. her roma temalı dangalağın tarafına geçecek olsam new vegas'taki lejyonu parçalamazdım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Şey baymaya başladı yavaştan, gayet fade'lerim 7-8 olmasına rağmen devamlı duvarlarda terrain'de texture değiştirip duruyor. Yok mu bunun çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 ASSASİNO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Ilk baslarda empire'a cok gicik kaptim ama hakikaten kotu taraf stormcloaks olmus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar