Nebelpfade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Arkadaşlar merhaba, bu oyunu nereden satın alabılırım istanbul anadolu yakası tarafından bileniniz varmı ? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ya işteyim bir sürü icra takibi hazırlamam lazım oyuna bakmaktan kendimi alamıyorum olm acayip oynayasım geldi degedin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 İlk izlenimim obliviondan daha iyi bir oyun oldugu yonunde ama menu felaket, ilk yamada mouse destegi falan gelmesi lazim en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 9.5 alacak bı oyun degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 özendirmeyin lan allahsızlar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 video ahahahahahahahhasdplajd yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 axedice said: Artık hırsızlık daha kolay. http://www.youtube.com/watch?v=rt5aUdijAN8 AHAHSHJASFKLŞASJDLŞASİDSFLŞJKŞASDLİAS 10 dakikadır gülüyorum boğazım tahriş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 axedice said: Artık hırsızlık daha kolay. http://www.youtube.com/watch?v=rt5aUdijAN8 AHAHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 birkaç tane d&r aradım sonuc yok. taksimdeki virgin store arandı ordada sonuc yok. başka nerde bulabiliriz beyler bir fikir verseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Yok raflarda oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ben ömrümde bu kadar iğrenç bi arayüz görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ben bu oyunu bi 15 gb beklerdim. 5 gb mış la ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 oyunun grafikleri cidden iğrençmiş. sanat takımı çalışmış belki ama teknik takımı tüm development stage boyunca yatmış uyumuş. "xboxa sığdırcam" derken pc'de de oyunu 5-6 GB arasında tutmanın hiç bir izahatı yok üzgünüm. texturelerin kalitesi çok düşük, ışıklandırma/gölgelendirme berbat. bf3 bile 12 gb imiş ama şu skyrim'deki kadar geniş alanı yok. hayır madem pc'ye emülatör edeceklerdi, hiç çıkarmasalar da olurmuş. menü tasarımı tek kelimeyle: bok. illa bazı yerlerde mouse bazı yerlerde klavye kullanıyorsun. sırf mousela ya da sırf klavyeyle menüde gezmek mümkün değil, çünkü tamamen gamepad'e yönelik yapmışlar menü tasarımını. bir rage bile bu kadar dandirik menü yapmamıştı arkadaş. yani ellerinde arena, daggerfall, morrowind gibi potansiyeller varken niye gidip oblivion, skyrim gibi fail oyunlar çıkartıyorlar onu hiç anlamıyorum. hani güzel şeyler yok mu, var tabii. mesela blacksmithing sistemini sevdim. çok karışık bir sistem değil, çok uyduruk da değil. rahatça istediğini yapabiliyorsun, geliştirebiliyorsun felan ilginç olmuş. ama oyunu pc için bu kadar baştan savma yapmaları cidden serinin fanları için hayal kırıklığı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 ultraya aldım bende grafikleri, takılmadan oynuyorum, makinayı çok ısıtmıyor deus ex gibi gayet iyi oldu. grafikler ortamlar atmosfer falan çok iyi olmuş, dungeonlar dungeon gibi cidden, detaylar güzel, dragon age 1 benzeri bir atmosfer var, mesela ağaç kökleri falan var bunların arasından ok atılıyor, duvar gibi tek parça ağaç dalı.jpg olarak değil yani, level designerlara yaptırmaları iyi olmuş dungeonları. undeadler falanda hoş. bide dungeondan taşları bile söküp götürüp satanlardansanız, gerek yok, çünkü npcnin parası bitiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 speech skill inin perk leri var vendor paraları ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 eet iste investment yapıyoruz, bide haggle gitmiş sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 grafikler ultrada ama textureler halen low quality... bi de şu var: http://www.youtube.com/watch?v=r_YPgFWIFVc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bende yok öle bişi gayet düzgün, grafiklerimde güzel, bitek shadowlardan birini kapatamadım onuda kapatınca daha iyi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Kojiroh said: axedice said: Artık hırsızlık daha kolay. http://www.youtube.com/watch?v=rt5aUdijAN8 AHAHSHJASFKLŞASJDLŞASİDSFLŞJKŞASDLİAS 10 dakikadır gülüyorum boğazım tahriş oldu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahaha bethesda styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 beyler peki netten cd key alabileceğim güvendiğiniz bir yer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 GladricSpirit said: beyler peki netten cd key alabileceğim güvendiğiniz bir yer varmı? steam abi... rus keyi satanlar var diyorlardı gitti gidiyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 axedice said: Artık hırsızlık daha kolay. http://www.youtube.com/watch?v=rt5aUdijAN8 süpermiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 rus steam keylerinde regionlock varmış, aktive ettikten sonra bile rus ip'si istiyor oynarken, eğer sürekli rus vpn kullanırım veya offline oynarım diyosan al yoksa biliyorsun ne yapacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 oyunun grafikleri inanılmaz kötü bütün ayarlar maksimumken bile biraz yaklaşınca bazı kaplamalar ps1 grafiği gibi. uzaktan bayağı güzel gözüküyor ama oyun. böyle hiçbirşey yapmadan boş boş gezip resim çekerseniz daha çok zevk alırsınız oyundan haha gameplay hala leş, bir adım ileri gidememiş. kılıç sallıyorsun ama nereye. vurma hissi sıfır oyunda. vur vur kan çıksın sonra ceset yere düşsün o kadar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 bir kaç gün beklicem ya alırım kutumu elime paşa paşa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar