Deacon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Xenocide said: birincisi konsollar için düzenlenmiş salak inventory - spell vs. arabirimi. ikincisi şu quest için gitmen gereken yolu gösteren salak ötesi büyü. üçüncüsü de special kill attackler. bu üçü hariç oyundan pek şüphem yok. NE KALDI HEA NE KALDI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Dünya detaylı, dungeonlar büyük. Sandbox action oyunu işte ejderli mejderli. Quest dizaynı vs. bunlar rpglerde önemli olan öğeler. Skyrim bir rpg değil aksyon oyunu olduğu için hem üzerine düşmemişlerdir hem de önemsenicek bi konu değil. Kill attack AWESOME animasyonu kapandığı sürece oyun oynanır. Ki kendinden kapanmasa modlarlar yine sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kullanmayın awesome tuşunu/quest marker büyüsünü çok rahatsız ediyorsa, house rules is your friend. inv olayında maalesef bir morrowind hiçbir zaman göremeyeceğiz ama tarihin en kötü inv'li fo & fo2'si bile oynandı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ben de yılların rpg oyuncusuyum ama şimdi yeni nesil oyunlarda da o obliviondaki quest oku falan olmazsa oyun bitmez lan. o kadar da kaldırılmasın. koskoca dünya, kolay mı quest bulmak artık öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 quest okuna bende laf edemicem kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 yoksa siz de mmolarda quest helper kuranlardan mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 uodan sonra hiçbir mmo sarmadı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 quest log gitti ok geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 oblivionda quest okunu falan kaldıran addonlar vardı, burdada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 lan oyunu tentakül tecavüz simülatörüne çeviren modlar var bir oku mu kaldıramıyacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 nea quest log mu gitti nedennnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 NolaxThensbane said: quest okuna bende laf edemicem kusura bakmayın quest okuna laf eden yok da, direk yolumu da çizmesin anasını satim ben belki başka yoldan gidicem tövbe ya. kullanma kardeşim diye de bişey yok, varsa kullanıyosun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 herhalde yolu göstermesin ona bende karşıyım ben kullanmıcam valla o büyüyü öğrenmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 altına da "So, this is that new Mojang game right?" yazmışlar ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Görevlerin loglarında ayrıntılı bir açıklama olmuyor artık bodos ok işareti ile gösteriyor. Eski Baldur's gate ki gibi kısa bir açıklama yada questin özeti altına nerde olduğuyla ilgili başka bir açıklama. Tamam dış mekan neyse dedik de iç mekanlarda, hele dungeon'lar da "crawling" olayını öldürüyor. Oyuncuyu hazıra itiyor. Daggerfall oynarken bir dungeondan çıkacam diye 2 günlüğüne kendimi hayattan soğutmuştun. (tamam örnek biraz aşırı oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 casual takılırız işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 fable 3 çakması bişi olucak bu oyun benim anladığım konsol bebelerine göre dizayn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 System req. açıklandı, sadece 6GB boş alan istiyor oyun. Ne sığar lan 6GB'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 6gb az mı abi 96kb'a şu var bak http://www.theprodukkt.com/kkrieger#20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 konsol lol kokuları geliyo burnuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 iksboks icindir ne olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 azmis 6gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 http://pc.ign.com/articles/121/1210646p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 o halde ultra bekle beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 herşeyim kurtarıyoda ekran kartım ati 4850'de çalışırmı acaba oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar