Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 leak video uçmuş :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 moriQ said: http://www.youtube.com/watch?v=QFuUdMsPsK0&feature=player_embedded http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/130/806/a2.png Norak said: leak video uçmuş :o muazzamdı, yeni pc alıp sadece bunu kurasım geldi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 hd olarak vereceklermiş bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 kaydedilmişini buldum :p bitsin dl, izlicem 40dk falanmış sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 2.3ghz i5 işlemdci, 4gb ddr3(sanırım) ram ve 1gb GeForce GT525M donanımlı laptopum var. Sizce oyunu PS3'e alıp, 3 sene sonra yeni bilgisayar alınca, modlar da adam gibi oturmuş olur, öyle mi PC'ye alayım yoksa direk mi PC'ye alayım? Yeni PC alma şansım yok hayır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Oynarsın bence o PC ile. Konsol sınırlaması var ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 en kötü korsanını çeker denerim, oynancak gibiyse alırım ya. Oblivion'ı dandik optimizasyonu yüzünden 800x600'de tüm ayarlar lowda falan oynamıştım. O çileden sonra bu her türlü oynanır heralde. Sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Arayüz çok meh. Bilmiyorum xbox diye mi böyle, pc versyonunu adam gibi yapsalar bari. Minimalist tasarım ayağına iphone slide feste çevirmişler oyunu. Yalnız seyirci gerçekten harikaydı, sen quake-conda iksboksüçyüzatmış dersen yuhalanırsın tabi ahaha. Gördükleri her canlıya öldür öldür öldür, arada kadın görünce RAPE HER, bide kaçan quest npcyi öldürünce TEABAG HIM! diye çığıran arkadaşlara baya güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bi link atsanıza ya :( bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 o inventory sistemi bizi çok ağlatıcak böle bi yukarı bi aşa, favori büyüm slow time :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 birisi "SHAME ON YOU!" diye bağırdı ama quest npc'yi öldürünce, insanlık ölmemiş. :p o makineyle oynarsın bunu en yüksek ayarlar olmasa bile nilep. evet slow time shout şahaneydi, birkaç dakika cd'leri vardı ama shoutların. frost rune da çok iyiydi. genel olarak büyü sistemi gayet iyi olmuş. bir de her skill'de tonla feat olması çok iyiydi, en çok orada çoştum ben eheh ve inv evet hoşuma gitmedi, bayağı kıt düğmeli konsolluk bişi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 İyi bir GUI mod bir haftaya çıkar. Biz oyunu alana kadar epey iyileri çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Notebook bir de nilep, çözünürlükten çok kazanıyor. En aşağı orta ayarlarda oynarsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 ps3 e al bence, laptopda oynarsinda o dusuk cozunurlukle pek bir keyifsiz olur, oblivionda ne cektiysen daha fazlasini yeni oyundan bekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Çok çelişkili açıklamalar bunlar sdfsdf düşük çözünürlük dediğin konsolda max 1080p olur, 720p çıkartırlarsa zaten bilgisayarım da aynı olacak. O zaman aslında notebookta almak daha mantıklı gibi, modlanabilitesi açısından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 4 sene oncesinin oblivionunu 800x600 de zar zor oynadim demissin, simdi yep yeni oyunu ayni laptopla nasil daha rahat oynayabilirsin ki , bu acidan ps3 dedim ben. en kotu cek bak , eger oynarsan satin alirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Aynı laptopda deil abi ahah taa zamanında oblivion çıktığında bilgisayarım her oyunu iyi çalıştırmasına rağmen onda optimizasyon sıkıntısı yaşamıştı ona katlandım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 be adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 konsol oyunu zaten. zaten cok iyi modlarin cikmasi, daha dogrusu adam gibi olmasi uzun surer. 1-2 sene sonra steam'den goty alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 izlememiş olanlar için http://www.dailymotion.com/video/xkefdc_1_news#from=embed&start=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 vaay, origin'i unutmamışlar. gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 keşke video daha sessiz olsaymış, anıran nerdlerden bir şey duyamadım resmen -.- ama oyun çok iyi görünüyor valla kasım gelsin artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 gerzekler neye tezahurat yapıyor anlamadım valla ._. Evde makine başında da böyle oynamıyorlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 İzleyemeyen varsa 680mblık bi versyonu var megauploadda. http://www.megaupload.com/?d=BAK2ZUBX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 e aynı ıcerık bu. sonunda ejderhayı bıle aynı sekılde öldürüyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar