Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ufak bi kitap modu yaptım http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=13902 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 evimizi dekore edelim: http://img825.imageshack.us/img825/4288/screenshot27di.jpg - http://img10.imageshack.us/img10/1807/screenshot28pm.jpg - http://img832.imageshack.us/img832/2287/screenshot29ji.jpg - http://img843.imageshack.us/img843/6554/screenshot30wm.jpg - http://img840.imageshack.us/img840/3027/screenshot31t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 hacı bu ne görmemişin parası olmuş altın tuvalet yapmış gibi. git 2 çiçek koy vazoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 kapıları açınca odaların içindeki herşey havalara uçup yerlere saçılıyor. bu bugla karşılaşan var mı? ya da kedi olduğum için kuyruk mu çarpıyor? (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 yeni patchle gelen rüzgar fiziği yüzünden o :) yada itemlar iyi yerleştirilmediyse görünmez olur uçar kaçar zıplar o sanırım ps: ilki espri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 İlk günde bile vardı o bug. Patch'le ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bethesda forumlardında da görmüştüm. Bilinen bir bug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ya bi saat potionları dizdim böyle otantik şekilde bi döndüm ANAM HIRSIZ GİRMİŞ EVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ya cidden hırsız girme var mı eve? ulan tüm servetim odamdaki sandığımda valla obliviona kadar kovalarım adamı Şu Lydia'yı evin ortasına diktim bekçi hesabı, umarım engeller lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Yok sanırım. Sandıklardakilere falan bir şey olmaz da açıkta yere attıklarınız ortalara saçıldığı için bir şekilde kaybolursa şaşırmam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ahah yok abi darma duman olmuş dizdiklerim kendi kendine ona güldürmeçli tepki verdim sadece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 itemı yere at save load evden çık gir istediğin yere koy itemı kalıcı şekilde, kazara inv. e alırsanız sil baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Supradyn said: ahah yok abi darma duman olmuş dizdiklerim kendi kendine ona güldürmeçli tepki verdim sadece sdf haaa iyi o zaman korktum bir an, mal canın yongası nede olsa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Ortalığa saçılmış hiç bir şey de kaybolmuyor, sanırım. Oyunun en başlarında (kasım ayında) sokağa attığım bir bronze bar hala duruyor. Whiterun Belediyesi'nin önüne dandik bi' balta bırakmıştım, hatırlarım guard "la atmayın sağa sola. ben mi temizlicem bunları" gibi bişeyler demişti, harbiden toplamadı. 3 aydır orada duruyor balta, belediye'nin önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ya ben de öyle odunluk balta atıyorum her şehire kütüklerin yanına ok craft ederken gerekiyor diye, bu balta vendorda satılmıyor nedense orda burda bulduklarımı taşımak zorunda kalıyorum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 141 saat oynamışım yeni bitti hikaye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 "Tatar Ramazan" said: ya ben de öyle odunluk balta atıyorum her şehire kütüklerin yanına ok craft ederken gerekiyor diye, bu balta vendorda satılmıyor nedense orda burda bulduklarımı taşımak zorunda kalıyorum heh BÖYLE BİŞEY Mİ VAR LAN? ben de neden var o odunluklar diyodum dfgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 mod kulanıyor sanırım normalde o agaçları kesip 2 golddan satıyosun başka işlevi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Selamisahin said: Ortalığa saçılmış hiç bir şey de kaybolmuyor, sanırım. Oyunun en başlarında (kasım ayında) sokağa attığım bir bronze bar hala duruyor. Whiterun Belediyesi'nin önüne dandik bi' balta bırakmıştım, hatırlarım guard "la atmayın sağa sola. ben mi temizlicem bunları" gibi bişeyler demişti, harbiden toplamadı. 3 aydır orada duruyor balta, belediye'nin önünde. Balta yine iyiymiş, bende ejderha leşi şehir ortasında kaldı öyle. Ama Whiterun ın çok hoş bir yanı var, böyle akarsu, sürekli yürüyen halk filan derken öldürdüğünüz ejderhanın cesedini şehrin muhtelif yerlerine sürüklenirken görebiliyorsunuz. Bir gün bakıyorsunuz sürüklenerek şehir kapısına dayanmış, bir gün bakıyorsunuz sarayın önündeki su içerisinde sürüklenerek kilitlenmiş filan. Halk ta çok alıştı, pazara filan giderken iskeleti ittire ittire gidiyorlar filan. Adeta içlerinden biri... 2 tane de büyücü okulunda var aynısından. Bir tanesi kapının üzerinde asılı kaldı da öteki bayağı bir sürükleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 onlardan kurtulmak için revive atın iskeletlere, baya güzel sekiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bu ne hacı 3.1 gb update var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 60mb yaptı bende steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 3gb? high res packi de yüklemişiniz sanırım sdf UPDATE 1.4.27 (PC Only) LAUNCHER Fixed issue with downloading mods when you are subscribed to more than 50 mods Fixed crash when loading a subscribed mod that has been removed from Workshop by the author Mod load order functionality BUG FIXES (PC only) Fixed occasional crashes when loading a save that relies on plugins/master files that no longer exist Fixed issue where controls would become unresponsive while charging an enchanted weapon Fixed issue where controls would occasionally become unresponsive while switching from third to first person while using the Arcane Enchanter Fixed issue where controls would become unresponsive if activating a crafting station with autorun active Fixed issue where keyboard would fail if Rename Item was selected before choosing the number of charges, while using Arcane Enchanter Fixed several issues with remapping buttons while using an Xbox 360 controller Fixed issue where pressing Escape button after fast traveling but before the loading would cause certain menus to stop working properly Followers now sneak properly when player is sneaking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bethesda "dawnguard" ismini tescillemiş, ilk exp. un ismini bulduk sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ortaliga esya birakmayin, yere esya atmayin hayvan gibi memoryden yiyorlar birikince, save i sisirip corrupt ediyorlar Kaybolmayan ejderhalari konsolu acip ejderhaya tiklayin ve disable yazip kurtulun direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Norak said: 3gb? high res packi de yüklemişiniz sanırım sdf mal steam tekrardan yükledi heralde ROchard diye bir oyun vardı hergün 1 gb update asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar