Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Norak said: questini bitirmeden konuşan köpeği alın companion dsf, bide console ile Essential yaparsanz ölmezde barbas oyundaki direkt en iyi companion ya ahah bu arada companion kullanan konsoldan companionu seçip disable-enable yapsın direkt stat ve skilleri scale oluyor sizin levelınıza, yoksa getavinfo health veya onehanded falan kontrol edin çok düşük. elemanları ilk gördüğünün yerdeki levelınıza göre başlatıyormuş oyun hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 1-2 tanesi bizle level atlıyor normal şekilde, mages guildteki kedi var bi tane takıntılı, bide bi yerde 1 tip daha vardı sanırım, gerisi bulduğun levelda oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 axedice said: Milyor kere dönen carry your burdens geyiğini boşa başlatmamış bethesda, bildiğin pack mule işte companionlar. Arada dragonla elder vampir magelerle falan kapışırken cannon fodder olarak da kullanıyordum ama asıl görevi ejderha kemikleriyle glass swordları taşımak. NEEEEEEEEEEEEEE skyrim gibi kolay bi oyunda tank olarak companionmi kullaniyorsun? baltazar confirmed for shit tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 valla ben mage oynarken baya uzun süre tank olarak kullandım kadını, masterda gayet iyi vuruyorlardı yüksek level moblar patchle felan değişmediyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 robe giyiyosan vururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 kitelamaktan canım sıkılıyor benim o yüzden tank kullanıyorum,siz tek mi atıyosunuz kite yapmaktan mı hoşlanıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Viktor daha genç bir kısrak olduğu için hem masterda oynamıyor, hem de cannon fodderla tankın farkını bilmiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 207 saat gameplay olmuş benim sdf http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/002/252/me-gusta.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 cidden dün 3 ay aradan sonra gireyim bari dark brotherhood questini yapayım dedim, volunruudda bi draugr boss tek attı ebony bowla 280 hpye hadi phyiscal takılanları bi şekilde hallediyosun, büyücüler vs imkansız zor masterda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 shield kullanmayanları tek tek görüyoruz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Sparkcaster said: cidden dün 3 ay aradan sonra gireyim bari dark brotherhood questini yapayım dedim, volunruudda bi draugr boss tek attı ebony bowla 280 hpye hadi phyiscal takılanları bi şekilde hallediyosun, büyücüler vs imkansız zor skillsiz olanlara masterda bunu yazmayı unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Master'de gerçekten en çok coşanlar büyücüler. Yanlarına gidene kadar mortingen. Ben vermişim kendimi duel wield varıyor'a ama büyücülere varamıyorum. Gerçi onlara da 1 tane flame atronarch'ı tebelleş edince unutuyolar beni. Zebellah gibi çöküyorum üstlerine sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 oyun başındayım daha lvl 12 yim. assas oynuyorum. dağda çıkan salak kar kaplanları tek atıyor. tek atmazsa da çift. yapacak bir şey yok şuan onlara mesela. ya daha fazla skill kasacam, sonra gideceğim. Ya da hiç bulaşmayacağım. benzer şeyler diğer class/mob kombinasyonlarına da uygulanabilir. Master kolay değil hiç. Kolay diyen de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 o kaplanlar, ayılar falan ayrı onlar herkese tek atıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 hayır sneak oynarken zaten feriştahı gelse tek atıyosun, ama bodoz daldığın herhangi bir karakter , mage olsun fighter olsun, büyü seviyenin karşına çıkan casterlarla yakın olması imkansız, her türlü bişeylere tanklatıyosun summon olsun companion olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 valla mage olarak diğer mageleri tokatlıorm ben. gidip saçma sapan enchanting bs zart zurt kasmayın, levelınız artmasın sıkıntı olmaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Ne yalan söyleyeyim, canım canavar gibi dümdüz bi' mage (robe giyen destro/resto mage) açmak istiyor ama şu charın iyice suyu çıksın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 zorluğu mastera cektim enchant 3x daha hızlı artmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 şunu izledimde, centurion masterı 2 okla alıyorum ben sdf, hatta 2. okun dmgının yarısı falan boşa gidiyor üzülüyorum lol. http://www.youtube.com/watch?v=ZzxyNz417qg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 baya lame zaten oynayan arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bi sorum olacak bug mu yoksa görev işleyişi mi böyle anlayamadım haritanın en solundaki şehirde cinayeti araştırma görevleri yapıyordum,guardlar bir iki kere uyardı bu işe karışma vs diye en sonunda yakalayıp madenlere attılar,sonra oradan ayaklanmayla çıkıp bütün guardları vs öldürdüm fakat sonra isyancıların peşini kaybettim nereye gittiler bilmiyorum,quest logta bu görevle ilgili hiç bir şey yok öyle şehirdeki tüm guardları öldürüp şehirden çıktım.jarl'a filan gitmedim hiç.isyancılar da şehir dışına çıktı diye gördüm en son.böyle mi olması gerekiyor yoksa bug filan mı oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 cevap orda madendeki adam öldürme görevini alınca ya lideri gizlice öldürüp kaçıcan dışarı, yada hepberaber isyan başlatıp kacacaksınız şehirden zaten ödülü içerden çıkmadan önce alıyorsun armor set. sonrasında Druadach Redoubt a gidiyor forswornlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ya bi türlü oynayamadım başlıyayım dedim başladım sonunda level 5. mage gidiyorum double cast yapıyım diye. talentleri da ona göre verdim. destro . hatalıysam baştan döneyim yoldan yeni char açayım mage nasıl oynanır napılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 sağ sol dodge yapa yapa dual cast spamlıcan işte. destruction + bi okul daha seç diğerlerine pek dokunma, gereksiz level alırsan aşırı gimp kalırsın. paranı da destruction train e göm. hızlı level alırsan giant, mammoth, troll, ayı, kaplan, ejderha ve bilimum humanoid gördünmü ağzına ağzına vurucaklar. (dual cast stagger perkini alırsan ıkına sıkına ilerlersin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar