Oski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bu grafiklerle bir kez daha oynamak şart oldu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 off-topic sayılabilen bir sorum var;oyunu başka bir pc'ye taşımak istiyorum c/p yöntemiyle oyunu oynamak mümkün mü yoksa setup lazım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 S-H said: off-topic sayılabilen bir sorum var;oyunu başka bir pc'ye taşımak istiyorum c/p yöntemiyle oyunu oynamak mümkün mü yoksa setup lazım mı ? oyun orjinalse hangi PCye gidersen git steam cloud save dosyanı taşıyor... diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Bone said: skyrim 25 dolara düşerse alırım. 40 dolar çok ya. bi de indirime girmiş sözde. gerçi bizim burda euro'dan çalışıyor. 50 eurodan 35 yuroya düşmüş. Ya Bone 837429 tane oyunun var %90ını belki kurmadın PCne, ama şöyle efsane bir oyunu almayıp 40 dolar çok ya diyorsun, ilginçsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 adam 150 dolara mı ne cod black ops pakedi aldı steamden. sanmıyorum ki açıp oynadı asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 düşün skyrim bi black ops bile etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 OsManiaC said: S-H said: off-topic sayılabilen bir sorum var;oyunu başka bir pc'ye taşımak istiyorum c/p yöntemiyle oyunu oynamak mümkün mü yoksa setup lazım mı ? oyun orjinalse hangi PCye gidersen git steam cloud save dosyanı taşıyor... diye biliyorum ben save dosyasını taşımak için değil tekrar indirmeden kaçınmak için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Sky UI ve arrow crafting modlarını yükledim workshoptan, umarım Deadly Dragons ve Glowing Ore modları da gelir workshopa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 before: Sam said: after: http://i21.photobucket.com/albums/b255/dRuNkEnMaStEr303/Morrowind/GuardFleeing.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 japonca voiceover'ları çektim torrentten, bambaşka bir oyun oldu bi anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bizim gibi adamların japonca seslendirme ingilizce altyazıyla oynaması lazım zaten.. üşenmesem kurardım. http://www.youtube.com/watch?v=XVkYfxxe2fE http://www.youtube.com/watch?v=f7PcKGIlRRE http://www.youtube.com/watch?v=jcR0Y-O4FRM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 kesinlikle. 1 gb kadar bir boyutu var zaten ama şahsen anime sever bir insan olarak oyuna kattığı atmosfer boost'u inanılmaz artıyor tafsiye ederim meraklısına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=AYOFLqItuW4&feature=youtu.be abi şaka gibi, adamlar bu kadar şeyi bir haftada yapabiliyor ve bu kadar dandik bir oyun çıkarıyorlar yine de dlc felan olaraka satabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Abi adamlar yetemiyor falan değil, işlerine gelmiyor zaten belli. Millet çığrınıyor her tarafta forumlarda, göğüslerini açıyor kızlar, "Skyrim Coop Mode" diye, bu adamlar bunu görmüyor mu? Görüyor elbette. Ama piyasayı zaten ellerinde. Olurda yarışabilen bir oyun gelirse bir gün, oyuna bir dahaki sefere eklerler multiplay'i. Al sana GOTY. Sonra her oyunda arena modu vardı şu ana kadar. Bunda yok. Oyunun popülerliği azaldı mı. Al sana arena mod. Yani yoksa bu oyun firmalarının o kadar elemanı var. Forum gezen, tepki toplayan, şu yukarıda yazdıklarımı göremiyor olamazlar. Ne kadar çok DLC, o kadar çok para. Edit : Şimdi videoyu izledim. Ahohoaohaohaohaoaohaohoa helal team. Flail bile eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 öyle deme oyunu yapmak için sadece 5 seneleri vardı vakit yetmedi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 QFT ama quote etmedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 hani sırf spell kombinasyonları bile mage oynamayın daha düzgün hale getirirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 asdasdasd dalga geçer gibi su effectlerini görselleri falanda koymuşlar. ulan madem var elinde eklesene oyuna. hadi dragon'a binmeyi ne bileyim mount tiplerini vs.'leri koymadın DLC yaparsın diye, ama grafik improvmentlerı koymamak neyin kafasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 ok takip eden kamera olmasın lol falloutta az çekmedik ondan, dev mudcrabda süpermiş ahah, bazıları expansionlarla gelebilecek kadar iyi gerçi 1 milyon bug vardır test edilmediği için (dlc yapmayacaz demişlerdi zaten), gerçi bir kısmı direk obliviondaki şeyler yada texture sadece. bide zaten tüm oyunlarda hazırlanan içeriğin bir kısmı hep dışarda kalır konmaz oyuna, assassin creedde falan koca koca şehirler var hazırlanıp oyundan çıkarılmış mesela oyuncuların haberi bile yok, bütün şirketlerde var olan birşey bu. adamların bunu açıklaması bile yeter bence oyunun potansiyelini görmek açısından dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Sparkcaster said: http://www.youtube.com/watch?v=AYOFLqItuW4&feature=youtu.be gösterip de vermemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 http://i.imgur.com/aoOnA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bence Mounted Combat çok iyi giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bunların çoğu konsol bebeleri için zor geleceğinden ötürü yapılmayan şeyler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar