Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Hadi ben bıraktım oyunu kolay gelsin. "If the player completes the main story arc before doing the side and improvement quests for Vex and Delvin, Brynjolf may not interact with the player and instead repeat that he is busy and that he will talk to you later. Consequently, becoming the Guildmaster will be rendered impossible." Adamlar beta tester olarak beni alsaydı böyle olmayacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 çözümü varki onun 3-4 tane hemde gayet basit: A possible bug fix is to run outside when finishing your first interaction with Brynjolf. You need to run outside as quick as possible by going to the ladder and exiting. You should see the quest update pop up reading: "Started Under New Management". Afterward, go back inside and proceed to Brynjolf. To talk to Brynjolf, let him go to the middle of the Cistern first, and wait. He then should start talking to you, finishing the quest. If this does not resolve the issue, it may be worth it to try attacking them, paying the reparations, and trying again. }} Another possible fix is to get the quest about fixing debt from the guy at the Riften stables. The player will be told to talk to Sapphire. Instead, Sapphire should be sitting on the bridge just inside Riften and when approached will say "I don't have any business with you." or "We'll talk after the ceremony." Attack her 3 times, and this should cause her to start attacking the player notifying them that "Under New Management" has been completed and that the player should talk to Brynjolf. Upon entering The Ragged Flagon, the player will be required to pay 1000 gold to Vex as reparations for killing a fellow Thieves Guild member. After doing so, speak with Brynjolf and the questline should be completed. This can also be fixed by writing setStage TGLeadership 0 in the console. This will start the quest chain if you have already done the main quests mentioned above. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Stormcloaks tam PKK, main questte çıkan herseyi okursanız içinize oturur hem white supremacist hem dinci hem dış destekli hem bölücü terör örgütüne yardım ettiginizi farkedince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 main quest bitti Bethesda'nın önünde saygıyla eğiliyorum. *saygıyla eğilir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 empire o mantaliteyle Empire da tam Atatürkçü çünkü diyaloglara bakarsan sırf stormcloak ele geçirmesin diye whiterun ı ele geçirmeyi vs. düşünüyor. birde spoiler a alın oynamayanların tadı kaçmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 şu geyikler için ekşiye falan girin,tweete girin ama skyrime girmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Sdfsfdsfdss resmen eşya satmaya korkuyordum speech skillinden level gelmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 headless horseman geçti yanımdan az önce koşarak o_O, atı yoktu gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Ahahahahah yukardaki resim benim için baya geçerli, lvl 14 oldum hala Whiterun'dayım ve hala ilk dragonu kesmedik lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Oyunu oynamadığım için resmi anlamadim biri açıklayabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Oyunda mobların leveli o bölgeye, dungeona ilk girdiğin zaman senin leveline göre o an oluşuyor. Yani çiçekle, böcekle, demircilikle, hırsızlıkla XP alıp levelin artar da silah kullanma/block/armor vs. ve perklerin açılmamış oluyor. Yani sen lvl 15 giriyosun bölgeye ama çiçekle böcekle level kasmışın, oysa moblar silah üzerine gelişmiş, sonuç pert:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Ps3 te oynanmaz dediler çok buglı dediler gözüm korku 2 aydır oynamayadim oyunu, kaldiki amacim önce craftingleri 100 lemekti iyi oldu bu bilgi asfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ben level 53üm hala whiterun'dayım lol, ha her yere gittim ama dönüp dolaşıp oraya geliyorum sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Osie16 said: Oyunu oynamadığım için resmi anlamadim biri açıklayabilir mi Oyunda level atlamak experience ile değil, skill kazanarak oluyor. Yani kılıçla kalkanla dövüşerek nasıl level atlıyorsan restoration kasarak, silah yaparak filan da aynı şekilde level atlıyorsun. Oyunda silah, iksir yapmak, eşya enchantlamak, kilit açmak, konuşmak filan gibi savaşla ilgisi olmayan yetenekler de var ve bunlar level atlamana savaşla ilgili skillerle aynı oranda etki ediyor. Yani savaş skillerinin hiçbirini arttırmadan level atlayabiliyorsun. Ayrıca oyunda level scaling diye bir olay var. Çevredeki, dungeonlardaki yaratıklar filan senin levelına göre güçleniyor. Yani level5 te karşılaştığın draugr, ayı, ejderha filan level 20 de karşılaştıklarınla aynı değil, onlar da senin levelına oranla daha da zorlaşıyor. Ama işte savaş skillerini arttırmadan diğer skillerle level atlarsan karşına level20-30 yaratıklar çıkarken sen doğru düzgün kılıç sallayamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bende sonunda oyunu temin etmiş bulunuyorum.Archer açtım ama konsol da biraz tırt geldi.Two hand oynadım biraz daha düzgün gibi geldi.Varmı tavsiyesi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 cesur ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bütün moblar scale değil bu arada, bazıları fix level, sadece ondan düşük levelsanız zor oluyor, mesela mamut hep level 38, siz level 10da yanına gidince oturtuyo tabi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Bir yerde okuduğum dungeon'lar scale'e dahil değil, diğerleri scale oluyor. Ama tecrübelerim dersen, yukarıdaki ile alakası yok. Aynı durum bende oldu işte 35 lvl'e kadar one hand,sneak,archery gittim ondan sonra o levele kadar topladığım bütün ore ingot, enchantment, integ. ne varsa hepsini kullandım, şehirden 45-50 lvl, skill 100 smith,alchemy,enchantment çıktım. Öyle bi scale yedimki ilk gördüğüm bandit çetesinde yıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Deathblade said: Hadi ben bıraktım oyunu kolay gelsin. "If the player completes the main story arc before doing the side and improvement quests for Vex and Delvin, Brynjolf may not interact with the player and instead repeat that he is busy and that he will talk to you later. Consequently, becoming the Guildmaster will be rendered impossible." Adamlar beta tester olarak beni alsaydı böyle olmayacaktı. aynı şey level 68 ( ehuhue )karakterimin başına geldi şimdi 4 şehirde de git special thief jobları yap sonra dön bak aynaya adam seni guild master yapacak. O da olmazsa kodu yazarsın questi başlatmak için. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Fazla eşya taşırken slow-motion yürümesi çok canımı sıkıyor, benim de hareketlerim ağırlaşıyor hatta oyundan çıkınca bile nette gezerken mouseu falan yavaş kullanmaya başlıyorum asdasdadads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Valla oyun oynamaya ayirabildigim zaman giderek daralirken 15 seneden fazladir yaptigim inbentory hamalligina son verme karari aldim M&m7 oynarken zirhlari dolaplara alfabetik dizer, harmondale icinde cikan dusmanlarin humonoid olanlarini resleyip kendi ordummus havasi verdigim duzeyde bi otistik egilim bu Skyrimde kendi kuralimi koydum, fazla esyalari biriktirmek veya vendora tasi sat yapmak yerine fiyatlarinin yuzde 25 ini ekliyorum direk konsoldan, otistik veletler gibi artik girdigim her dungeoni son cakiltasina kadar sirtima yukleyip evde duzenleme ve fazlalari satma aliskanligima son verdim direk Sirf oblivionda topladigim calipers larla kucuk bir servet elde edebilirdim zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 gereksiz gereksiz itemlarla çantaları doldurtmak yerine biraz daha fazla gold çıkartsalar aslında ona da ihtiyacımız kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 konsoldan hile yapmak caiz değildir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Viktor said: M&m7 oynarken zirhlari dolaplara alfabetik dizer, harmondale icinde cikan dusmanlarin humonoid olanlarini resleyip kendi ordummus havasi verdigim duzeyde bi otistik egilim bu http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2010/12/a56646b0-4120-46e9-9eee-7a4d39e4ed3f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar