xunn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Lvl 50 mage'imle sırf like a boss konseptiyle oynuyorum, 100 destro 100 conju var,2 tane dremora lord ve farkas, onlar temizliyor ben slow clap yaparak lootluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 questler bittikten sonra naapicam mage ile butun questleri bitirdim, her dungeon cleared napcaz simdi lvl 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 farkas ney? ya ben odahving hastasıyım, dün başka bitane named dragon gördüm bu whiterun ın aşşasında. buz ejderiydi, çağırdım odahvingi dövdü bunu. mekan basıncada çağırıyorum hastasyıım çok seviorm <3<3<3<33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 öldürürsem noluo onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 tomkat said: questler bittikten sonra naapicam mage ile butun questleri bitirdim, her dungeon cleared napcaz simdi lvl 45 benim daha yapmadığım gırla görev var ben 49'um nasıl oluyo o iş, mage skilerin peak'se, diğer skill'leri arttırmaya bak yoksa level alamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 tomkat said: abi yukarda sneak gereksiz denmis ahah sneak olmadan nasil thief oynanir ya butun bonus dmg sneakdan geliyor hem archery hem backstab icin hatta backstabi acmak icin sneak tree lazim ayrica illusion islemez yuksek lvli yaratiklara draugr death lord, scourge gibi hatta onlara yedirmek icin bile perk gerekiyodu hatta makinelere yedirmek icin bile perki var sakat biraz hobi olarak kullanin kavga etmeyin. evet o ayrıntıyı unutmuşum sağ taraftan assasin's blade'e kadar verdim o şart zaten geri kalan perk'ler gereksiz manasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 sen kesin 3 tane crafting profession kastin repeatable questler haric her questi yaptim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 o zaman bitmiş abi oyun. başka karakter aç, farklı bi yol izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 thief actim sneak cok baydi combat uptime cok az en aksiyon dolu class mage master'da mob kitelamak, daedric lord summonlayip tanklattirmak falan baya iyi bastim bos robelara, aksesuarlara double enchant mana regen+fortify destro manam bitmiyor ama oyun bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ilk tutorial mağarasında ayının yanında 100 sneaking kastım... ulan dünyaya bi çıktım lv 17'yim ve nedense bi türlü backstab atamıyorum... Sneaking attackda atamıyorum... fu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 tomkat said: sen kesin 3 tane crafting profession kastin repeatable questler haric her questi yaptim ben smithing 100, enchanting 58, alchemy 51 şu an. one handed falan da yaptım ben spor olsun diye 70 o, resto da 40 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Alteration'ı 100leyince yaptıgınız questten gelen Dragonhide büyüsü çok seksi beyler. 100 armor veriyor tek elle. Nom nom nom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 müzikleri nerden bulabilirim ya? windhelmdeki karaelf hatunun çaldığı şarkıyı arıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Abi mulgearın video ne altıma sıçtım direk zuhahsdhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Tamamen backstab üzerine bi gameplay yapıcam diyorsanız sneak master perk ve darkbrother hood eldiven şart sonra kIRALına Tek kuRşun BebeYİm.Yoksa sadece daggerla grp içinde master seviyede yerler adamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Ahahaha itsde gördüm çalıcam, şurdaki yoruma gelen cevaba çok güldüm http://www.rockpapershotgun.com/2011/12/05/byte-vs-brick-week-ending-dec-4/#comment-864354 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 mod support olayı çok doğru ama, 3 haritaya 15$ verilen çağda böyle komünite dostu oyun kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Smithing'in bi sonraki perk'i için Dwarven Armor'u mu seçeyim yoksa Elven'ı mı? Bi de hangi shoutun kaç dragon soul'da açıldığını nerden öğreniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 her shout'un her hecesi tek soul ister. smithing'de daedric veya dragonplate/scale zırh yapmayı hedeflemiyorsan gerek yok perk harcamana. diğer herşeyi vendor satıyor level aldıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Peki her shout için tek soul mu gerekiyo? Yoksa shout'un gücüne göre gereken soullar değişiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 her hece tek soul. her shout üç hece. her shout üç soul toplamda. duvarda, yerde gördüğün filan hepsi tek hecedir. soul sıkıntısı hiçbir zaman olmuyor zaten, hesap yapmayı gerektirecek bir durum yok yani. gezerken tepeden ejder geliyor illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Bir de şöyle birşey oldu ama bi bug mudur benim şansıma mı saçmaladım bilemedim: Ortalıkta dolanırken dragonun teki geldi çırpına çırpına kestim ki lvlim düşük henüz. Sonra yine dolanırken aynı dragonun lairini buldum heceyi okudum ama aktive etmek için dragon soulu lazım. E dragon ölünce soul moul vermedi yani önce kelimeyi okuyup sonra dragonu mu kesmek lazım hep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 soul vermediyse son patch lazım, düzelmiş olması gerek onun, bug o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Gitti canım dragon soulum yani pehh neyse o zaman eve gidince patch yükleyeyim ben. Oyun baya hoş bu arada ilginç moblardan ilginç critler yemek garip oluyor bazen eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 qlrblrq said: Smithing'in bi sonraki perk'i için Dwarven Armor'u mu seçeyim yoksa Elven'ı mı? Bi de hangi shoutun kaç dragon soul'da açıldığını nerden öğreniyoruz? bs'nin sol tarafı light armor, sağ tarafı heavy. Armor'da hangi skill kasıyorsan ona göre git sitersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar