Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lvl 50 mage'imle sırf like a boss konseptiyle oynuyorum, 100 destro 100 conju var,2 tane dremora lord ve farkas, onlar temizliyor ben slow clap yaparak lootluyorum.
Mesaj tarihi:
farkas ney?

ya ben odahving hastasıyım, dün başka bitane named dragon gördüm bu whiterun ın aşşasında.
buz ejderiydi, çağırdım odahvingi dövdü bunu.

mekan basıncada çağırıyorum

hastasyıım

çok seviorm

<3<3<3<33
Mesaj tarihi:
tomkat said:

questler bittikten sonra naapicam

mage ile butun questleri bitirdim, her dungeon cleared

napcaz simdi

lvl 45

benim daha yapmadığım gırla görev var ben 49'um nasıl oluyo o iş, mage skilerin peak'se, diğer skill'leri arttırmaya bak yoksa level alamayacaksın.
Mesaj tarihi:
tomkat said:

abi yukarda sneak gereksiz denmis ahah

sneak olmadan nasil thief oynanir ya

butun bonus dmg sneakdan geliyor hem archery hem backstab icin

hatta backstabi acmak icin sneak tree lazim

ayrica illusion islemez yuksek lvli yaratiklara

draugr death lord, scourge gibi

hatta onlara yedirmek icin bile perk gerekiyodu

hatta makinelere yedirmek icin bile perki var

sakat biraz

hobi olarak kullanin

kavga etmeyin. evet o ayrıntıyı unutmuşum sağ taraftan assasin's blade'e kadar verdim o şart zaten geri kalan perk'ler gereksiz manasında.
Mesaj tarihi:

thief actim sneak cok baydi combat uptime cok az

en aksiyon dolu class mage

master'da mob kitelamak, daedric lord summonlayip tanklattirmak falan baya iyi

bastim bos robelara, aksesuarlara double enchant mana regen+fortify destro

manam bitmiyor ama oyun bitti

Mesaj tarihi:
tomkat said:

sen kesin 3 tane crafting profession kastin

repeatable questler haric her questi yaptim ben

smithing 100, enchanting 58, alchemy 51 şu an.

one handed falan da yaptım ben spor olsun diye 70 o, resto da 40 falan.
Mesaj tarihi:
Tamamen backstab üzerine bi gameplay yapıcam diyorsanız sneak master perk ve darkbrother hood eldiven şart sonra kIRALına Tek kuRşun BebeYİm.Yoksa sadece daggerla grp içinde master seviyede yerler adamı :D
Mesaj tarihi:
her shout'un her hecesi tek soul ister.

smithing'de daedric veya dragonplate/scale zırh yapmayı hedeflemiyorsan gerek yok perk harcamana. diğer herşeyi vendor satıyor level aldıkça.
Mesaj tarihi:
her hece tek soul. her shout üç hece. her shout üç soul toplamda. duvarda, yerde gördüğün filan hepsi tek hecedir.

soul sıkıntısı hiçbir zaman olmuyor zaten, hesap yapmayı gerektirecek bir durum yok yani. gezerken tepeden ejder geliyor illa.
Mesaj tarihi:
Bir de şöyle birşey oldu ama bi bug mudur benim şansıma mı saçmaladım bilemedim:
Ortalıkta dolanırken dragonun teki geldi çırpına çırpına kestim ki lvlim düşük henüz. Sonra yine dolanırken aynı dragonun lairini buldum heceyi okudum ama aktive etmek için dragon soulu lazım. E dragon ölünce soul moul vermedi yani önce kelimeyi okuyup sonra dragonu mu kesmek lazım hep ?
Mesaj tarihi:
Gitti canım dragon soulum yani pehh neyse o zaman eve gidince patch yükleyeyim ben. Oyun baya hoş bu arada ilginç moblardan ilginç critler yemek garip oluyor bazen eheh
Mesaj tarihi:
qlrblrq said:

Smithing'in bi sonraki perk'i için Dwarven Armor'u mu seçeyim yoksa Elven'ı mı? Bi de hangi shoutun kaç dragon soul'da açıldığını nerden öğreniyoruz?

bs'nin sol tarafı light armor, sağ tarafı heavy. Armor'da hangi skill kasıyorsan ona göre git sitersen.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...