NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 dragon mragon diyorsunuz ben burayı sonraya bırakayım baya cücüküm anlaşılan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Main questte doğru düzgün ilerlemedim bile ama archer/sneak baydı ya... Bi mage açıyim diyorum, daha zevkli gözüküyo. Gerçi melee karakterler ondan da eğlenceli gözüküyo da dragon tepemde dolanıp dolanıp giderse ya da mage in teki ben daha yaklaşamadan indirirse sinir krizi geçiririm ben, bana ranged lazım:P Mage robe haricinde ne giyiyosunuz? light/heavy armor filan mı, yoksa boş mu kalıyo(veya zırh giymenin bi zararı var mı diye soruyim). Armor çok sorun oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 armor sorun olmuyo, mage robe ve bu dragon priestlerden düşen maskerler var, morokei kullanıo millet, ben main questten düşeni kullanıorm o daha ii. Hızlı level atlarsan, destructionun geride kalırsa oyun sana zor olur. Çünkü büyüler scale etmiyor. Gerçi perklerine verince baya baya yamultuyosun. Armor için speller var, ama yaklaşamıyorlar zaten ki frost atronachın oluyor yanında np. mana ya abanıcan mana regene abanıcan olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 mage icin enchanting sart enchanting 100 olana kadar mana regen+destro mana cost'u indiren cloth item bulursan giy enchanting 100 olduktan sonra git stock robe,hood,neck,ring al 3-5 golda sonra onlari enchantla mana regenle+destro fortify vs mana bitmiyor ondan sonra main destro off conjuration git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 bi de bu ne lan imperial quest chain'i bitirdim sehre geri dondugumdeki gordugum manzara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 orj sıkayrimimde baştan başladım bu sefer high elf mage açtım bi tane pazartesiye kadar 50 saat oynamayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 lol tomkat bende ayakları dibinde duruyor, nerede öldürmüşsün öyle. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 jonq said: abi şunu koymaya gelmiştim. oyunu oynamadığım halde çok etkilendim yahu. muhteşem. orjinali şurdan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 okumuş helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 şu oyunun zevkı forum falan okumadan, oyun degılmıs gıbı oynayınca cıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 oyun değilmiş gibi oynarsan zevk alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Oha ne okumus ya. Oyundaki bardlar gorsun de ogrensin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bu stromcloackların basedeki, inn de bi karaelf hatun var. o da çok güzel sölüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 illusionda çok güzel büyüler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Berkovich said: oyun değilmiş gibi oynarsan zevk alırsın. filmmiş gibi oynayanlar için mass effect story mode geliyormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/210/604/iXl5a.jpg?1322771442 http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/210/553/tumblr_lv6g1e31Xo1qb5gkjo1_500.jpg?1322764374 http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/210/680/peppersprayskyrim.jpg?1322778453 http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/210/526/5Ic9D.jpg?1322875652 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Arkacı asasino baydı, şimdi klasik bi nord açıyorum 2h heavy armor falan takılacam. Yalnız asasinomda zorlanıypdum dragonlara karşı, yere konmaz etmez, yanına giderim üfürür falan. Var mı woryor için dıragona karşı önerileriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 havadayken ok, yere inince breath'leri bash'le kesip yana kaçarak saydırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Eyvallah, şimdi de güzel bi kadın mı yoksa yaratık gibi bi adam mı açma konusunda kararsız kaldım :(:(:((:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 no-brainer bence ama sana kalmış. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ikisini birleştir kadın mı erkek mi olduğu anlaşılmayan güzel bi kedicik yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 mageler neden light armor kullanmıyo anlamadım. ben normal light dragon armorlarına enchanct bastım gayette güzel oldu. robe filan kullanmanın ne anlamı var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 hayvan gibi regen veriyor arch mage robe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Çok sevimli, şirin, munis bi şey yaptım böyle dragonla öküz arası bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 jonq said: Oyuna araya başka işler girince ara vermiştim, şu şarkıyı dinleyince aşkım yine depreşti. Olağanüstü bir yorum, müthiş ses, sempatiklik. Hemen assassin karaktere girişiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar