aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 theift ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 nerd rage text fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Hala yanlış sözlükten arat bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 kilic kalkan oneren varmi ? bole op olmadan oyun biraz kassa guzel olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 BlacKDagger said: abi level 30 thieft oldum oyundan BAYDIM BOLE OP BISI YOK HERSEYE TEK ATIOR RESMEN INVIS GEZIYORUM YENI KARAKTER ACTIM ALLAH KAHRETSIN god mode oynamak istiorsaniz thieft acin ama cok zevksiz alayina one hit. one hit yapamazsan da one hit yapıyolar ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 BlacKDagger said: kilic kalkan oneren varmi ? bole op olmadan oyun biraz kassa guzel olsa ilk karakterim 2h warriordı, ikinciyi 1h+shield yaptım, expert'te oynuyorum level 42 oldum gayet eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 BlacKDagger said: kilic kalkan oneren varmi ? bole op olmadan oyun biraz kassa guzel olsa öneririm. smithing & enchanting'in dibine vurursan gene kasmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 alchemy nasil gereksizmi ? Atla dolasmayı sevmedigim için kosa kosa gidiyorum cicek,bocek ne varsa topluyorum canta şişti kullanırım diye dünnya kadar ot dolu cantam cok lazım birşey degilse atcam hepsini Assasin'im bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 atma, ye, ne ise yaradiklarini ogren, ona gore gereklileri topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Sam said: bug o olay, benim bayağı quest kaldı öyle. yamayla düzeltirler diye bekliyorum onları. heaa anlaşıldı temam savol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Masticore said: alchemy nasil gereksizmi ? Atla dolasmayı sevmedigim için kosa kosa gidiyorum cicek,bocek ne varsa topluyorum canta şişti kullanırım diye dünnya kadar ot dolu cantam cok lazım birşey degilse atcam hepsini Assasin'im bu arada poison yap abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Saeros said: expert'te oynuyorum Başka kim expertte oynuyor biliyo musun? http://www.youtube.com/watch?v=Xc4f9Utmh3I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Daha yeni char açtım diyen insanlr lvl 30-40 falan olmuş abi. Ben bütün haftasonu oynadım 15. level oldum yeni çok yavaş atlıyor. Sürekli dungeoonlardayım ona rağmen. Bir de gold sıkıntısı geçiyor mu ileride 5k goldum oldu ev aldım storage için, fukara fukara geziyorum trainleyemiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 neyi arttırdıgına baglı craft kasıyorlardır,lockpick pickpocket kasiyorlardır alırlar tabi... bu arada bende expert oynuyorum :( napiyim ama ugrasamam simdi askere gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Lvl30dan sonra pickpocket olmadan da para kazanmaya başlıyorsun, düşen itemların adam gibi değeri oluyor. Bide trainlemesen bile speech alışverişlerden artmış olacak 50 civarı falan. Normal o lvlda az para. Craft kasıyorsan 100e kadar bütün paranı yatır önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 craft skill olmayınca karekter yeto kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Sneak 60 lara geldi ama hala dagger sokucak kadar yaklaşmakta güçlük çekiyorum. 100lendiğinde, sneak itemları kullanıldığında filan bu kolaylaşıyomu yoksa yanında illusion kasıp invisibility filan mı kullanmam gerekicek mi? Light armor perklerini almadım onun etkisi varmıdır? Bi de perklerin çoğunluğu archery için, one hand perksiz dagger kullanmam ileride zor moblar için de efektif olur mu? Ayrıca sneak konusunda en iyi companion hangisi? Wispy said: Daha yeni char açtım diyen insanlr lvl 30-40 falan olmuş abi. Ben bütün haftasonu oynadım 15. level oldum yeni çok yavaş atlıyor. Sürekli dungeoonlardayım ona rağmen. Bir de gold sıkıntısı geçiyor mu ileride 5k goldum oldu ev aldım storage için, fukara fukara geziyorum trainleyemiyorum bile Skill gain konusunda sıkıntı çekiyosan lover stone u bul, bütün skill gainlere %15 mi ne veriyo. Ayrıca dungeonda sadece tek skille bağımlı gidersen yavaş level atlarsın tabi, çok skill kullanmak daha hızlı level atlatıyo. benim levelların yarısı filan smithing ve enchantingdendir heralde(ki daha 100lemedim bile, 70 lerde filan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 shadowfury olay sadece sneak skillinde değil. yani 60 çok rahat backstab yaptırır. giydiğin zırha dikkat et.ona göre perkler al. başta dark brotherhood seti giy.yardımcı olur. tecrübeme göre hiç keyifli değil sneak+bow+dagger bir tek shadowcloak of nocturnal mi ne var onunla bi varım bi yokum diyerek herkese backstab çekmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Silphatos said: kitapları okuyan var mı? hepsini okumak istiyorum ama ingame çok bayıyor beni kitap okumak, boğulacak gibi oluyorum ya da sanki kitabı okurken arkadan biri gelip karakterin boğazını kesecek gibi asgfhj. nette manyağın teki çıkarmış mıdır acaba hepsini, browserda güzel okurum. Daesu said: rusçusu yokmu bu skyrimin ? gamekeystroeda stockless diyor bunun rusunda oynamak için de rus ip'si gerekiyor diyorlardı, ondan satmıyorlar herhalde. http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Skyrimdeki_Tum_Kitaplari_istediginiz_Gibi_Okuyun-22181.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Hangi shout'un kaç dragon soulda açıldığını öğrenmenin bi yolu var mı? Bi de dragon scales ve dragon bones bi işe yarıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 her kelime 1 soul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 qlrblrq said: Hangi shout'un kaç dragon soulda açıldığını öğrenmenin bi yolu var mı? Bi de dragon scales ve dragon bones bi işe yarıyo mu? hangi shoutu önce bulursan o zaman alırsın. o dragon scaleslarla dragon armor yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Thief olarak expert de kolay gelmeye basladi. Arada 5-10 reload yaptigim yer oldu ama genel olarak basit kacti. Master'a cekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 devamlı aktif level scaling de olmayınca challenge düşüyor hep, srpg oynayınca daha iyi anlaşılıyor neden lazım, neden düz koridordan ilerlemeli oyun gibi olması mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 geç geç mastera geç specini oturtana kadar zorluyor ama daha sonra master bile kolay rutine bağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar