Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BlacKDagger said:

abi level 30 thieft oldum oyundan BAYDIM BOLE OP BISI YOK HERSEYE TEK ATIOR RESMEN INVIS GEZIYORUM YENI KARAKTER ACTIM ALLAH KAHRETSIN

god mode oynamak istiorsaniz thieft acin ama cok zevksiz alayina one hit.

one hit yapamazsan da one hit yapıyolar ama :p
Mesaj tarihi:
BlacKDagger said:

kilic kalkan oneren varmi ? bole op olmadan oyun biraz kassa guzel olsa

ilk karakterim 2h warriordı, ikinciyi 1h+shield yaptım, expert'te oynuyorum level 42 oldum gayet eğlenceli.
Mesaj tarihi:
BlacKDagger said:

kilic kalkan oneren varmi ? bole op olmadan oyun biraz kassa guzel olsa

öneririm. smithing & enchanting'in dibine vurursan gene kasmaz ama.
Mesaj tarihi:
alchemy nasil gereksizmi ? Atla dolasmayı sevmedigim için kosa kosa gidiyorum cicek,bocek ne varsa topluyorum canta şişti kullanırım diye dünnya kadar ot dolu cantam cok lazım birşey degilse atcam hepsini Assasin'im bu arada
Mesaj tarihi:
Masticore said:

alchemy nasil gereksizmi ? Atla dolasmayı sevmedigim için kosa kosa gidiyorum cicek,bocek ne varsa topluyorum canta şişti kullanırım diye dünnya kadar ot dolu cantam cok lazım birşey degilse atcam hepsini Assasin'im bu arada

poison yap abi
Mesaj tarihi:
Daha yeni char açtım diyen insanlr lvl 30-40 falan olmuş abi.
Ben bütün haftasonu oynadım 15. level oldum yeni çok yavaş atlıyor. Sürekli dungeoonlardayım ona rağmen.

Bir de gold sıkıntısı geçiyor mu ileride 5k goldum oldu ev aldım storage için, fukara fukara geziyorum trainleyemiyorum bile
Mesaj tarihi:
Lvl30dan sonra pickpocket olmadan da para kazanmaya başlıyorsun, düşen itemların adam gibi değeri oluyor. Bide trainlemesen bile speech alışverişlerden artmış olacak 50 civarı falan. Normal o lvlda az para. Craft kasıyorsan 100e kadar bütün paranı yatır önemli değil.
Mesaj tarihi:
Sneak 60 lara geldi ama hala dagger sokucak kadar yaklaşmakta güçlük çekiyorum. 100lendiğinde, sneak itemları kullanıldığında filan bu kolaylaşıyomu yoksa yanında illusion kasıp invisibility filan mı kullanmam gerekicek mi? Light armor perklerini almadım onun etkisi varmıdır?

Bi de perklerin çoğunluğu archery için, one hand perksiz dagger kullanmam ileride zor moblar için de efektif olur mu?

Ayrıca sneak konusunda en iyi companion hangisi?

Wispy said:

Daha yeni char açtım diyen insanlr lvl 30-40 falan olmuş abi.
Ben bütün haftasonu oynadım 15. level oldum yeni çok yavaş atlıyor. Sürekli dungeoonlardayım ona rağmen.

Bir de gold sıkıntısı geçiyor mu ileride 5k goldum oldu ev aldım storage için, fukara fukara geziyorum trainleyemiyorum bile

Skill gain konusunda sıkıntı çekiyosan lover stone u bul, bütün skill gainlere %15 mi ne veriyo.
Ayrıca dungeonda sadece tek skille bağımlı gidersen yavaş level atlarsın tabi, çok skill kullanmak daha hızlı level atlatıyo. benim levelların yarısı filan smithing ve enchantingdendir heralde(ki daha 100lemedim bile, 70 lerde filan)
Mesaj tarihi:
shadowfury olay sadece sneak skillinde değil. yani 60 çok rahat backstab yaptırır.

giydiğin zırha dikkat et.ona göre perkler al.

başta dark brotherhood seti giy.yardımcı olur.

tecrübeme göre hiç keyifli değil sneak+bow+dagger

bir tek shadowcloak of nocturnal mi ne var onunla bi varım bi yokum diyerek herkese backstab çekmek..
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

kitapları okuyan var mı? hepsini okumak istiyorum ama ingame çok bayıyor beni kitap okumak, boğulacak gibi oluyorum ya da sanki kitabı okurken arkadan biri gelip karakterin boğazını kesecek gibi asgfhj. nette manyağın teki çıkarmış mıdır acaba hepsini, browserda güzel okurum.

Daesu said:

rusçusu yokmu bu skyrimin ? gamekeystroeda stockless diyor

bunun rusunda oynamak için de rus ip'si gerekiyor diyorlardı, ondan satmıyorlar herhalde.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Skyrimdeki_Tum_Kitaplari_istediginiz_Gibi_Okuyun-22181.htm
Mesaj tarihi:
qlrblrq said:

Hangi shout'un kaç dragon soulda açıldığını öğrenmenin bi yolu var mı? Bi de dragon scales ve dragon bones bi işe yarıyo mu?

hangi shoutu önce bulursan o zaman alırsın.
o dragon scaleslarla dragon armor yapıyorsun.
Mesaj tarihi:
devamlı aktif level scaling de olmayınca challenge düşüyor hep, srpg oynayınca daha iyi anlaşılıyor neden lazım, neden düz koridordan ilerlemeli oyun gibi olması mümkün değil.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...