Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 vampirlik güzel bu arada, gün ışığında takılmıcan sadece gerisi nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 enc nasıl kasılıyor yahu elime epi topu 3 tane silah geçti onları kırınca büyü yapabilir oldum. Başka türlü silahlara büyü atayamıyor muyuz. Oblivionda mis gibiydi o seçenek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 itemleri disenchant ederek enchantmenti öğreniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ben ejderha öldürünce soul capture yapmıyor böyle bi sorun yaşayan oldumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 1 kere yaşadım o sorunu, aç kapat oyunu düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Saeros said: archer char açtım dün, fütfüt okluyorum eğlenceliymiş. şu slow motion perk'ü gelene kadar biraz eziyet ama değiyodur heralde arhcery 100, sneak 100, slow motion perk almadım, güzel olur tabi de şart değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 NolaxThensbane said: enc nasıl kasılıyor yahu elime epi topu 3 tane silah geçti onları kırınca büyü yapabilir oldum. Başka türlü silahlara büyü atayamıyor muyuz. Oblivionda mis gibiydi o seçenek. Tadını çıkarın bence. Çünkü şunu kastım bunu kastım diye bana anlatanlar 2 gün sonra gelip "bir vuruşta her şeyi kesiyorum, tadı kalmadı" falan demeye başlıyorlar. Kasma olayı zaten zevkli değil üzerine overpowered olunca da oyunun tadı kalmaz. Bende smithingde olduğu için önce gidiyorum iron dagger yapıyorum. Sonra daggerları alıp enchant masasına gidiyorum. Petty soul gemle daha önce kırarak öğrendiğim enchantları daggerlara koyuyorum. Her şeye level gelmiş oluyor. Hemde satıştan biraz para kazanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Über item yapmak değil amacım skill kasmak, dediklerin baya yardımı oldu sağolasın. Peki yeni büyü türlerini kırmak dışında bir yolla kazanmak mümkün mü? Çünkü elime o tarz itemler geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 başka yolu yok, özellikle istediğin enchant olursa gördüğünde npclerden satın al kır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 vaako51 said: ben ejderha öldürünce soul capture yapmıyor böyle bi sorun yaşayan oldumu. eğer üzerinde 6 tane soul varsa daha fazla capture edemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 11 tane soul vardı bende, your argument is invalid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 evet bende 14 soula kadar çıkmıştım. bugün öldürdüğüm hiç bi ejderhadan soul alamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 tomkat said: ya grafik ayarlari icin default'a basiyorum ultra high settingsi seciyor oyun otomatik ama fps yerlerde battlefield 3'u ultra'da 57 fps ile oynuyorum dandik skyrim neden boyle kasiyor ya sistem full AMD ayni sorunu yasayan var mi Driverları güncellediğini farzederekten, shadow'u medium veya low'a alıp denesene bi. Bende baya bir fps artışı oldu shadow'u kısınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 stimpak said: 11 tane soul vardı bende, your argument is invalid. Git bir internete bak bakalım ne diyor? 1) 6 souldan sonra absorb edemiyorlar 2) 2 named dragonları edip generic dragonları edemiyorlar 3) sorun geçici oluyor, save/loadla düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 OH SNAP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 silaha koydugumuz enchati değiştiremiyo muyuz sonradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Soimyr said: stimpak said: 11 tane soul vardı bende, your argument is invalid. Git bir internete bak bakalım ne diyor? 1) 6 souldan sonra absorb edemiyorlar 2) 2 named dragonları edip generic dragonları edemiyorlar 3) sorun geçici oluyor, save/loadla düzeliyor. ben de diyorum ki, 11 soul var. absorb da edebiliyorum hala. genel bir sorun, ya da oyun mekaniğiyle alakalı bir kural değil demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Glitches/BugsEdit Sometimes the dragon glitches while dying and wont simply burn away. Due to this glitch, no soul can be absorbed (personal observation: happened to me 5 times out of 27 kills) http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Dragon_Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 mulgear6 said: silaha koydugumuz enchati değiştiremiyo muyuz sonradan? hayır. enchant kalıyor öyle. hatta sormadan söyleyeyim, tek enchantlı silaha enchantingi 100ledikten sonra 2. enchantı da basamıyorsun. enchant irreversible, yaptığın gibi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 off gidip şu tapınaktan 2. blades swordu da alıyım bari stamina drain enchi buldum onu basçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 11 tane soulum var benimde şu an, 5 tanede kullanmışım şimdiye kadar, öle bi buga denk gelmedim, yet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 double Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 YA hiyar gibi gittik azura's star yaptik. Bunu black star yapmak sart. Yok mu konsol komutu falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 konsolla yapabilirsin de, hileye giriyor sonuçta. yok ben hilebazım dersen player.additem 00063b29 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 azura star ı denize at ama bunu yapınca :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar