Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls V: Skyrim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuce said:

cok yanlış, kendii beğenmiş ve kötür bi yorum. bir doğruluğu tutarlılığıda yok.

"hayır öyle değil" derip bırakabilirdin, bu hali daha entellektüel görünmüyor mesajının ne de olsa.
Mesaj tarihi:
detay, qoute'un kendiği beğenmiş ve doğruluğunun dayanağının olmayışı. neden hayır. bu sebeplerden dolayı hayır.

agresif bir durum yok. oldukca net bir durumun dile getirilmesi var.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

allah kahretsin oyunun müptelası oldum.

yaklaşık 3 saattir duşa giricem giremiyorum. 100 üzerinden 10 falan değil dsf=)

ahaha 9 saat daha oyna dediğimde arkadaşı dışarı alalım demiştin ama :(
Mesaj tarihi:
Cuce said:

detay, qoute'un kendiği beğenmiş ve doğruluğunun dayanağının olmayışı. neden hayır. bu sebeplerden dolayı hayır.

kendini beğenmelik bir durum yok çünkü "rp yapıyorum, başkaları beceremez" gibi bir iddiam olmadı. gayet normal oynuyorum ama oyunun bana birşey anlatmaya çalıştığı yerlerde sözünü kesmiyorum ki insanların sıklıkla yaptığı birşey. mono klasik bir örneğini vermiş.

doğruluğunun dayanağı buradaki okuyucuların mp deneyimi. ne demek istediğimi anlayan da hayli insan var atılan mesajlara baktığımızda.

hepsi bu kadar sanırım.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

MrLevie said:

allah kahretsin oyunun müptelası oldum.

yaklaşık 3 saattir duşa giricem giremiyorum. 100 üzerinden 10 falan değil dsf=)

ahaha 9 saat daha oyna dediğimde arkadaşı dışarı alalım demiştin ama :(

ben esprinin iğrençliğinden ötürü demiştim onu=)
Mesaj tarihi:
Sam said:

Cuce said:

kendini beğenmelik bir durum yok çünkü "rp yapıyorum, başkaları beceremez" gibi bir iddiam olmadı. gayet normal oynuyorum ama oyunun bana birşey anlatmaya çalıştığı yerlerde sözünü kesmiyorum ki insanların sıklıkla yaptığı birşey. mono klasik bir örneğini vermiş.

doğruluğunun dayanağı buradaki okuyucuların mp deneyimi. ne demek istediğimi anlayan da hayli insan var atılan mesajlara baktığımızda.

hepsi bu kadar sanırım.

Hayır, öyle değil.
Mesaj tarihi:
Norak said:

menu crash sesle alakalı bişiydi sanırım:

Go to your config screen -> hardware and sound -> click on sound -> rightclick on the speakers/soundcard etc. -> go to config, advanced and change one on the dropdown to 24bit, 48000Hz.

oha adeta çokta güzel oldu iyi oldu
saol
Mesaj tarihi:
hepsi ayni dungeon icin bkz: Diragon Eyc 2

yani texturelari ayni olan falan dungeon cok tabiki bence..ama batmadi bana yaw..yani o kadar cok yan gorev icin hele (iyisi ile kotusu ile)

ha bide..o dwemer dungeon, mantarlar falan...cok yer var kurcalayacak, bana buyuk kacti ilk oyunumda inceleyemedim orayi burayi ehueh..ikinci oyunumda thief ile artik..
Mesaj tarihi:
nasıl aynı ya? tema aynı diye aynı mı saydınız? dwemer ruin'den nord ruin'e, animal cave'den forsworn cave'e çeşit çeşit ayrı temalar olması da bir kenara.
Mesaj tarihi:
bi 5 dakka oynarım dedim

ULAN SAATLERDIR KALKAMADIM BASIMDAN HERIFLER DUNYANIN EN IYI OYNUNU YAPMIS NAN

nese,
tabi konuşulmuştur burda çokta bu sağ ele büyü atayınca geri çıkaramama falan çok boktan şeyler.
bide alt tab yapınca geri dönderemiorm
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...