Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Cuce said: cok yanlış, kendii beğenmiş ve kötür bi yorum. bir doğruluğu tutarlılığıda yok. "hayır öyle değil" derip bırakabilirdin, bu hali daha entellektüel görünmüyor mesajının ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 gecemez, hareket edemiyosun o konusmalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yoo, sebebini detayını yazdım, yazmamım için bir sebep yok, bu akdar üzülmene gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 hani sebebi, hani detayı? ayrıca ben niye üzüleyim senin mesajın agresifleştirilmiş bir "hayır öyle değil" iken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 beğendiğiniz oyun içinde ki kitap isimlerini paylaşsanıza ? iki okuyalım ya. bi kaç tanesine baktım ama biraz dandiklik sezdim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 tarihle ilgili kitaplar fena değil genelde wolf queen serisi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 detay, qoute'un kendiği beğenmiş ve doğruluğunun dayanağının olmayışı. neden hayır. bu sebeplerden dolayı hayır. agresif bir durum yok. oldukca net bir durumun dile getirilmesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 lusty argonian maid? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 http://fashionablygeek.com/wp-content/uploads/2011/11/skyrim.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 of çok leş şu kadın ya herkeste paylaşıyor bişiye benziomuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 MrLevie said: allah kahretsin oyunun müptelası oldum. yaklaşık 3 saattir duşa giricem giremiyorum. 100 üzerinden 10 falan değil dsf=) ahaha 9 saat daha oyna dediğimde arkadaşı dışarı alalım demiştin ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Cuce said: detay, qoute'un kendiği beğenmiş ve doğruluğunun dayanağının olmayışı. neden hayır. bu sebeplerden dolayı hayır. agresif bir durum yok. oldukca net bir durumun dile getirilmesi var. kendini beğenmelik bir durum yok çünkü "rp yapıyorum, başkaları beceremez" gibi bir iddiam olmadı. gayet normal oynuyorum ama oyunun bana birşey anlatmaya çalıştığı yerlerde sözünü kesmiyorum ki insanların sıklıkla yaptığı birşey. mono klasik bir örneğini vermiş. doğruluğunun dayanağı buradaki okuyucuların mp deneyimi. ne demek istediğimi anlayan da hayli insan var atılan mesajlara baktığımızda. hepsi bu kadar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Xenocide said: MrLevie said: allah kahretsin oyunun müptelası oldum. yaklaşık 3 saattir duşa giricem giremiyorum. 100 üzerinden 10 falan değil dsf=) ahaha 9 saat daha oyna dediğimde arkadaşı dışarı alalım demiştin ama :( ben esprinin iğrençliğinden ötürü demiştim onu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Sam said: Cuce said: detay, qoute'un kendiği beğenmiş ve doğruluğunun dayanağının olmayışı. neden hayır. bu sebeplerden dolayı hayır. agresif bir durum yok. oldukca net bir durumun dile getirilmesi var. kendini beğenmelik bir durum yok çünkü "rp yapıyorum, başkaları beceremez" gibi bir iddiam olmadı. gayet normal oynuyorum ama oyunun bana birşey anlatmaya çalıştığı yerlerde sözünü kesmiyorum ki insanların sıklıkla yaptığı birşey. mono klasik bir örneğini vermiş. doğruluğunun dayanağı buradaki okuyucuların mp deneyimi. ne demek istediğimi anlayan da hayli insan var atılan mesajlara baktığımızda. hepsi bu kadar sanırım. Hayır, öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 err..Cuce trolluyor galiba ehue... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 dslkjsflkjfslkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Norak said: menu crash sesle alakalı bişiydi sanırım: Go to your config screen -> hardware and sound -> click on sound -> rightclick on the speakers/soundcard etc. -> go to config, advanced and change one on the dropdown to 24bit, 48000Hz. oha adeta çokta güzel oldu iyi oldu saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Abi şu Alftand gibi yerlerde çok stres yapıyorum. Bi de git git bitmiyor. Daggerfall'u aratmıyor valla dungeon'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 dungeonlarin hepsi ayni lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ya aynıda, biraz farklılarya bide işte keyiflilier yanı. ben her dungeonı keyifle temiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yoo hepsi aynı felan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 hepsi ayni dungeon icin bkz: Diragon Eyc 2 yani texturelari ayni olan falan dungeon cok tabiki bence..ama batmadi bana yaw..yani o kadar cok yan gorev icin hele (iyisi ile kotusu ile) ha bide..o dwemer dungeon, mantarlar falan...cok yer var kurcalayacak, bana buyuk kacti ilk oyunumda inceleyemedim orayi burayi ehueh..ikinci oyunumda thief ile artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bunda hepsi aynı deilse marrowindde nasıldılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 nasıl aynı ya? tema aynı diye aynı mı saydınız? dwemer ruin'den nord ruin'e, animal cave'den forsworn cave'e çeşit çeşit ayrı temalar olması da bir kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bi 5 dakka oynarım dedim ULAN SAATLERDIR KALKAMADIM BASIMDAN HERIFLER DUNYANIN EN IYI OYNUNU YAPMIS NAN nese, tabi konuşulmuştur burda çokta bu sağ ele büyü atayınca geri çıkaramama falan çok boktan şeyler. bide alt tab yapınca geri dönderemiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar