ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Shouts ekranında sağ altta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Statslarda magic altında yazıyor evet. evet zaugnanınki daha mantıklı benim söylediğim total. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0yv4BFfWoro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 videoyu izleyip histerik histerik gülüyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 valla yaziyomus, shoutlarda da unlock varmis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 aquila said: o deil de, shoutlarim niye unlock olmuyo acaba/ Kapalı olanların üstüne gelip R'ye bas soullarla unlock etmek için. Ne dürzü herifsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 hallettik sen gelmeden birader. azina vuriim boyle gui yapanin. gui doktorasi yapicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 lan winterholdda innde sarhos oldum, mapin diger ucunda uyandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ahah dağıttın etrafı topla şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abı o qda ben eyden dağttıkalrım aldım ama hepsını buladım gıttım al lan parası neyse veıryım dedım ahtuna sımdı etraftan adığım giants toe falan cebimde duruyo kokulu kokulu atamıyorumda q item diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 liste var yerde onu kaçırmışındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Daha bismillah, igrenc modları yağmaya başlamış abi. Click on your own peril. http://boards.4chan.org/v/res/117257154 http://i.imgur.com/YFZeb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Thieflerin de gmlik işi bitti sırayı Dark Brotherhood bekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 oblivion modu onlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Birde şey sorayım Sneak kısmından Silence perk aldığımız zaman bot için muffle enchant basmanın manası kalıyor mu? Ayrıca silence aldığım içinmi hiç bir trap aktif olmuyor bastığımda?Sadece yanımdaki follower basarsa aktif oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 race değiştiremiyorum lan giriyorum kodu olmuyor, 60 saat kedi olarak oynamışım sıkıldım kajitten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Telekinezi THUNDERMOTHERFUCKINGBOLT Wall of Fire Wall of Storms Conjure Flaming Familiar Conjure Dremora Lord Conjure Storm Attronach Ice Spear Çok iyi büyüler gelmiş almayı unutmuşum, aldıgım gibi oyun rengarenk oldu. Özellikle wall büyüleri combatı sölen yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Storm Call geldi, tamam şimdi yıldırım atıcam no big deal dedim. Bi gürledim gökyüzüne bakıp fırtına koptu, şakır şakır yagmur yagmaya başladı, heryere yıldırımlar düştü, Summon'ım öldü, Companion'ım öldü. 2 Ejderha da öldü. Like a Dovahkiin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 krosisi sırf balta kullanarak öldürdüm. heh. level atlayıp gelince biraz daha kolay oldu sanki. yalnız arada lydia güme gitti, bir daha baştan kesmek zorunda kaldım. bu arada bs'i 100'ledim de, illa enchantingi de 100lemek gerekir mi? gidip soul capture edip, bir magical itemı disenchant edip başka bir itema enchant uyguluyoruz di mi? 3er 5er itemla olacak bişi değil, hiç girmeyecem sanırım üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 xunn said: Storm Call geldi, tamam şimdi yıldırım atıcam no big deal dedim. Bi gürledim gökyüzüne bakıp fırtına koptu, şakır şakır yagmur yagmaya başladı, heryere yıldırımlar düştü, Summon'ım öldü, Companion'ım öldü. 2 Ejderha da öldü. Like a Dovahkiin. friendly fire'ı kapatma olsa güzel olurdu aslında. büyü atçam, companiona çarpacak diye atmıyorum, balta savurcam yaratıklardan ziyade companiona değiyor. tamam onu da bir şekilde idare ediyorum, companionu önden yolluyorum, o düştüğü zaman ben devreye giriyorum felan. ama geçen bir dungeonda benimle birlikte ilerleyen npc vardı, bir anda durduk yere companionla kavga etmeye başladılar. ikisi de ölmüyor. öyle durdular birbirlerine vurmakla uğraştılar. neyse ki save vardı da önceki zamana çevirdim. ayarlardan kapatılmıuyor herhalde friendly fire? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Ayarlara bakmalısın sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 kapatiliyo, companioni eve gonderiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 lydia gitsin yemek hazırlasın. bir işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Ohannes Shrouded Gloves aldıktan sonra sneak perk verdim assasins blade backstab damage x30 oldu. 5 level sonra (one handed spece x5 verip) yapılabiliyorsa uyuyan dragonlara one shot denicem şu ana kadar backstab ile instakill yemiyen birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 dev gibi baltam ve heavy armorimla hogwartsin en iyi gorencisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar