DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 hrmm simdik..two handed nord karakterle lvl30da, sirf 2-3 sehir + companions lari yapip bitirdigim 40saat gameplay tutmus.. Sneaky Dagger + thieves guild + kara biraderler, pis isler pesinde kosmali bir 40+ saat mi? yoksa cozur cozur cilgin atan Mage +kolejde hocalikla gecen bir 40+ saat daha mi? mage icin pc yi upgrade etmeyi beklicem sanirim. ok. thief. Launching Game: Skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 oyun single oynanıyor mu yoksa stream üzerinden oynamak mı lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 mono said: hrmm simdik..two handed nord karakterle lvl30da, sirf 2-3 sehir + companions lari yapip bitirdigim 40saat gameplay tutmus.. Sneaky Dagger + thieves guild + kara biraderler, pis isler pesinde kosmali bir 40+ saat mi? yoksa cozur cozur cilgin atan Mage +kolejde hocalikla gecen bir 40+ saat daha mi? mage icin pc yi upgrade etmeyi beklicem sanirim. ok. thief. Launching Game: Skyrim kaç saat oynadığımızı nereden görüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Load / Save ekranında yazıyor diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ZaugnaKhaldun said: Load / Save ekranında yazıyor diye hatırlıyorum ben. Haa yeni farkettim :) 75 saat olmuş benim vay be. 200 saat daha gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ben steamin yalancisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Penthesilea said: Kaede said: kendin yaparsın zaten istediğin silahıhaa, oyle "machete of daedric siksok" falan yok mu oyunun sonlarinda? morrowind'de boyle boyut falan degistirip gittigin bi kulenin tepesinde, ordaki dark elfi oldurdukten sonra 100 lockpick gerektiren bi kutudan alabildigin crescent sword vardi mesela. yoksa once kutuyu acip sonra mi isinlaniyodun da dark elften mi loot ediyodun tam hatirlamiyorum da oyle supersonik silahlar yok mu yani? süpersonic item yok hiç. oyundaki en iyi itemleri enchanting ve smithing kullanarak kendin yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 jonq said: ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 dagin tepesinde kar firtinasinda ejderhayla kapismak ayri bi tadmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 oynadığım ilk 1 saatte oyuna bildiğiniz 100 üzerinden 10 verdim. devam etmelimiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 oyun ya sana fazla gelmis ya sen oyuna fazla bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 MrLevie said: oynadığım ilk 1 saatte oyuna bildiğiniz 100 üzerinden 10 verdim. devam etmelimiyim? şöyle düşün, 9 saat daha oynarsan 100 üzerinden 100 vericen HİHİHİHİHİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 morrowindı deliler gibi oynamış biri olarak oblivion'dan zerre haz almamıştım, bu da şimdilik oblivion gibi ilerliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Xenocide said: şöyle düşün, 9 saat daha oynarsan 100 üzerinden 100 vericen HİHİHİHİHİ arkadaşı dışarı alalım lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 abi morrowind beklentisiyle oynayacaksan hiç oynama. statlerin health magicka stamina şeklinde 3'e indirildiğini görünce gözyaşlarına boğulursun yoksa. güzel atmosferi olan bir action rpg oynadığını düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ya leveling bilmemne olayı çok önemli değil benim için, ama morrowindda ne bileyim bi şekilde hikayenin içine çekiliyodun, gerek journal okuması gerek bulmacalar ne bileyim. bunda git biç biç biç biç reward ver yallah tazyik. karakterinin başından ne geçtiğini tam anlamıyorsun bile. açıklayamadım galba yaw=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yok anladım da bana sorarsan içine girme olayını iyi yapmışlar ben gayet hikayenin içindeyim ve harbi harbi kendimi bi dragonborn gibi hissediyorum lol bi gelişme oluyor, "haastır laan" diyorum, hırslanıyorum, meraklanıyorum vs. vs. side questler arasında öyle çok tırt olanlar var ama main fena değil ya. o ilk 1-2 görev biraz tırt, o da sonuçta şehre gelmiş bi yabancısın kimsin nesin belli değil. dragonborn olduğun belli olunca şenlik başlıyor. bu kadar forum yeter, time for some skyrim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 krosis, varyorla imkansiz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Değil, asla uzaklaşmasına izin verme. sırtını ucuruma verdir ona sonra daya FUS RO DAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 degilmis gercekten, ama los varyorun dostuymus. fitir fitir okladim, sonra manasi bitti galiba, azinin ortasina vurdum baltayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 o deil de, shoutlarim niye unlock olmuyo acaba/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Yeterli soul olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ona bakiliyo mu bi yerden, 2 dragon kestim, emdim iliklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar