Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 fosforlu damarlı oluyor herkes jokerle edi çıkıyor bir de ilk gemiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 yok yani yeşilli seçeneğe nasıl ulaşıyoruz onu anlamadım gerçi çok da farketmiyor aman sokarım ya yukardaki yazı iyiymiş bu arada, oyundaki bilgileri toparlayıp sunmuşlar güzel olmuş aslında son ana kadar iyiydi her şey ama seçenek koyup da seçim yapmanın bi boka yaramaması moralimi bozdu yani mantıklı "hmm evet" bi son olmuş ama güzel bi son mu tartışılır ayrıca oyun bittikten sonra tekrar oyuna sokması felaket kötü olmuş, öldüm lan ben öküz. ayrıca oyunun bi yerinde "şu reaper turian'a benzemiyor mu?" gibi bişey demişti birisi doğru hatırlıyorsam collectorlar da human-reaper inşa ediyorlardı reaperlar her cycle'daki FAKIR ırkı base alıp yeni reaperlar inşa ediyor olabilirler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 yeşil ending'i açamamış vah vah. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 okudum da şimdi organic ve synthetic formu birleştiriyomuşuz, e bana niye çıkmadı ki bu? gethlerle barış yaptım filan yetmez mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 arkadaşım sağa yürüyosun, sola yürüyosun. dümdüz kocaman ışık sütünu var ona yürüyemedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 war asset düşükse çıkmıyor o, YAPAMAMIŞ! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ahah çok da düşük değildi ya, birazdan girip bakarım ne kadarmış LethE said: arkadaşım sağa yürüyosun, sola yürüyosun. dümdüz kocaman ışık sütünu var ona yürüyemedinmi? öyle bi seçenek bile sunmadı ki bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 valla çocuk bıdı bıdı ettikten sonra sağda destroy solda control ortada synthesis var. ws 3500 , wr %50 de sanırım benim.i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 2800+ ems gerekiyor 3. icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 2778........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 tamam işte son bölümü oynayınca oynamamışsın gibi başa atıyor, git bi scan görevi felan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 oyuna yeniden baslicam fakat import me3 karakter diyince zaten su tarihte bitirdin devam edecegine emin misin diyor ne demek simdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 LethE said: tamam işte son bölümü oynayınca oynamamışsın gibi başa atıyor, git bi scan görevi felan yap evet o mantığı ben de kurabildim ama ışığın rengi değişsin diye 3 saat daha harcayacak halim yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ben şunu anlamıyorum oyunda: >canlılar ve ürettikleri geliştikçe yaratacakları AI de gelişecektir >yaratılan AI kendinden şüpheye düşecek ve yaratanları düşman olarak görecektir >robot ırklar üstünlüğünü kurabilmek için gelişmiş ırkları yokedecektir >bunun olmasını engellemek gerekiyor >o zaman her 50.000 senede bir uzaya çıkmış ırkları yokedelim. e iyi de "yokolmanın" çözümü niye "yokolmak" oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 kontrollü yokolma veya yoketme reaperlerin amacı,organiklerin yaptığı robotlar pek adil olmayacak,büyük ihtimalle primitive dönemdeki organikleride yok edecekler, genetik materyal ve sonradan gelecek olan genetik mutasyon ebediyen yok olacak tabi son seçeneğe herkeşi sentetik yapalım çözümü koyunca,kendi argümanlarının içine kendileri etmiş oluyolar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Sam said: öyle bir seçenek yok çünkü bariz becrememişsin, ben kurtardım, doggy kurtardı, viktor kurtardı, saeros bile kurtardı. :p sadece paragon & renegade'den ibaret görürsen öyle oluyor işte. önceki oyundan temelini hazırlamamışsın. save'in yoktuysa save siteleri de vardı ama neyse, eleştirilecek yerler var ama oyunun en güçlü olduğu noktaya saldırıyorsun, olmuyor öyle. abi ne demek "bariz becerememişsin"? hem itiraf ediyorsun "önceki oyundan temelini hazırlamak lazım", hem de önceki oyundan başlamadığım için "sen beceremediğin için olmadı". komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Viktor said: adamlar daha ilk oyunda "SAVELERINIZI SAKLAYIN CUNKI BU BIR UCLEME OLUCAK, ILK OYUNDA VERDIGINIZ KARARLAR 3 OYUNA BIRDEN YAYILICAK" diye BOLD ile yazmisti, hala yok save yoktu bende filan demek oyle boyle fail degil, episode 3 den cikipta "ya konu cok havada kaldi, kesin devamini yaparlar bu filmin" diyen adamdan bi farkiniz olsun yani priceless comparison. oldu olacak baldur's gate 2'de de irenicus'u sırf bg1 save'i kullanmadığımız için öldüremeyelim. ya da assassin's creed revelations oynarken assassins creed 1 yüklü değil diye zıplama tuşu felan çalışmasın. güzel anekdotlar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 elmalarla armutlari karistiriyorsun gene mass effectin save import olayi oyunun en yenilikci oldugu, RPG lere en yeni soluk getirdigi yer, neden daha az etkiliyor, bazi secimlerimiz anlamsiz oluyor diye biz dovunurken sen niye bole bisi var diyorsun "iyi" bisiler istiyorsan pasa pasa save yukliceksin, oyun sana "save yuklemedin, ziplama yok son bossuda vermiyoruz" gibi sacma sapalak bisey demiyor, eger onceki oyunlari oynamadiysan o oyunda sans eseri belli bir emekle gelisen cesitli eventleri alirim elinden diyor legioni tanimadiysan veya gemiden attiysan zaten ne diye geth/quarian arasi baris ararsinki? ashley salaginin wrexi oldurmesine engel olamadi isen ne diye wrex yok diye dovunursun? wrex olunce yerine wreaw i koymalari bile ayri fail, sen diyorsun hayir save import olmamali oyun ucleme, onceki oyunlari hic oynamadi isen serinin 3. oyunundan niye basliyorsun hikayeyi falan bilmeden? ha yok oynadiysan savelerin vardir zaten, en berbat sekidle bile oynasan hikayeden kitlemiyor seni bioware, ahmet yerine mehmet geliyor iste ama dostun olan ahmet yerine hic tanimadigin mehmete nazin gecmiyor haliyle ha savelerini saklamayi beceremediysen o apayri bir fail, bg, torment, m&m6, fallout, warcraft savelerim filan bile duruyor benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 çok saçma bir argüman sunuyorsunuz. sizin mantığınızla şu şekilde olması gerekli: tıp fakültesini bitiriyorsun, kanser araştırmaları için bir yere giriyorsun. işte hasta bakıcaksın, araştırma yapacaksın felan. sırf çalıştığın yere başlarken lise diplomanı vermedin diye hastaların iyileşmiyor, hepsi ölüyor. savunduğunuz şey bunun gibi bir mantık açıkçası. "önceki savelerin etki etmesi" olayı şunun gibi öğeler olsa anlarım: örneğin önceki oyunlarda wrex'i etkilediniz değiştirdiniz, o save'i kullanırsanız gelir size ekstra ordu sunar, kroganlarla olan ilişkinizi düzeltir, wreave'i azarlar, girdiğiniz savaşlarda ara sıra destek olarak geçici gelir kafa göz dağıtıp gider, vs... böyle detaylar hakikaten hoş durur, ona karşı değilim. öte yandan oyun içinde karakterin ikna edip düzeltebileceği olaylar ihmal ediliyor, "ya paragon ya renegade seçeceksin"den ibaret bir hale sokuluyor. önceki oyunlarda ne yaparsan yap, istersen hiç oynamamış ol, düzeltilebilecek, arabulucu olunabilecek bir husus, oyuncunun elinden alınmış oluyor. sırf önceki oyunlar yok diye oyunun ana senaryosundan öğeler çıkartılıyor. baldur's gate 2'de "bg1'i de kurup oynamadın" diye irenicus'u öldürememekten farkı yok. onun yerine sana seçenek veriyor, "ya kendini öldürceksin ya da irenicus'la birleşeceksin". gibi. saçma mı, saçma. ha bi de bioware fanları gibi davranmaya başladınız, "oyunda hiç bi eksik yok, eleştirilecek bi olay varsa mutlaka oyuncunun suçudur" tribi. Viktor said: ha savelerini saklamayi beceremediysen o apayri bir fail, bg, torment, m&m6, fallout, warcraft savelerim filan bile duruyor benim bunu bir fail olarak görmek esas epic fail'lik durum. üzgünüm viktor, "sırf ilerde işe yarar" diye her türlü ıvır zıvırı saklamıyorum ben. örneğin ne diablo 1, ne diablo 2 savelerim duruyor. fifa 94 disketlerim silinmiştir. bu tip şeyleri altın gibi saklamaktan daha önemli işlerim var benim. eğer böyle salakça şeyler söyleyip bioware fagları gibi davranacaksanız işimiz var forumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Lise diploman bile olmadan hasta iyileştirmeye çalışmak saçma değil mi :/ Önceki oyunda geth senaryosu içinde quarianlara gethlerle barış yapma veya onlara savaş açıp yoketme yönünde motivasyon verebiliyorsun. Aynı zamanda ben legionu öldürdüğüm için gelen yeni legion gizli işler çeviren ortak olunmayacak pis bir şey çıktı. Kartları doğru oynamadığım için oyunun beni cezalandırması çok doğal. Dediklerinin aksine oyunun çoğu böyle değil diye hayıflanıyorum şahsen wrex'e ihanet edince bütün krogan desteğinin arkamdan çekilmesini görmek isterdim mesela. Ama o kadar cesur değil malesef yapımcılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 redeage şu yazdığını bir daha okumanı rica ediyorum, yazdıklarımla alakasız saçma bir cümle olmuş çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Senin verdiğin örnek kapsamında verdiğim cevap gayet mantıklı bence. Tek büyük olayı savelerin serinin devamına etki etmesi olan bir oyunda "savelerimi saklamaktan başka yapacak işim var" diyorsun. 3 oyundur aynı karakteri kullanan insanlardan biraz farkın olsun bir zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ME1 oynayıp direkt ME3 e geçebilir miyim o savelerle? hayır demeyin bi daha ME2 oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 çok quest kaçırırsın valla söyliyim. tali de ölüyor sanırım me2siz.. doğrumudur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 yeni karakter açtım 3'te, infiltrator deniyorum mehe bi de bonus power olarak energy drain aldım güzel oldu yalnız keşke melee olayını biraz daha güzel yapsalarmış, tamam kıçına girip paat diye çakıyorum ama bişey anlaşılmıyor ki, zoom out filan da yok zaten neyse sniper gittim zaten talentları filan, hedşakçıyım ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar