Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 finalden önce war assets sorusu 7172 war assets oldu ama readiness %50, 5000 lazımmış diyorlar. 3600 kurtarır mı yoksa illa editlemem mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 hicbirsey farketmiyor, 7k ile 3.5k ile ayri ayri bitirdim, degisen hicbirsey yok ama sen gene editle icin rahat etsin ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ending EMS 4000/5000 üstü olursa paragon option seçiminde shephard hayatta kalıyo, hangisi olduğu anderson ve illusive man'e bağlı. şurda bütün endingleri yazmışlar ama spoiler yemek istemeyen hiç bakmasın: http://uk.ign.com/wikis/mass-effect-3/Endings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 solarian'lar için "ya onlar sinek yiyiyodu ne ara evrim geçirdi" muhabbetide iyi :D bide Garrus'la Joker'in kokpitte yaptıkları bi geyik muhhabeti var sanırım garrus'u ilk aldığında oluyor, inanılmaz komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 hakkaten lan, 50.000 yılda ne evrimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 asdasdasd ulan IGN, 16 değişik ending ne ya hahaha. IGN yine şaşırtmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 said: BioWare: Mass Effect 3 Ending Is Unforgettable lulz aciklama dogru ama, endingler o kadar kotuki uzun yillar kimse unutamiycak bu rezilligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bir oyunun baslangici bu kadar kral olup, ikinci oyununda belirgin dusus yasayip ucuncude sicip sivama gormemistim bu boyutlarda. Keske ilk oyunun sonunda biraksalardi da efendi efendi mutlu mutlu hatirlasaydik su seriyi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Sam said: finalden önce war assets sorusu 7172 war assets oldu ama readiness %50, 5000 lazımmış diyorlar. 3600 kurtarır mı yoksa illa editlemem mi lazım? gözle görülür bir değişiklik yok. 5K olayıda 3. ending'i açmak için onunda zaten "Control reapers" tan bi farkı yok nerdeyse(her türlü ölüyorsun). Ben editledim bahsettiğin gibi, 2 katına çıkardım sadece hepsini normal olsun diye. Abartısız bütün side questleri yaptım citadel'dekiler dahil, 11K'da bitti (5.5K effective) değişiklik olarak sadece uzaydaki kapışma cinematiğinde bizimkiler dayak atıyo ilk girişmede ondan sonrası aynı.Bide dünya'nın kökü kurumadı diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ses said: Sam said: finalden önce war assets sorusu 7172 war assets oldu ama readiness %50, 5000 lazımmış diyorlar. 3600 kurtarır mı yoksa illa editlemem mi lazım? gözle görülür bir değişiklik yok. 5K olayıda 3. ending'i açmak için onunda zaten "Control reapers" tan bi farkı yok nerdeyse(her türlü ölüyorsun). Ben editledim bahsettiğin gibi, 2 katına çıkardım sadece hepsini normal olsun diye. Abartısız bütün side questleri yaptım citadel'dekiler dahil, 11K'da bitti (5.5K effective) değişiklik olarak sadece uzaydaki kapışma cinematiğinde bizimkiler dayak atıyo ilk girişmede ondan sonrası aynı.Bide dünya'nın kökü kurumadı diyorlar. işte shepard ölmüyormuş güya 5000 olunca ama daha spoiler yememek için fazla okumadım. neyse artık oynayıp göreceğim kendim dur bakalım. :/ sondan önceki rüya kısmı bayağı sağlamdı, hadi bakalım başlıyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yüzde yüz paragon nasıl yapılırki ya,insanın vicdanı el vermez lan sinan al jilani ile ashley e iyi davranmaya,ikisinin de ağzına ağzına vurmak lazım oyundan keyif alabilmek için ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Sam said: ses said: Sam said: finalden önce war assets sorusu 7172 war assets oldu ama readiness %50, 5000 lazımmış diyorlar. 3600 kurtarır mı yoksa illa editlemem mi lazım? gözle görülür bir değişiklik yok. 5K olayıda 3. ending'i açmak için onunda zaten "Control reapers" tan bi farkı yok nerdeyse(her türlü ölüyorsun). Ben editledim bahsettiğin gibi, 2 katına çıkardım sadece hepsini normal olsun diye. Abartısız bütün side questleri yaptım citadel'dekiler dahil, 11K'da bitti (5.5K effective) değişiklik olarak sadece uzaydaki kapışma cinematiğinde bizimkiler dayak atıyo ilk girişmede ondan sonrası aynı.Bide dünya'nın kökü kurumadı diyorlar. işte shepard ölmüyormuş güya 5000 olunca ama daha spoiler yememek için fazla okumadım. neyse artık oynayıp göreceğim kendim dur bakalım. :/ sondan önceki rüya kısmı bayağı sağlamdı, hadi bakalım başlıyorum heh. ölmemesi olayı sadece reaper'ları yok etmeyi seçersen çıkıyor diğer ikisinde ölüyorsun her türlü ne kadar war effort olursa olsun. Ama onunda effective'i ne tam bilmiyorum, 2.5K yetiyor diye okudum sanırım bi yerde ama yalan olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 hmm neyse bitirince anlayacağım hanyayı konyayı artık. arkimod said: yüzde yüz paragon nasıl yapılırki ya,insanın vicdanı el vermez lan sinan al jilani ile ashley e iyi davranmaya,ikisinin de ağzına ağzına vurmak lazım oyundan keyif alabilmek için ahahah el jilani'nin ağzına çarpıp reload ediyorum, best of both worlds. paragon halde lafla dövüyorsun gene daha beter kalem kılıçtan keskin olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Bir oyun bu kadar kötü mü biter? Hayır bu oyun neyse, diğer iki oyuna (özellikle ME 1'e) yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ME1 son 10 yilin en harcanmis oyunu ya, 2 de gears of war tayfasini cekmek icin resmen katlettiler oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 "siz kaç kişisiniz bindirilmiş kıtalar?" lol finali henüz göremedim ama bu tezek fırtınası iyice heyecanlandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 2. oyunu renegade hatunumla yıldızlı pekiyi ile bitirdim, 3'e başlıyorum şimdi euh alayına isyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Grunt ME3 ME2 nin en sevdiğim karakteriydi. Aslanım benim ya. Ravagerların üzerine atlayıp kendini feda ettiği zaman gözlerimden yaş geliyordu. Son saniye kanlar içinde ortaya çıkınca bi hopladım zıpladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Heimdall said: ending EMS 4000/5000 üstü olursa paragon option seçiminde shephard hayatta kalıyo, hangisi olduğu anderson ve illusive man'e bağlı. şurda bütün endingleri yazmışlar ama spoiler yemek istemeyen hiç bakmasın: http://uk.ign.com/wikis/mass-effect-3/Endings ending ilk izlenimim evet şimdi yutup'tan izleyip gördüm, "mp oynamayan ölsün" demiş bioveyr resmen. bitirdim demin ama biraz düşünmem lazım finalle ilgili tam düşüncemi anlatmak için. tatmin etmedi hani ama 5000'le bitirsem en azından kurumuş dudaklarıma bir damla su olurdu. diğer iki ending'i görmek için bütün bölümü en başından oynattırmak istiyor oyun, onları da seyredeceğim önce. yalnız ne dlc çıkarırlarsa anlaşılan son göreve çıkmadan önce oynanması gerekecek illa new vegas gibi. :/ oyunun bütünü güzel de final yaaaaaaaaani. daha yazarım sonra. ama herşeye rağmen bu üçleme için teşekkür ediyorum bioware'e, ikincide bayağı batırsalar da ilki şahaneydi, üç de bayağı toparladı. kendi oynadığım shepard'ın hikayesinden büyük keyif aldım. 5 yıl önce bugün "çıkarmazlarsa çıkarmasınlar pc'ye banane" dediğim bir oyunun böyle bir deneyim yaşatması en beklemediğim bir olaydı. http://img854.imageshack.us/img854/6422/masseffect3201203150426.png shepard, over and out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 oyunun kurulu oldugu klasorden izle ama degisen bisi yok birinde cikan isik kirmizi digerinde mavi digerinde yesil http://i.imgur.com/KcBJv.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ahah evet demin o resmi gördüm, sonra da şunu izledim: bütün sonlar http://www.youtube.com/watch?v=rPelM2hwhJA paragon/renegade filan illusive man ötesine geçmedi yani o kadar barı mavi ile doldurduk.. ama yine de şu ending'i almak istiyordum ama galactic readiness kepazeliği sağolsun olmadı: best (!) ending http://www.youtube.com/watch?v=6AdWqlsQjWo şu 1sn'lik nefes almayı klasörden açıp izleyeceğim, hakkım oydu. :( neyse zaten oyun kaydetmiyor, ne dlc çıkarsa sonrasında geçmez herhalde. vay be, stargazer'ı seslendiren buzz aldrin'miş gerçekten de. credits'de görünce inanmamıştım o olduğuna. güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 insanlari sinirlendirende bu zaten oyun tamamen secimler uzerine kurulu %95 inde yaptigin isler biseyleri degsitiriyor war asset gibi insani heyecanlandiran ACEP NE OLUCAK dedirten birsey var readiness gibi bisi var kagit ustunde super duran uclemenin son oyunu, TAKE EARTH BACK gibi bir mesaji var kafadan, butun beklentiler adam gibi bir son uzerine buildup buildup buildup secimi yapiyorsun ayni video, sadece renkler degisik ve saniyelik farklar var ayni ending hepsinde seicmden sonra TEK BIR kelime laf veya yazi yok (son kismi saymazsak) zibilyontanede plot hole ile tutarsizlik var, hatta aptallik var direk demin harbringer tarafindan lazeri kafama yedigimde yanimda olan liara nasil normandye bindi? o savasin ortasinda joker butun tayfayi alip nasil mass relayden kacti? anderson bizden sonra nasil girdi, bizden once nasil konsola geldi hava olmayan mekanda shepard nasil nefes aldi? reaperlar crucible doclarken neden mal gibi izledi? Citadel dunyaya nasil geldi shepard patlayan citadelden kurtulup nasil canli kalabildi? hemde o halde? bi mass relayin patlamasi arrivalda kosakoca sistemi yok ederken tum mass relaylerin patlamasi? lol mass relay patlamasini gectim citadel + crucible buyuklugunde bir objenin dunyanin yorungesinde patlamasi zaten direk dunyada yasami bitirir, birde ustune sonsuza dek uzayi kapar insanogluna falanda filan, ugrassak yuzlerce hata buluruz zaten bole sallapati yapilmis bir endinge bioware in son oyunuydu bu benim icin, bu saatten sonra EA oyunlarina yaptigim muamele ne ise o gecerli olucak, bioware benim icin bitmistir dahada oynamam diragin eyc 3 diye homo sex sahneli cal of dati bile cikarir bunlar bu kafayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 evet spoiler'da dediklerinin çoğunu ben de düşündüm, garrus'un dediği gibi işi matematiğe bırakıyorsun direkt yani heh. hadi bütün sol sistemi bir şekilde uçmadı diyelim, shepard'ın sağ kalması anormal o patlamadan sonra. harbinger ışınından sonra rüya gördü gibi birşey ciddi ciddi çıkabilir çünkü shep_alive.bik'de arasında durduğu yıkıntılar beton. citadel'de betona benzetemedim doğrusu mekanları. cidden düşünememişlerse bu noktaları yuh derim ama kandırıktan son yaptılar gibi duran yerler var böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Viktor said: javik ile hanaar in karsialstigi sahne en iyiydi ehuehu Haha bu çok güzeldi bencede, birileri gelip javik e pardon ama siz prothean mısınız diye soruyor. Evet diyince arkadaki hanar ben size bakmaya layık değilim felan diyince javik ne alaka diye soruyor, shepard size tapıyor onlar felan diyince amipleri denizden çıkarmışızda konuşmayı öğretememişiz gibi bir laf ediyor çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 evet güzeldi orası, paragon'la kaç kere müdahale ettim javik'e haddi hesabı yok. hatta bütün oyundaki paragon müdahalelerinin çoğu javik'teydi galiba heh. yalnız jennifer hale'e cidden helal olsun. onu yazmayı unutmuşum. cidden bir karaktere bu kadar iyi can verilebilir. /saygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar