axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Ben 12 yaşındayım, viktor ne dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 eeth, sirf tshirtu biyoverin kendi shopunda 25$ e kakaladigini dusunursek fena fiyat diil 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 yarın akşamki yemeği iptal edelim viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 axedice said: Ben 12 yaşındayım, viktor ne dedi? Ban! pati 13+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 meh willie mcshepard, seslendirme kurtarıyor. :( çillerin cılkını çıkarmışlar, o kadar resmi forumlarda söyledim kimse inanmadı. şimdi işin yoksa complexion kasacak modcu bekle. concept'le de alakası yok, oylananı sallamayıp başka birşey yapmışlar: http://api.ning.com/files/TLBwZDJvXn5nV*bI0BvLHyG0G1tO67Y1ZI5WMirCMGQ8bLMAAbCiu4N6NidaUdwGqg5mxnqmMZ0Cvx3vCSqWkpN0s1argYOs/femshep_site.jpg http://img.photobucket.com/albums/v86/Maestro25/IMG_20120210_194411.jpg?t=1328921238 dudaklar, ağız, çene dev gibi, kaşlar alakasız. eski modelle devam mı etsem karar veremedim. me3'ten bütün beklentim de uçtu gitti meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 npç değil miydi bu ya femshep miymiş meehç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 customization niye koymuyo bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 koyuyorlar zaten, kasmak istemeyip hazira yatanlar agliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 sam sallamışlar işte concept art'ı. modelle uğraşanlar ancak bu kadarına yetiyor demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ya bone yetememeden ziyade bariz yanlış seçenkleri kullanmışlar, o kaş, dudak tipleri filan hepsi char generator'da var zaten. HellHound said: koyuyorlar zaten, kasmak istemeyip hazira yatanlar agliyor doggy iyi de, canon tipleri customize etmeye izin vermiyorlar. maleshep ve hawke'larda da aynı olay oldu. mod'la saç rengi filan değiştirebildim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 o canon karakterlerin direkt face scan olup character generatorla yapilabilecek suratlar olmadigindan... bunda izin verirler mi bilmiyorum ama her halikarda face scan degil, canli bir modeli yok karakterin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 benim kendi shepardim daha iyi adsf http://i.imgur.com/6fEts.png ilk oyundan beri oyniyorum, sirf CE deki cover a uysun diye hayatta bozmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 klişe asker tipli male yüzü ftw 8-) http://i.imgur.com/S14cx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=PosuBSSjJeU son 5 saniyede andersonin kosusu... I NEVER ASKED FOR REAPERS... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 lol sırf o kısmı açtım spoiler yemiyim diye, evet aynen öyle olmuş. character generator var mı acaba, demoyu yükleyip önceden kodunu ayarlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 demo çıkmış bu arada, şimdi originden indirmeye başladım, 2 gb boyutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Good news for anyone who preorders (or has preordered) #ME3 on Origin: You'll receive a free copy of Battlefield 3! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 sırf demo indiricem diye origin'e üye olmam beklerim ps3'e gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Viktor said: http://www.youtube.com/watch?v=PosuBSSjJeU son 5 saniyede andersonin kosusu... I NEVER ASKED FOR REAPERS... abi o koşuş nedir ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 WEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Oyunu Steam'de satmadıkları için almayacaktım. Demoyu oynadıktan sonra satsalar da almam. Artık oyun demek doğru bence, interaktif film desek daha doğru. RPG, action, story seçenekleri var, RPG'den kasıtları paragon mu, renegade mi olmak istersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 demoyu oynadım da, eğer demonun ayarlarının kısıtlı olmasından dolayı değilse, grafikleri bok gibi olmuş. 10 sene öncesinin oyunu gibi duruyor kaplamalar. me1-2 için şöyle bişi görmüştüm: http://social.bioware.com/forum/1/topic/128/index/5314761/1 ama sadece companion kaplamalarını değiştiriyor herhalde. oyunu gamepad'le oynuyormuş gibi hissettim, bi hantallık var. bi de cutsceneler rezalet ya. da2 bile bunun yanında çok daha iyi kalıyor. rezalet olduğu kısım şu, cutsceneleri sadece izliyorsun. dialog seçimi neredeyse sıfır. hikaye gidişatını zaten hiç değiştiremiyorsun da, "yav şurada şöyle bir konuşma yapsam ne güzel olurdu" dedim cutsceneler boyunca, seçim sunduğu zaman ise sanki sunmamış gibi devam etti oyun. alpha protocol'u takdir ettim bu yüzden, adamlar mis gibi bir sistem sunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 abv biyover demo bok gibi ki demo bile diil, e3de gazetecilere oynattiklari boku demo diye paketlemisler direk, yeni hicbibok yok ve gene hi-res texturelar eksik lol BIOWORE Y U NO RELEASE HI-RES TEXTURES? pre-orderimi iptal ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 demo ne iğrenç öyle ya, animasyonlar çok kalitesiz cut sceneler falan kameralar placeholderdır umarım yoksa tam gerzekkonsolkidvidyogeym olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 70 EURO ORIGIN FIYATI HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar