BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 e yoktu tabii adamlar ne verdiysek excel olaraktan çevirdiler yada bende çevirmenlik yeteneği var, hani spomntane çevirmenlik yapamam imkansız br şey benşim için ama daha önce de çeşitli konularda makale, not, kitap bölümü çevirmişliğim oldu o yüzden benim için illa "okulu okunması gereken iş" gibi gelmiyor metin çevirmenliği spontane tercümanlık yada mütercim tercümanlık için aynı şeyi diyemeyeceğim adamlar tyıllarca terminoloji uygulama vs görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Düz çevirmenin oyun çevirmesine imkan yok zaten adam oyunlarla oyun kültürüyle alakadar olmalı yaptığı işle alakası olmadan çevirdimi çok çokkk kötü işler çıkabiliyor ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Olay türk oyuncularla oyun oynamaya gelmiş, burda bende gireyim istedim. Sonuçta yıllarca oynadık CS falan. Eski halinide biliyorum, yeni halinide. Tek söyleyebileğim şey, şuan ne türkçe içerikli bişey oynuyorum nede türklerle oynuyorum. Hayatta wolf team falan filan oynamam. TR kitlesininin yoğunlaştığı hiçbir yerde yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 l4d2 oynarken böyle demiyorsun ama lath :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 zamanında bebeyken cafeler ilk türediğinde çok eğlenceliydi eküriyle cs oynamak ama şimdi mmolar çekilmez hale gelebiliyor. Türk poplu oyunu oynamak ancak kendi ekürin grubun varsa güzel. 5-10 kişilik bir grubun falan varsa gayet eğlenceli olabilir çünkü milleti çıldırtabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bone kendinide bahsettiğim kitleden saydın direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 türkler diyince üstüme alındım birden (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 |Joker| said: Aluriel said: |Joker| said: Tamamen Türkçe seslendirme, Türkçe içerik ve Türkçe Destek ile hizmet veriyoruz. abi şu kısım çok kullanıcı çekiyor gibi görünse de aslında tam tersi cidden Tam tersi değil, neden biliyor musun, Türkçe oyun oynamak istiyor insanlar. Ha tabi, WoW kültüründe yetişen "elit" ve "Türk Guildi mi? Allah belasını versin" mantığındaki "Pro" oyuncu kitlemiz açısından bu tür yaklaşımlar düzgün bulunamayabiliyor. Ama bir şekilde Türkiye'de online oyun sektörü bu yolda ilerleyecek. Ne kadar itiraz edilirse edilsin, Türkçe online oyunlar olacak. İngilizce olsun, ama Türkler oynasın, sanmıyorum ki hiçbir oyun üreticisi bunun için çalışıyor olsun. IKV yakında yurt dışına açılacak, önce Türkçe sonra İngilizce olarak. Her ne kadar kötü gibi görünse de, sonuçta bir adımdır. Ayrıca 30.000 kişinin elinde silahla bir oda içerisinde birbirine ateş ettiği oyun MMO ise evet Wolfteam MMO değil. WoW'un kılıçlarını ve büyüleri yerine silahları ve bazukaları verdiğimizde MMOFPS olacaksa SW:ToR MMO-RPGFPS olarak hazırlanıyor sanırım. İlla Warrior Epic, Darkfall ve benzeri dünyaların içinden kılıçları çıkarıp silah koyduğumuzda MMOFPS kavramına mı ulaşmak gerekiyor acep? Silphatos said: 3 5 kisiyle mmofps olayi serverda o an seninle oynayanlar icin yazilmis bence ki dogru yani milyon tane serverda oynayan milyar oyuncu ayni yerde olmadiktan sonra mmolukla pek ilgisi kalmiyor. Mesela bu linkte Level en iyi 5 mmofps seçmiş, 2 tanesi Warrock ve Combat Arms. Her ikisi de Wolfteam mantığında. Ama bu Level'de işi bilmiyor olabilir paticiler kadar. Hemen savunma moduna geçmişsin denebilir, ama şuraya çıkıp Blizzard ile kapışıyoruz, 13 milyon oyuncumuz var desem bile yine de itin götüne sokacak insanların olması beni üzüyor. Her ortamda Türklerin Türkleri hor görmesi ve ezmesi mantığının kavrayamıyorum. Başı boş bırakılmış Online oyun sektörü, Türkçe'ye yarım yamalak çevrilmiş oyunlar, rezalet hizmet, ulaşılamayan yöneticiler, yüksek mslerle boğuşan oyunları gördükçe laf giydirmekten keyif alan bir oyuncu topluluğu oluşmuş.. level mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ya oyun mmo değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 artık tüm online oyunlar mmo sayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 LathspeLL said: Olay türk oyuncularla oyun oynamaya gelmiş, burda bende gireyim istedim. Sonuçta yıllarca oynadık CS falan. Eski halinide biliyorum, yeni halinide. Tek söyleyebileğim şey, şuan ne türkçe içerikli bişey oynuyorum nede türklerle oynuyorum. Hayatta wolf team falan filan oynamam. TR kitlesininin yoğunlaştığı hiçbir yerde yokum. biz terbiyesizlik yapmadığımız halde bizi warroktrden banlattınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 banlatmadık banlatmadık. kikledik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 oooo manyak laf manyak laf manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar