Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 fragman ve kadro güzel olmuş izleyip görmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 halit ergenç oyuncu değil böyle overrated adamlara uyuz oluyorum.karizmatik adam ama odun gibi oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abi tam çakma tudors havası var özellikle de başlarda bi de 1:29 da hamamdaki kadına napıyolar lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 aa janet wallach'in seraglio'sunu animsatti. kitapti o tabi de. valla benziyo baya. izlenir. bi de nebahat cehre var, o izlettirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DindarKanka Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ya yinemi bu aşkı memnudaki yaşlı karı oynuyo. sırf bu yüzden izlemeyebilirim yine aynı rolde çünkü, ya bi kere de iyi niyetli birini oyna be kardeşim. bak sinirlendim yine ya allah-ü teala rabbim sen bana sabır ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ben bakarım buna. Bir de aşk meşk yerine siyaset, entrika olursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bende bakarım tuncel kurtiz gördüm orda ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 televizyon bakmak, sinema bakmak... gitgide almancilasan forum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Bir de almanca bilsem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Bu arada bu adamdan Kanuni olmamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bıktık entrikalardan hello kitty istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Bu adam baya itici ya, başka adam mı kalmamış Kanuni olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 bi kere de yabancı dizilerden çakmayın be arkadaş ya. Osmanlı kanını damarlarımda taşıyan birisi olarak kınadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Halit Ergenç'e bir türlü ısınamadım. Galiba bu gidişle de ısınamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 polat alemdar da barbaros hayrettin p. olcaktı başka bi film yada dizide galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Snake said: bıktık entrikalardan hello kitty istiyoruz. +1 osmanlı sultanları hiç savaşmamış, hep hatun peşinde koşmuş. hello kitty istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 İlk resimde bizim Jimmy Wales gibi çıkmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 çok muhteşem bir yüzyılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Longshanks said: abi tam çakma tudors havası var özellikle de başlarda bi de 1:29 da hamamdaki kadına napıyolar lan? hiçbi fikrim olmamakla birlikte, atıyorum, bekaretini el ile bozuyorlar. osmanlıda böle bi gelenek varmıydı bilemem ama, afrikada ve avrupanın bazı ülkeleri ile rusyanın bazı yörelerişnde bu durum vardı ve halen de yer yer sürmekte. bakire olmanın çok ayıp olduğu bu yüzden ilk defa bir erkekle beraber olmadan önce bekaretin bir cisim yardımı ile ve kızın çoğu zaman kızın annesi tarafından bozulması adettendi. bu da onun gibi bişe olabilir. bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Dragonmax said: Longshanks said: abi tam çakma tudors havası var özellikle de başlarda bi de 1:29 da hamamdaki kadına napıyolar lan? hiçbi fikrim olmamakla birlikte, atıyorum, bekaretini el ile bozuyorlar. osmanlıda böle bi gelenek varmıydı bilemem ama, afrikada ve avrupanın bazı ülkeleri ile rusyanın bazı yörelerişnde bu durum vardı ve halen de yer yer sürmekte. bakire olmanın çok ayıp olduğu bu yüzden ilk defa bir erkekle beraber olmadan önce bekaretin bir cisim yardımı ile ve kızın çoğu zaman kızın annesi tarafından bozulması adettendi. bu da onun gibi bişe olabilir. bilemiyorum. Ben de kızlığını bozuyolar diye düşünüyom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 http://img101.imageshack.us/img101/526/yeniyzyl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 bu diziymiş ya bende film sanıodum ahha diziyse çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Abi 36 padişah var.Her 3 yılda bir temcid pilavı gibi hürrem-kanuni tribi yapmasalar artık.illa mevzunun içine karı sokacaz diye katara bağlıolar. 3 tane pazen perde,5 minder ,2 halı, metal bardaklar ,ortaya bi sini, kaftan, kavuk, oyuncular, action.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar