Hastadam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 persona için birşey diyemem, onu hiç oynamadım, ama genel olarak halk arasından birini canlandırabilme olanağı herzaman hoşuma gitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Sam said: yalnız işin ironik kısmı persona'da kelimenin tam anlamıyla dünyayı kurtarıyorsunuz ve chosen one durumu da mevcut. (:P) ben karakter meselesi üzerine konuştum. yoksa bloodlines'ta da dünyayı kurtarıyorsun. hatta bir diğer sevdiğim rpg redemption'da da dünyayı kurtarıyorsun. "aa oynamadan konuşmuş =)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 fikrine karşı gelmiyorum da örnek olarak temel aldığın malzeme fikrine aykırı durunca, haliyle baltalıyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 personada dünyayı kurtarıyorsunda gene insanlardan kurtarıyorsun. bir "MC, FUCK YEAH" durumu yok yani daha çok "vah benim zavallı mesihim vah" olayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 persona 3te "velvet room"da çalan müzik nedir öyle ya. günümü berbat etti resmen. sırf o müzik yüzünden bıraktım oyunu, daha da oynamam. o müziği yapanı bi yakalasam varya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 o değil de persona nın müzikler neden o kadar güzel ya... gerçi diğer shin megami tensei ler de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Tek oynadığım shin megami tensei oyununu nintendo'nun sarj aletini kaybederek yarıda bıraktım, geri de başlamadım hiç yenisini bulduğumda. Oynayacağım tekrar bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LqZpngl1LwI hadi hep beraber dııı dındıdın dınınınınıııı dınııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Cuce said: Sabah yeni kurtarulmış dünyanın kokusunu seviyorum. HAHAHAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WAJTnsiUfe0 manlytears.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 http://danbooru.donmai.us/data/sample/sample-e9313b0f5359648be9cb33e80299d33f.jpg I SUMMON YOU! PERSONAAAA!!! /tar soejima shigenori /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar