mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Kaede said: jason statham var lan kadroda DAY 1 BUY bunu yazmaya gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Ben bu Burak Özboy'la Uncarted 3 içinde uzun uzun konuşmuştum. Birazını oynadım oyunun Londra'da demişti. Hani oyunun 2den daha iyi olduğunu ama oynanış vs. bakımından 1'den 2'ye yaptığı atlamayı tam yapamayacağını söylemişti. lakin 3D olarak oynadım da demişti, eğer evinde teknolojin ve PS3 ekipmanların varsa, oyun olağanüstü bir şekilde geliştirilmiş olarak karşınıza çıkacak demişti. Hikaye olarak pek birşey bilmediğini falan demişti, lakin yapımcılarıyla da görüşmüş, elimizde çok iyi malzemeler var. Bu sefer daha güçlü bir hikaye geliyor falan demişti. Olağanüstü birşey bekliyorum bende, şu trailer bile yetti bana cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Türkçe dublaj olacak. http://i52.tinypic.com/a8qr4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Olacağı belliydi zaten. İyi satış yakaladı adamlar. Merak ediyorum ne kadar satıyor oyunları. GOW'u duymuştuk ama yenilerini duymadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 he bu killzone partisinda burak özboy diyordu zaten, londra'daydık geçen hafta gelecek ay yine gidecez uncharted 3 için diye, en kötü ihtimal türkçe altyazı olacak diyordu. Büyük ihtimal dublajda olacak falan diyordu. İyi ya iyi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 seslendirmeyi yapan 23 studiosdan gelen duyumlara göre nathan drake'i polat alemdarı seslendiren kişi seslendircekmiş galiba ve bütçeye killzone+crysis için ayrılan toplam bütçeden fazlası ayrılmış çok daha pro isimler ile çalışacağız testlere başladık falan denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 polatın sesi bilemicem nathana uyar mı.cunku o sesi başka karakterlerde duyunca direk polat geliyor aklıma artık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 sony kv sponsoru olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 http://www.seslendirme.org/resim_arsivi/umuttabak23.JPG adam da bu yani hhaha o sesle böyle bi tip hiç hayal etmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 drake bildiğin genç indy yahu ne polat alemdarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 said: Sony dün yaptığı bir açıklama ile PlayStation 3'ün en merak edilen oyunu Uncharted 3 ile ilgili özellikle multiplayer modu hakkında detaylı bilgiler verdi. Üstelik yanında yeni ekran görüntüleri ve video ile. Artık Uncharted 3'ün multiplayer betasının PS Plus üyelerine ve inFamous 2'yi satın alanlara 28 Haziran'da açılacağını biliyoruz. Geri kalan herkes 5 Temmuz'u bekleyecek. Aksiyon oyununun multiplayer kısmı YouTube, Twitter ve Facebook ile etkileşim içerisinde olacak ve bu şekilde oyuncular PSN üyesi olmayan arkadaşlarına mesajlar gönderebilecekler. Ayrıca bir de Uncharted TV adlı bir servis bulunacak, bunların içinde Hafta'nın Oyunları gibi şeyler olacak, bunun yanında bir de Sinema modu bulunacak. Buradaki videolar doğrudan YouTube'da yayımlanacak. Oyuncular toplamda 90 saniyeye kadar videoyu yerel olarak kaydedebilecekler ve bu video üzerinde araçlar kullanılarak düzeltilebilecek. Hatta kendi sesinizi bile videonun üzerine ekleyebileceksiniz. Oyunu başlangıç menüsünde Facebook üzerinden arkadaşlarınızın oyunları hakkında bilgilere erişip yeni video veya güncelleme yayımlayıp yayımlayamadıklarını görebileceksiniz. Oyunun multiplayer'ında Buddy System özelliği olacak ve bu özellik sayesinde başka oyuncularla takım olabilecek ve ekstra puanlar kazanacaksınız. Buddy System ayrıca Buddy Booster adlı bir özellikle para ve silah kazanabilecekler. Bu güncelleme ayrıca öldüğünüzde Buddy'nizin bölgesinde doğmanızı sağlayacak. http://www.youtube.com/watch?v=kIZk_KC6vSE&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=-VqnM9XytOw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ohhhşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 şimdi e3'teki tanıtımı canlı olarak izledim de, HARİKA !!! büyük ihtimal ikinciden de daha iyi olacak. Helal olsun Naughty Dog'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 adamlar yapmış gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aMInoLwQJW4&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=hSXgpnptXd4&feature=player_embedded#at=121 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Trailer ayrı bir kusursuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 bu seri için ps3 alınır abi 1. oyun spoiler oynamayan bakmasın yalnız ben 1. oyunda korsan falan derken o karanlık mekanlarda yaratık cıkıcagını bilmiodum.aklım gitmişti ya.çok saglamdı o kısımlar.böyle bi film vardıda karılar mağaraya iniyor onla i am legend karışımıydı ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 oyun çok efsane olucak yine belliki. 1. 2. oyun bu kadar mukemmelken 3. oyunda bole efsane olursa (ki olucak gibi duruyo) naughtydog buyuk iş yapmış olur. bole bi oyununda bu kadar az kişi tarafından bilinmeside yazık hakkaten. çok underrated bi oyun. Red said: bu seri için ps3 alınır abi 1. oyun spoiler oynamayan bakmasın yalnız ben 1. oyunda korsan falan derken o karanlık mekanlarda yaratık cıkıcagını bilmiodum.aklım gitmişti ya.çok saglamdı o kısımlar.böyle bi film vardıda karılar mağaraya iniyor onla i am legend karışımıydı ahha ahhahah o filmi bende izlemiştim digiturkte gece gece aklım çıkmıştı izlerken. oyundaki yaratıklarda baya benzio cidden filmdekilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 cehenneme bir adım abi o film. hayatımda en çok korktuğum filmdi, arkadaşlar ile kapşonlarımızı kapatmıştık sinema salonunda sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 enfes olmuş bu arada hem trailer hem gameplay. play station tarihinin en iyi 20 oyunu arasına kafadan girdi artık uncharted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 en iyi 5'e girer abi ne 20'si asdf yani cidden her oyunuyla çıtayı bu kadar yükseltebilen bir oyun, yani bilmiyorum şu gameplay yükselteceğe benziyor. Bakalım bu akşam infamous partisine gidiyorum. PS Türkiye'den adamlar yakalarsam bol bol sorular soracam Uncharted 3 ile ilgili asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 ya şimdi 5 dicektim de 20 dedim play station'ın tarihi var baya diye sdf. sonra 'oha şu şu oyunlar varken 5'e nasıl girer' denmesin diye, precaution'ımı baştan aldım zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Uncharted belli başlı oyunlar gibi tarihte oyun sektörünü değiştiren oyunlar kategorisine girdi Half-Life falan gibi. Karakter animasyonu, karakterin çevre etkileşimi ve dialogları direk kopya edilmeye başlanıyor artık. Tomb Raider'ın yenisi direk Uncharted'ı kopyalıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 nathan fillion daha fazla yaşlanmadan adam gibi bi filmini yapsalar çok mutlu olucam. başka biri yakışmaz o role. gözüm açık gider valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mark Walhberg'li aile filmi geliyor Uncharted'in, aile babası falan olacak deniyordu Nathan Drake için asdfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar