Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 4.5k dps çok ii ya pet le vursa 4.5k olmuo mu artık ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 abi warlockta fear var, sende root/hibernate. çok da zorlamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Tanklarken root/hibernate çok güzel olurdu ama cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ya hibernate atmican tabi de instant root atabilirsin nolucak. hatta daha güzeli root bozulan adde charge edip nature's grace açıp geri dönmek. üçünü birden bile rootlayabilirsin böylece :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Olabilirmiş harbi sdfsdf Makinem eskidi fps düşüyo ve beauty de bildiin öküz gibi, göremedim mobları vs (bahane bulmalar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 o değil de , bunu anlatmak zorundayım DK levelliyorum , son level full rested. dedim dungeonlarla bitiririm. neyse iyi güzel herşey, HOO girdik. ilk mob. tank 84 , CC istedi. huntera dedik trap at. mobun önüne attı , beceremedi. neyse dedik anlattık , camo açıp freezing trapi mobun altına atıcaksın diye.. camo açtı , mobun dibine kadar YÜRÜDÜ ve ice trap attı.. neyse wipe sonrası sorduk neden freezing trap atmadın diye. "action barımda yoktu" dedi. "leave group" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Kojiroh said: Blackrock Caverns'da Beauty'e nerf geldi mi? En son ayı tank, priest healer, dk, pala ve warlock dps şeklindeki grubumuzla 7-8 defa wipelayıp bırakmıştık bossu, tek bende cc vardı çünkü. Edit: Oha harbi Stonecore ne alaka sdfsdf GELDI NERF 3 deil 2 kopek war artik ayrica neden yetemediniz ki sleep + fear yapip buyuk kopek +1 kopek tanklayip kopegi burstlersin gerekiyosa ikincisinide burstlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 herkes benim gibi muhteşem tanklarla hc yapmıyor ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 dun "muhtesem" dps le sfk hc yaptik, apaci gibi ceke ceke samanlik odaya kadar geldikte obur platformdaki moblari filan herseyi cekince wipe yedik eheueh CC siz hayat, oh ne rahat hammer spam yan gelde yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 tunch said: o değil de , bunu anlatmak zorundayım DK levelliyorum , son level full rested. dedim dungeonlarla bitiririm. neyse iyi güzel herşey, HOO girdik. ilk mob. tank 84 , CC istedi. huntera dedik trap at. mobun önüne attı , beceremedi. neyse dedik anlattık , camo açıp freezing trapi mobun altına atıcaksın diye.. camo açtı , mobun dibine kadar YÜRÜDÜ ve ice trap attı.. neyse wipe sonrası sorduk neden freezing trap atmadın diye. "action barımda yoktu" dedi. "leave group"beyler benim yüzümden diil. üstüm yanmış. ondan tek attı boss. -random pug tank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 bi de bana kötü tank diyoğlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Öylesin ama? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Abi bilmiyorum ya, dediğim gibi gruptaki lock'un 4.5k, retridinin 5k dpsi vardı. Lock anında oom oluyo, sonra life tap spam. Tank bendim, healer ve DK dps arkadaşlarımdı, üç kişi heroic Tol'vir temizlemişliğimiz var ortalama 333 gearla falan. Bu bi kıstas diil tabi de, iyi bi tankımdır yani sdf Ama o akşam yetemedik işte, lockun yüzünden healer oom olur, life tap atmayınca da dps hepten düşük kalır falan. Bi de saat olmuş gece 0:30, sabah işe gidecez ben ve DK, acele ettik baya. O lock yerine başka DK olsaydı 6-7k dpsli, alırdık rahat. Benim gibi keyjuıllar için iyi olmuş nerf yani sdgfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Bahsedilen dps'ler ICC 10 Man LK fightta 12k asagısında oldugunda kesmene ihtimal yoktu. 12k aşağısı mevcut surumde bırak raidi heroic yapması bile cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 welcome back wotlk long live the aoe trash clear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 knight_of_rose said: welcome back wotlk long live the aoe trash clear hakkaten artık aoe ile kesiyoruz böle olucak demiştik insanlara ağladılarda ağladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bi sonraki ek paket çıktıgındada ilk haftasında derler oyun çok zor şimdiye kadar yapılmıs en zor ek paket bu filan diye, sen hayvani gearla hc yapıyosun çocuk oyuncagı geliyo sonra level artınca gearlar çöp oluyo o zaman oyunculuk ortaya çıkıyo aglamalar başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Gangren said: Öylesin ama? :p ben sadece heroicleri daha eğlenceli hale getirmeye çalışıyorum tağam mığğğğ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 En zor expantion muhtemelen ya vanila'dir yada TBC.. Cata ve wolk bunlara gore cok kolay. Cata wolktan birazdaha zor o kadar hani epic gear yapinca heroic nerfinden oncede toplayip kesiyoduk yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 gearsiz nerf öncesi gayet netti ama sonra... alıştık artık iki ağlıyorlar forumlarda eski haline dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bi scholomance vardı ne güzeldi 2 saat sürerdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Remus said: En zor expantion muhtemelen ya vanila'dir yada TBC.. :) vanillada oynamadım o yuzden bilmiyorum ama tbcde mechanarda az wipe yemedik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 üst kattaki ilk boss skip,son bossa gidene kadar wipe fest :) 1.5 ay her gün girdim o swordu hiç düşüremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bazılarımzı vanillayı expansion paketi sanıyor sanırım... World of Warcraft Vanilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar