Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tears will flow! - aka Cataclysm Heroic QQ başlığı

scorch

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
o değil de , bunu anlatmak zorundayım

DK levelliyorum , son level full rested. dedim dungeonlarla bitiririm. neyse iyi güzel herşey, HOO girdik. ilk mob. tank 84 , CC istedi. huntera dedik trap at. mobun önüne attı , beceremedi. neyse dedik anlattık , camo açıp freezing trapi mobun altına atıcaksın diye..

camo açtı , mobun dibine kadar YÜRÜDÜ ve ice trap attı.. neyse wipe sonrası sorduk neden freezing trap atmadın diye.

"action barımda yoktu" dedi.

"leave group"
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:

Blackrock Caverns'da Beauty'e nerf geldi mi? En son ayı tank, priest healer, dk, pala ve warlock dps şeklindeki grubumuzla 7-8 defa wipelayıp bırakmıştık bossu, tek bende cc vardı çünkü.

Edit: Oha harbi Stonecore ne alaka sdfsdf

GELDI NERF
3 deil 2 kopek war artik
ayrica neden yetemediniz ki
sleep + fear yapip
buyuk kopek +1 kopek tanklayip kopegi burstlersin
gerekiyosa ikincisinide burstlersin
Sosyal ağlarda paylaş

tunch said:

o değil de , bunu anlatmak zorundayım

DK levelliyorum , son level full rested. dedim dungeonlarla bitiririm. neyse iyi güzel herşey, HOO girdik. ilk mob. tank 84 , CC istedi. huntera dedik trap at. mobun önüne attı , beceremedi. neyse dedik anlattık , camo açıp freezing trapi mobun altına atıcaksın diye..

camo açtı , mobun dibine kadar YÜRÜDÜ ve ice trap attı.. neyse wipe sonrası sorduk neden freezing trap atmadın diye.

"action barımda yoktu" dedi.

"leave group"
beyler benim yüzümden diil. üstüm yanmış. ondan tek attı boss.

-random pug tank.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bilmiyorum ya, dediğim gibi gruptaki lock'un 4.5k, retridinin 5k dpsi vardı. Lock anında oom oluyo, sonra life tap spam. Tank bendim, healer ve DK dps arkadaşlarımdı, üç kişi heroic Tol'vir temizlemişliğimiz var ortalama 333 gearla falan. Bu bi kıstas diil tabi de, iyi bi tankımdır yani sdf

Ama o akşam yetemedik işte, lockun yüzünden healer oom olur, life tap atmayınca da dps hepten düşük kalır falan. Bi de saat olmuş gece 0:30, sabah işe gidecez ben ve DK, acele ettik baya. O lock yerine başka DK olsaydı 6-7k dpsli, alırdık rahat.

Benim gibi keyjuıllar için iyi olmuş nerf yani sdgfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

bi sonraki ek paket çıktıgındada ilk haftasında derler oyun çok zor şimdiye kadar yapılmıs en zor ek paket bu filan diye, sen hayvani gearla hc yapıyosun çocuk oyuncagı geliyo sonra level artınca gearlar çöp oluyo o zaman oyunculuk ortaya çıkıyo aglamalar başlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...