Pryda Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Verdigim çok sıradan az önce aklıma gelmiş bir örnekti.. Detaylara takılma. wow'da gece ne derken.. ne demek istediğini anlamadım ? Gündüz ve Gece var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 abi öyle saçma şey mi olur, yarım saatlik dota mapinde balanar falan, mmorpg de ÇILDIRIR MİLLET. örneği bile kötü afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 worgenlere dolunayda kill button vermeleri lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Gece raidlerinde uykulu falan olsun charlar hata yapsinlar hatta bizzat kontrol edilemeyip bi anda sizsinlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Ghostcrawler said: Full 346 set ile zaten faceroll oldu bile heroicler. Dün gece Volcanic Stone Drake'lerimiz bile aldık. :) heroicleri zorlaştıranlar zaten "329 ilevelim oldu artık heroic dışında hiçbişey yapmam gerekmiyor" diyen oyuncu kitlesi zaten. 329 heroic için cidden yetersiz , hele ki çantanda off spec 346 item falan varsa. 10k 3 tane dps koyduğun anda takıma uçuyosun , faceroll bile yarıda kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Pryda said: Aman haksızlık olmasın oyunda .. Herşey dengeli olsun.. Bu zihniyet yüzünden oyunu bitirdiler/bitirdiniz zaten. Herşey dengeli olucak.Bi taraf bi taraftan zaman zaman üstün olmıyacak. Worgen'a gece special ability veya başka bir stat increase vermeyen Blizzard'a kızmıyorum QQ cular bıktırdınız yani. Worgen'a gece atıyorum %30 speed increase at night , atıyorum %2 crit change at night , atıyorum berserk ability at night.. bu çok basit bi örnek.. Bu oyunda haksızlık olucak. Haksızlık olucak ki oyunda belli bir mücadele ve hırs olucak Aman herşey eşit olsun. X 5 vuruyosa Y de 5 vursun.. ben 3 resistliyosam o da 3 resistlesin... bitirdiniz be oyunu.. adam eşitlikten dolayı isyan etmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Haksızlık olucaaaaaaaaaakkkkkkkkk bu oyundaaaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 güçlüler güçsüzleri ezmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Pryda tarafını seç Bite Fight hadi bağalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konudan sapmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Pryda said: Detaylara takılma. wow da herhangi bir mmodaki gibi 2 saatte bir gündüz gece döngüsü olmuyor 24 saatlik kavram işliyor. dediğin sey sacmalar ötesi bir dengesizlik yaratır. ayrıca detaylara takılma kankaaaa diye cıkan mmoları görüoruz ne halde ;p seytan ayrıntıda gizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3HqV03Jouzk http://img841.imageshack.us/img841/4595/1282360562009.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Absolut said: Gece raidlerinde uykulu falan olsun charlar hata yapsinlar hatta bizzat kontrol edilemeyip bi anda sizsinlar falan. Evet evet benim hatam yüzünden olan wipe'ları RP'ye uydurcam bölece sağol abso! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 said: Deadmines Heroic Deadmines now has significantly less trash mobs. The mechanical nightmare section of the Vanessa VanCleef encounter has less sparks of doom, and is notably easier and faster to navigate. Vapors in the Ripsnarl encounter now increase in power every 8 seconds, up from 6. nerf gelmiş. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Millet gearlanirken bir yandan da nerflenince gene 15dakkada hc gunleri baslayacak demekki , "hevesinizi aldiniz yeter" demis blizz eski oyunculara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 evet evet ilk expansion çıtkıında wipelarla vs 2 saat süren stonecore şu an 25 dakka falna sürüo biraz daha gearlanalım tekrar wotlk moduna gireriz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 lost city falan yakında CCsiz kesilmeye başlanır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 lost city zaten cc`siz kesiliyor ya benim guildim casual biz bile ccsiz kesiyoruz lost city`i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hep dediğim gibi zor filan diil sadece gear yoktu, lk'den bi farkı yok oyunun zorluk olarak, oda ilk geldiğinde böleydi sonradan çocuk oyunu oldu o ayrı buda öle olucak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 yok ya wotlk kadar deildi abi wotlk 10 üzerinden 5 zorladıysa bu 10 üzerinden 8 zorladı çükü wotlkda healing derdi yoktu CC yapılmıodu hep aoeleniodu çünkü aoe damagelarımız çok fazlaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Blackrock Caverns'da Beauty'e nerf geldi mi? En son ayı tank, priest healer, dk, pala ve warlock dps şeklindeki grubumuzla 7-8 defa wipelayıp bırakmıştık bossu, tek bende cc vardı çünkü. Edit: Oha harbi Stonecore ne alaka sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Gelmedi. Blackrock Caverns'da bu arada Beauty :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 beauty de tek wipe yemediim boss olabilri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Abi bilemiyorum ya, elimizde sadece hibernate ve feardan kurtulmak için fear ward (bi de berserk var da, healara bi faydası yok) olunca yetemedik. Gerçi pugdan gelen pala 5k, lock 4.5k dps çekiyodu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar