Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tears will flow! - aka Cataclysm Heroic QQ başlığı

scorch

Öne çıkan mesajlar

Ghostcrawler said:

Full 346 set ile zaten faceroll oldu bile heroicler. Dün gece Volcanic Stone Drake'lerimiz bile aldık. :)

heroicleri zorlaştıranlar zaten "329 ilevelim oldu artık heroic dışında hiçbişey yapmam gerekmiyor" diyen oyuncu kitlesi zaten. 329 heroic için cidden yetersiz , hele ki çantanda off spec 346 item falan varsa.

10k 3 tane dps koyduğun anda takıma uçuyosun , faceroll bile yarıda kalıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Pryda said:

Aman haksızlık olmasın oyunda ..
Herşey dengeli olsun..

Bu zihniyet yüzünden oyunu bitirdiler/bitirdiniz zaten.

Herşey dengeli olucak.Bi taraf bi taraftan zaman zaman üstün olmıyacak.
Worgen'a gece special ability veya başka bir stat increase vermeyen Blizzard'a kızmıyorum QQ cular bıktırdınız yani.

Worgen'a gece atıyorum %30 speed increase at night , atıyorum %2 crit change at night , atıyorum berserk ability at night..
bu çok basit bi örnek.. Bu oyunda haksızlık olucak. Haksızlık olucak ki oyunda belli bir mücadele ve hırs olucak

Aman herşey eşit olsun. X 5 vuruyosa Y de 5 vursun..
ben 3 resistliyosam o da 3 resistlesin...

bitirdiniz be oyunu..

adam eşitlikten dolayı isyan etmiş...
Sosyal ağlarda paylaş

Pryda said:

Detaylara takılma.

wow da herhangi bir mmodaki gibi 2 saatte bir gündüz gece döngüsü olmuyor 24 saatlik kavram işliyor. dediğin sey sacmalar ötesi bir dengesizlik yaratır.

ayrıca detaylara takılma kankaaaa diye cıkan mmoları görüoruz ne halde ;p seytan ayrıntıda gizli.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Deadmines

Heroic Deadmines now has significantly less trash mobs.
The mechanical nightmare section of the Vanessa VanCleef encounter has less sparks of doom, and is notably easier and faster to navigate.
Vapors in the Ripsnarl encounter now increase in power every 8 seconds, up from 6.

nerf gelmiş. :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...