reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 gilette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 tereyağıyla vid related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 himym de vardi bi bolum robin bacagini tras etmek icin tereyagi ile cebellesip kafasini carpip bayiliyodu bayan wc sinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yıllardır sıfır yapmadım sakalları yakışmıyor sıfır sakal bana o yüzden hep inceltirim. braun cruser3 kullanıyorum ama hiç memnun diilim lan berberin incelttiği gibi olmuyor alette mi keramet anlamadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Pickles said: http://img.donanimhaber.com/upfiles/181107/CD60BB24B55E4FC0A472DBD25AF46746.jpg bunu kullanan var mı bizim evde var valla kessem kullanırdım. hem kokusu çok güzel bunun, bence şuanki hiçbir jel köpük böyle güzel kokmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 elimi kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 http://www.besportier.com/archives/braun-360-complete-shaver-8995-system.jpg o haznesinde özel suyu ile yıkıyor kendini çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 pıçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 quantum mekaniklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 berbere gidiyorum 3.jilette 0 lıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 senko said: quantum mekaniklerini o da mömkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 permatik 3bıçaklı ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Osso said: http://www.besportier.com/archives/braun-360-complete-shaver-8995-system.jpg o haznesinde özel suyu ile yıkıyor kendini çok iyi. şunla rahat şekil verebiliyo musun ya? alasım var fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 demin hayatımın ilk jiletle(derby samurai) traşını oldum tek başıma. yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yanıyorsun fuat abii kolonya sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 nası lan. olm siz nası traş oluyodunu hep makina hep berber mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 valla hep makina hep berber idi. şimdi askerlik için ön hazırlık yapıyorum ağzım gözüm kan içinde kaldı. birde fikrinizi almak istiyorum. hazır köpük mü daha iyi yoksa jel mi? markada istiyorum bide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Jel. Nivea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Pickles said: http://img.donanimhaber.com/upfiles/181107/CD60BB24B55E4FC0A472DBD25AF46746.jpg bunu kullanan var mı babam kullanıyo bundan. kopuk, jel, krem hepsini denedi begenmiyo adam bu güzel diyo. ben arko jel kullanıyorum. en iyisi jel bence. jiletde gilette blue 3 veya mach3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 sabun kullanıyorum buarada ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Aiko said: valla hep makina hep berber idi. şimdi askerlik için ön hazırlık yapıyorum ağzım gözüm kan içinde kaldı. birde fikrinizi almak istiyorum. hazır köpük mü daha iyi yoksa jel mi? markada istiyorum bide.. Askerde günlük traş olacağın için su soğukda olsa sorun olmuyor, sakallar çok uzamıyor nede olsa ertesi güne kadar. Jileti fazla bastırma ondan parçalıyorsun yüzünü. Yanmanın sebebi yüzünü kazımış olman jilet bastırma fazla ve sakallarıda çok uzatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 nivea nın anti irritating jelini kullanın. mükemmel bişe çok rahat tıraş oluyosunuz. ona alıştıktan sonra köpükle olunca baya rahatsız etmişti. tavsiye ederim. bıçak da mak üç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Forumda resim çıkması konusunda sorun var heralde. Askerdeyken sırf aşağı doğru jiletlemek yeter mi yoksa aşağı ve yukarı doğru sinek kaydı mı yapacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 oha hayatımda sakalımı hiç yukarı doğru kesmedim, gayet sinekkaydı oluyor mak3 ile. yukarı doğru tıraş, düşünmek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar