Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN v2.0

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Odeon said:

. .m cbcvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgcc bvvvvvvvvvvvvvtttttttttttttttttttttttttt n , ,m h n nnnnnnnnnk.zaxxxxxxxx89kk..+-òlLLLLLLLLL,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,O,,,,
òòòòòòòòòòòòòòòòòòòòòòòòòòòòòòòòòò.-'.,PèKù/UàùàààZ
------ze d òm_Qù
ù
ù
ù-.LLLLLJUZSUKU,HJY_K-------- 3< W

:D:D

kerataya bak
Mesaj tarihi:
matchmaking açık şu an ve harika olmuş
sd, ap, bp istediğini seçebiliyosun, takım oluşturabiliyosun solo atabiliyosun. ve tıkladığın an oyun içine kısa süre içinde giriyosun. fazla başarılı yapmışlar.
2 oyun attım şimdiye kadar bilmiyorum şanstan mıdır nedir aşırı kaliteli oyunlardı.
Mesaj tarihi:
Odeon said:

. .m cbcvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgvgcc bvvvvvvvvvvvvvtttttttttttttttttttttttttt n , ,m h n nnnnnnnnnk.zaxxxxxxxx89kk..+-òlLLLLLLLLL,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,O,,,,
------ze d òm_Qù
ù
ù

/summon pekaziz
ehhe
Mesaj tarihi:
Odeon said:

------ze d òm_Qù
ù
ù

mumbledan sonra burdada !
Mesaj tarihi:
Şu matchmaking iyi güzel hoşta yemin ediyorum 1500 pub gamelerde bile olmadığı kadar çok leavera denk geliyorum. Hatta evet i am mad.
4vs5 kaldık. Takımda inatla concede etmeyen tek kişiydim. Sonra adamların magebane'ini oyundan soğuttum 4vs4 kaldık. Elemanların üst koridoru yıktık geçirdik. Son bir kez ortadan yardırıp oyunu bitireceğiz. Ve o cümle: "I have to go". Bunu diyen Tundra'mıza ya oyundan çık ya da heronu paylaş dedik. Hiç birini yapmadı. Sonuç söke söke aldığımız oyunu şu embesil yüzünden kaybettik. Ha bi de 1 saatlik maç sonunda sadece 2 coin gelmesi ise paha biçilemez...

Takımlar:
Legion: Accursed(ben), Puppet(çok küfrettim oyun içinde de sonradan kendine geldi, özür diledim =)), Tundra, Slith, Gladi(ortada bırakan. Rus hatta kendinisi)
Hellbourne: Keeper, Valk, Dark Lady, Defiler, Magebane.

Şu oyunda yalnız, karşılaştığım en garip olay Keeper'ı oynayan eleman helm'in ardından portal key aldı. Hatta bi ara geyiğine mi yapıyordu bilmiyorum da üstüme ışınlanıp invis olmuşluğu var :D

Bir de ek olarak galiba bir bug var mm'de. Bugün telekom sağolsun oyun ortasında 10 dakikalık internet kesintisi yapınca, bir leaverlık eklendi; ama bizim takım oyunu kazandığı için mmr geldi gene(coin gelmedi) =/
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Onlar süphesiz ki en korkunç arayüzlerdir, diye buyuruyorum. Ne bu ya? Hiçbir şey anlamadım şimdi oynadığım ilk oyundan. Kim nereden çıkıyor da öldürüyor? Ekranın dışından büyü yiyorum zaten. Minimap bir şey göstermiyor. Bizim creepleri düşmanınkilerden bile ayıramıyordum başta.
Mesaj tarihi:
LOL.
0/10.

GERGE said:

Onlar süphesiz ki en korkunç arayüzlerdir, diye buyuruyorum. Ne bu ya? Hiçbir şey anlamadım şimdi oynadığım ilk oyundan. Kim nereden çıkıyor da öldürüyor? Ekranın dışından büyü yiyorum zaten. Minimap bir şey göstermiyor. Bizim creepleri düşmanınkilerden bile ayıramıyordum başta.

Oyunu öğrenmek lazım tabi önce.

Lol gibi ölümüne yavaş bir oyun değil Hon. Yarım saat lanelerde item kasıp, sonra kafa tokuşturmak olmuyor.
Ekranın dışından yiyebileceğin ultiler mevcut. Nesi bu kadar atarlanma sebebi ki? Yerinde sabit duracağına, yeni gelin misali, sürekli hareketli olucaksın etrafına bakıcaksın. Ya da ward alıp, aldırıp, belli başlı yerlere koyabilirsin, koydurabilirsin. Çoğu zaman hayat kurtarır wardlar.
Chati okuyup "nerden geliyolar da öldürüyolar beni" sorusunun cevabını missleri düzgün bildiriyolarsa bulabilirsin.
Minimap hiç bir şey göstermiyor derken? Gayet her şey açık heronun görebileceği neresi varsa her yeri gösteriyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yavaş bir oyun oynamak istiyorum itemların hepsini kurcalayacağım. Haritayı gezeceğim. Heroları inceleyeceğim. Botlarla ya da tek başıma oynayabiliyor muyum?
  • Yeni Oluştur...