Loxias Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Yeni PS3 aldım. Tabi bu tarihte PS3 alınca da baya bir oynamadığı oyun oluyor insanın. Derdim şu; 2 yıl içinde çıkmış efsane diyebileceğiz, kesinlikle oynaman lazım dediğiniz oyunlar nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 demons soul, infamous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 en en en en en önce heavy rain oynuyosun. o bitince uncharted 1 ve 2. tabi bu arada gt5 alıp onuda oynuosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Bir sorum daha var bu arada onada cevap gelirse bilen tarafından, benim küçük kardeş lbp i psp de bitirdi. ps3 ile psp deki LBP aynı mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 tabiki God of War 3. ben 1 ve 2yi de alıp once onları bitirdim hikaye butunlugu acısından. pisman olmazsın. hatta 1 ve 2den sonra 3uoynayınca VAAAAYAMUA dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 oha evet gow'u unutmusum hakkaten. evet bnm yazdıklarımın yanına kesin gow'uda koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuoco Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Aslında tarza ve seçimlere göre değişir ama : GOD Of War 3 COD Modern Warfare Uncharted 2 Heavy Rain Mafia II Red dead Redemption Assassins Creed 1-2-Brotherhood Valkria Chronicles Final Fantasy XIII( Her ne kadar bekleneni veremese de grafikler güzel...) Resident Evil 5 Gold Move uyumlu :) Guitar Hero - World Tour veya 5,6 Aklıma gelenler bunlar iyi eğlenceler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 her turlu exclusive'i oyna direk =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 brotherhood cikti mi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 gow serisini oynamadıysan gow 3 şart değil bana göre gow 2>gow 1 > gow3 uncharted 1-2 kesinlikle oynanmalı.demons souls oynamazsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 BonePART said: brotherhood cikti mi ya :( 2 hafta oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 kimse mgs4 dememiş ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 aklıma yatanlar ve sipariş edeceklerim sanırım şöyle; Heavy Rain Uncharted 1 Eğer şu iki oyun hakkındaki sorularıma da yanıt bulabilirsem bunları da alıcam; Little Big Planet PSP versiyonu ile PS3 versiyonu aynı mıdır? Multiplayer için BF: Bad Company 2 nasıldır? Kötüyse yerine ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ^ cevap bekliyorum sipariş vericem oyunları artık kardeşim LBP bekliyor deliler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Anelor said: kimse mgs4 dememiş ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Loxias said: Little Big Planet PSP versiyonu ile PS3 versiyonu aynı mıdır? Multiplayer için BF: Bad Company 2 nasıldır? Kötüyse yerine ne önerirsiniz? Oyun farklı. Hikaye bölgeler falan. Ama asıl olay Multiplayer. Çok keyiflidir LBP multisi. Yakında 2. oyun çıkacak ama 1. oyun desteğini çekmeyiz diyorlardı en son. Binlerce harita var zaten en kötü ihitmal. Eğlenirsin her durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 lbp 2 cıkıcak az bekle onu al bfc2 zevkli.hala it gibide oynanıyor.vietnamda gelicek ztn ucuz kapat bi tane bfc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Anelor said: kimse mgs4 dememiş ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Anelor said: kimse mgs4 dememiş ayıb bunu demeye gelmiştim. (bi' ara ben de oynayabilirsem süper olacak tabi...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 VashTheStampede said: Loxias said: Little Big Planet PSP versiyonu ile PS3 versiyonu aynı mıdır? Multiplayer için BF: Bad Company 2 nasıldır? Kötüyse yerine ne önerirsiniz? Oyun farklı. Hikaye bölgeler falan. Ama asıl olay Multiplayer. Çok keyiflidir LBP multisi. Yakında 2. oyun çıkacak ama 1. oyun desteğini çekmeyiz diyorlardı en son. Binlerce harita var zaten en kötü ihitmal. Eğlenirsin her durumda. desteği çekmeselerde 2. varken 1.ye fazla ilgi göstermezler, ama birincinin bence asıl eğlenceli yani zaten firma desteği değil, milletin yarattığı değişik mapler falandı. Her şekilde gideri var LBP1'in yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Abi sırf internet de değil, LBP 2-3 arkadaşla da çok güzel oynanır. Ama olası "o ne ya velet/karı/gay oyunu gibi" şeklindeki önyargılarını kırmak lazım önce aljsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 LBP'ı falan geçin de oyun tavsiyelerine devam edin abi lütfen =) oynıcak oyun arıyorum güzel, mümkünse coop'u da olursa tadından yenmez rainbow six / kane&lynch falan oynadım metal gear solid'lerden hangileri var PS 3'de? bazılarını PS 2'de oynamıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Anelor said: kimse mgs4 dememiş ayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar