escape Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 ben izlerken çok eğlendim ama. izlenmeli video : http://www.facebook.com/video/video.php?v=462047007275&oid=109739123217&comments&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 özeti yokmuydu 12 dk bu slow motion herif izlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bu anayasa mahkemesine atandığı sanılan eleman bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 olm ne bağırıyorlar len arkadan hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yazık ya adama. çelişkiler içinde. daha vahim olanı da bunu dinleyip örnek alanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Çok tehlikeli, cahil ve üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 109 tane begenen mal var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 adam en azından kendi düşüncesine göre çelişkisiz konuşuyor. birileri gibi 30 yaşındayken 15 yaşında kız çocuğuyla evlenip ondan sonra cumhurbaşkanı olduğunda işine gelecek şekilde konuşmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 var olmayan bir şeye hayatını adaması dışında bir hatası yok bence imam amcanın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Myshkin said: var olmayan bir şeye hayatını adaması dışında bir hatası yok bence imam amcanın sdf Hayatını adaması da hata değil, bu uğurda başkalarını değiştirmesi ve tehdit olusturması hata. Bundan dolayı cahil ve tehlikeli, yoksa o inandığı şeyin içeriğine uygun konuşuyor elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ne mal çıktı bu hoca yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xill Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 O değilde eğitim vakfının paylaştığı videoya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bu imamcıkların konuşmaları neden hep böyle ? ses tonu fln konuşma yaparken hepsi aynı şekilde çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bütün camiler imamlarını aynı abiden alıyolarmış o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 şunun gibi mi: http://www.youtube.com/watch?v=fTTP61_9Acc http://www.youtube.com/watch?v=fp8qAUnIXzA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Deli bunlar cidden deli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Myshkin said: var olmayan bir şeye hayatını adaması dışında bir hatası yok bence imam amcanın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 http://www.facebook.com/Furkan.Egitim.ve.Hizmet.Vakfi 11bin kişi var şu grupta, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 İzleyemedim.Zorladım kendimi çok hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 başka bir günahı yoksa bu günah ona yeter,cümlesini 2 kere tekrarlaması bana yetti.kapattım anında.bu tarz insanların derdi ne cidden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 açılmayın zalımlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 ashhdahsdh 6.46 of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar