toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 her mesajında belirttigine gore baya hosuna gitmis. basarılıyız iste GABLEDIN!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Maç özetlerine şimdi bakıyorum da, bu Emenike nasıl bi adam yahu? Adam hakkaten bayağı bayağı iyi. Hem hızlı hem güçlü hem teknik. Semih'in pozisyonuna gelince, o pozisyonda "isteyerek kaçırmak" atmaktan da tesadüfen kaçırmaktan da çok daha zor, semih iyidir de o kalibrede oyuncu da değil, hareketli topa depar atarken gelişine vuruşla o mesafeden isteyerek kaleciyi nişanlayamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 devre arasında bu emenikeyi kesin almamız lazım.adam yobo gibi bi adamı sırtında taşıyarak 30 metre koştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Maçı izliyoruz tribünde tam çizgide koşuyor önümde alt tarafı göz kırptım bi baktım ceza alanında adam öle bir sürat yok yani değişik bir topçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sadadada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 cidden yahu Yobo'nun yanından bir geçişi var golde ağzımız açık kaldı bir de 5dk da bir pozisyonda çizgide aldı adam 0-100 e 3sn de çıkan araba gibi yürüdü gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Youla da gençliğinde böyleydi Gençlerbirliği'ndeyken falan, sonları benzemese de bu adam sıçramayı yapsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Emenike'nin cok iyi olduguna katılıyorum ama Yobo da fb defansında oynayacak kalitede degil. Bariz yetersiz adam yani, sadece Emenike'ye karsı degil genel olarak bi patates durumu var onda. Zenci olmasına ragmen yani, hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 youla'dan daha iyi emenike. en az onun kadar süratli ve daha bitirici, daha güçü ve daha ZENCİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yobo'ya kotu demek için ligde her takımın defansında terry falan oynaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 "Tatar Ramazan" said: Emenike'den büyük takım golcüsü olmaz bence, eskiden Gençler'de oynayan Youla da bunun gibiydi yardırıp giderdi sonra Bjk'ya alındı çok iyi denilip ama hiç bişi yapamadı orada hatta saç baş yoldurdu hep. Rew'in şüphelerine katılıyorum ve artırıyorum. Avrupalılar tek takımda yıldızlaşmış adamı hayatta almaz riske girmez büyük paralar vermez yani Avrupa'ya gidemez Karabük'ten, anca bizim 3 büyükler alır bunu 10m basıp ha sonra patlar mı bilemeyiz henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 normal birşey.karabükspor için o bir cristiano ronaldo.takım ona göre oynar.ama beşiktaşta aynı muameleyi görmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yani adam iş yapar bence eğer çok geç kalınmazsa. niyang emenike çift forvet düşünün mesela.ölümcül ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 mokoko said: yobo'ya kotu demek için ligde her takımın defansında terry falan oynaması lazım. her takımın defansında john terry olmadıgına gore yobo turkiye'deki en iyi defans oyuncusudur. lol'd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Masquerade said: youla'dan daha iyi emenike. en az onun kadar süratli ve daha bitirici, daha güçü ve daha ZENCİ! valla farklı dönem topçuları olduklarından çok kıyaslamıyorum da Youla bayağı bayağı iyiydi gençlerdeyken. Üni dönemimde ODTÜ'deyken canlı izledim birkaç kere, hatta bir maçı GB-Blackburn maçıydı (3-1 bitmişti 2 gol atmıştı galiba) adam inanılmaz hızlıydı, hani tribünden bakınca bildiğin boostlanmış gibi arkadan gelip önüne geçiyodu defansların deparlarda falan. Bitiricilik olarak da hiç fena değildi, karşı karşıya hiç affetmiyordu. Emenike'yi hiç tribünde izlemedim aynı hissiyatı veriyor mu bilmiyorum ama küçümsenecek gibi değildi Youla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Red said: yani adam iş yapar bence eğer çok geç kalınmazsa. niyang emenike çift forvet düşünün mesela.ölümcül ahahahahaaha bir an düşündümde yazık karşılarındaki defansa.sırıksız atlayan iki zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 mokoko said: yobo'ya kotu demek için ligde her takımın defansında terry falan oynaması lazım. aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 toggie said: mokoko said: yobo'ya kotu demek için ligde her takımın defansında terry falan oynaması lazım. her takımın defansında john terry olmadıgına gore yobo turkiye'deki en iyi defans oyuncusudur. lol'd.Yobo + Lugano açık ara en iyi stoper ikilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 höyyttt toggie ne derse doğrudur adamların gökhan zan'ı servet'i var yobo kim lugano kim onların yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 toggie said: mokoko said: yobo'ya kotu demek için ligde her takımın defansında terry falan oynaması lazım. her takımın defansında john terry olmadıgına gore yobo turkiye'deki en iyi defans oyuncusudur. lol'd. sole birinide bizde bilelim yobo'dan iyi defans oyuncusu ligde. lugano dışında tabi :) ömer erdoğan falan dersen ölürüm ama gülmekten yapma ole şakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Yobo Lugano'dan iyi Ps:En fazla Neill der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Yobo lugano'dan yaklaşık 7 kat kadar daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Yobo Lugano'nun efendi modeli diyebiliriz. Aptal aptal kart görmüyor, itiraz etmiyor her karara. Bir de çirkin hareketler yapmıyor. Ancak Lugano'nun Yobo'dan önde olan bir yönü var ki o da yan toplardaki kafa vurma becerisi. Attığı goller Guiza'dan fazlaydı geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Of kendi kendime fail oldum. Guiza ile kıyasladım adamı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 http://vimeo.com/17570864 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar