Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL - Fenerbahçe - Karabükspor 05.12.10:19.00

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Maç özetlerine şimdi bakıyorum da, bu Emenike nasıl bi adam yahu? Adam hakkaten bayağı bayağı iyi. Hem hızlı hem güçlü hem teknik.

Semih'in pozisyonuna gelince, o pozisyonda "isteyerek kaçırmak" atmaktan da tesadüfen kaçırmaktan da çok daha zor, semih iyidir de o kalibrede oyuncu da değil, hareketli topa depar atarken gelişine vuruşla o mesafeden isteyerek kaleciyi nişanlayamaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Emenike'den büyük takım golcüsü olmaz bence, eskiden Gençler'de oynayan Youla da bunun gibiydi yardırıp giderdi sonra Bjk'ya alındı çok iyi denilip ama hiç bişi yapamadı orada hatta saç baş yoldurdu hep.

Rew'in şüphelerine katılıyorum ve artırıyorum.

Avrupalılar tek takımda yıldızlaşmış adamı hayatta almaz riske girmez büyük paralar vermez yani Avrupa'ya gidemez Karabük'ten, anca bizim 3 büyükler alır bunu 10m basıp ha sonra patlar mı bilemeyiz henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

youla'dan daha iyi emenike. en az onun kadar süratli ve daha bitirici, daha güçü ve daha ZENCİ!

valla farklı dönem topçuları olduklarından çok kıyaslamıyorum da Youla bayağı bayağı iyiydi gençlerdeyken. Üni dönemimde ODTÜ'deyken canlı izledim birkaç kere, hatta bir maçı GB-Blackburn maçıydı (3-1 bitmişti 2 gol atmıştı galiba) adam inanılmaz hızlıydı, hani tribünden bakınca bildiğin boostlanmış gibi arkadan gelip önüne geçiyodu defansların deparlarda falan. Bitiricilik olarak da hiç fena değildi, karşı karşıya hiç affetmiyordu. Emenike'yi hiç tribünde izlemedim aynı hissiyatı veriyor mu bilmiyorum ama küçümsenecek gibi değildi Youla.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

mokoko said:

yobo'ya kotu demek için ligde her takımın defansında terry falan oynaması lazım.

her takımın defansında john terry olmadıgına gore yobo turkiye'deki en iyi defans oyuncusudur.

lol'd.

sole birinide bizde bilelim yobo'dan iyi defans oyuncusu ligde. lugano dışında tabi :) ömer erdoğan falan dersen ölürüm ama gülmekten yapma ole şakalar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yobo Lugano'nun efendi modeli diyebiliriz. Aptal aptal kart görmüyor, itiraz etmiyor her karara. Bir de çirkin hareketler yapmıyor. Ancak Lugano'nun Yobo'dan önde olan bir yönü var ki o da yan toplardaki kafa vurma becerisi. Attığı goller Guiza'dan fazlaydı geçen sene.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...