DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 çok iyi duruyo, gelse de izlesek (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Yarin geliyor :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 cumartesi gideceğim bende bakalım, umarım ilki kadar iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Ilkinden daha iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 fırsat bulursam gideceğim, olmazsa artık dvd filan gene. çok beğenmiştim ilkini. robert downey döktürüyor son yıllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 İlk yarı direk tavandaki kareleri saydım fazlasıyla sıkıcı ve bunun yanında amaçsızdı. İkinci yarıdaki aksiyon ise tatmin etmedi malesef. Slow motion ın kullanımı başarısız, kurgu yetersizdi. Notum 6.5/10 İlk filmi beğenmiştim ama bu gerçekten kötü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 robert başgan bile yetmemiş mi kurtarmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Çarşamba gidiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 büyük ihtimalle pazartesi, fırsat olmazsa da perşembe gidicem ben sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 çok hevesliydim moralim bozuldu Myshkin in yorumundan sonra :( poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 birlikte gittiğim arkadaşım ilk yarı sıkıldı ikinci yarıyı beğendi, moralini bozma bence. zevk meselesi. @Aluriel Adam yine çok iyi oynuyor da şöyle bir problem var: İlk filmde hem karizmatik bir karakter olarka karşımıza çıkıyordu hem de diyaloglar falan iyiydi yani cool bir sıradışılıktı. Bu filmde o hava yakalanamamış bence. oyunculuk olarak iyi ama başka sorunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Bazı bölümlerin biraz abartılı olması dışında bence iyiydi. Tavandaki kareleri saymak için ciddi şekilde kasmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ilk film kadar olmasa da izlettiriyor kendini yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 dün gittik bizde arkadaşlarla. 90 / 100 bence ilkinden daha iyi / daha kötü diyemem, ilki de efsane güzeldi bu da öyle olmuş. guy ritchie + robery downey kombosu devam etsin seneler boyunca ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Yieaa ben de bi an önce görmek istiyorum filmi yieaa. Yarın gidebilirim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ilk filmin hatrına sıkılmadan izledim 87/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 gayet güzeldi, yalnız sherlock ilk filme göre daha da bir tanrısallaştırılmış :) gerçi hak ediyor öyle bir tip, abartma yoktu gibi birşey robert'ın oynadığı tip göz önüne gelince hehe 8.5/10 çalışır benden de, ilk filme göre daha ağır fakat daha iyi bir senaryosu var. Ayrıca Guy Ritchie teknik olarak harika bir iş çıkarmış. Mesela ilk filmde görsel efekt kullanımları çok kötüydü çünkü daha önce görsel efektlerle çalışan bir yönetmen olmadığından bazı yerlerde kotaramamıştı. Bu filmde öyle bir olay hiç yok, Sadece 2. kısımdaki slow motion sahnesi hiç olmamıştı. Yani olmuş teknik olarak kusursuza yakın bir sahne ama anlatım içeriği diyelim, yok olmadı. Çok gereksiz bir sahneydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 iyiydi lan film bendende bi 9 çalışır.her yerde 6-7 puan felan vermişler ama ben baya beğendim. bide o slow motion sahnesi bence çok iyiydi benim hoşuma gitmişti baya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 beğenmeyin lütfen filmi kendimi kötü hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Baya iyiydi film , bi an önce izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 imdb kaç vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 forgiver said: imdb kaç vermiş 7.8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Senaryo haricinde filmin geri kalan kısmı gayet başarılıydı.İlk filme kıyasla senaryo çok başarısızdı, merak uyandıracak birşey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2011 gidicem şu filme değer umarım sinemada izlememe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar