reyou Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 pron sektorunu sormuyorum en basla onu bi filtreliyelim. izlediginiz filmlerde bole su rol tam bana gore yada hikayede tamamen ayri bi sekilde sole bi rol bana yakisirdi dediginiz oluyor mu? olmuyorsa ne isiniz var topikte cikin ulan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Kapıcılar Kralı - Kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 zenci filmlerindeki başroldeki zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Rome dizisindeki Titus Pullo karakterini baya bi özümsemiştim izlerken, hatta bilekliğini aradım baya bi zaman, o olabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Desperados filmi el mariachi (Banderas'ın oynadığı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Yes Man olurdum direk. Zaten İstanbullu Yes Man diye adım çıkacak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Hero - Broken Sword Yok lan The Last Samurai - Katsumoto direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dark knight ta joker olmak isterdim,yaptıklarından daha fazlası var aklımda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Star wars Obi-wan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 facebookta sean parkeri oynamak isterdim baş rol olmamasına karşın çok büyük etkisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 4 rooms -tim roth zaten aynı ak hayatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Tokyo Driftte, Han olardı benden. Gözlerim çekik deil ama hallederiz. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 stifler.anneyi katmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 harvey dent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 jason bourne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 shrekte eşşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Tenekeadam said: Star wars Obi-wan! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bilimum Kevin Smith filminde Silent Bob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 the Truman show - truman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 lord of the rings - yüzük safasdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 kurtlar vadisi ırak - memati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Dark City - John Murdoch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 transformers - megan fox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hızlı ve öfkeli deki - öfkeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 pulp fiction- vincent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar