Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 promosyonlu diye 1 orta boy yanına bir de orta boy pizza aldım. aldığıma pişman oldum. ince pizzaydı ama sadece hamur yemiş gibi hissettim. bir de üstü gereksiz fazlalıkta salça kaplıydı. yemeyip atmak lazım aslında ama açgözlülüğümden bitirdim hepsini. yemek zevk vermedi. herhalde bundan sonra bir daha pizza yemeyeceğim. kötü bir his çöktü üstüme.
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 mideni baya büyütmüş olmalısın günde 2 öğün yiyorsun tahminen ?
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 1- O salça değil, pizza sosu. Salça ile alakası yok yani. 2- Ara dominos u, bardaki elemanla değil ama onun bir üstüyle konuş, anlat durumu, pişmemiş doğru dürüst ne biçim iş bu de, profit.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ispatipapaz said: mideni baya büyütmüş olmalısın günde 2 öğün yiyorsun tahminen ? yoo
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Dominos güzel.. 2 jumbo alıyorum bende hep promosyonlu diye. Sizin orada ki elemanlar slacklamıştır belki ara şikayet et.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Bu böyle kötü olmuş, çiğ de yeni pizza bile yollarlar. Dominos'un müşteri hizmetleri mükemmel.
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 normalde çok hızlı geliyor diye adams'tan alıyorduk. bi pizza getirdiler geçen, ilkokul öğrencisi daha iyi yapar. çok kötüydü. vietnamdan flashbackler geldi gözüüzün önüne. bir de frida kahlo
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Bone said: ispatipapaz said: mideni baya büyütmüş olmalısın günde 2 öğün yiyorsun tahminen ? yoo geçmiş olsn ozmn
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ben 58 kiloyken iki orta pizzayı götürüyordum, sonra da 24 saat yemek yemiyor, yine aynı şeyi tekrarlıyordum.
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ben 63 kiloda 2 jumbo götürüyor akşamına anacığımın yemeklerini de götürüyorum ama susatıyor çok afsad
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 @gerge anlamadigim bi konu var. Baska bi topicte 66 kiloyum kan degerleri hersey normal demissin. Eskiden daha zayif ama daha cok yiyomussun. Bir aciklik getirirmisin bu konuya lütfen. Insanlar bilmek istiyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Yerdim yerdim kilo almazdım, sağlıklı beslenmeye başlayınca kilo da aldım, kan değerlerim de normal oldu. Şimdi haftada bir fast food yapıyorum en çok.
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 sağlıklı beslenme derken, açar mısın?
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 yemeksepeti üstünden şikaye ftw. bana ince yerine incecik yolluyolardı hep, bigun yeter dedim, aldım bedavamı, ondan beridir de ince geliyo istedigim gibi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Yemekhane yemeği, peynir, her sabah çay yerine süt, akşam sebze ve çorba, hergün meyve. Arada sırada makarna ya da pilav.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dreagloth said: 1- O salça değil, pizza sosu. Salça ile alakası yok yani. 2- Ara dominos u, bardaki elemanla değil ama onun bir üstüyle konuş, anlat durumu, pişmemiş doğru dürüst ne biçim iş bu de, profit. aynen. ara söyle. hatta yemeksepetinden istediysen yemek sepetini ara. onlar senin adına arar azarlar orayı. düzeltirler. büyük ihtimalle pizzanı yapan ya yenidir, ya da sallamamıştır. dominos iyidir çünkü genelde.
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Jaxx said: pizza hut > dominos ikisi de leş
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 GERGE said: Bu böyle kötü olmuş, çiğ de yeni pizza bile yollarlar. Dominos'un müşteri hizmetleri mükemmel. yemeksepeti'nden kötü oy verdim, çiğ olmuş yazdım. sonra dışarı çıktım. dışardayken aradılar, "yorum yazmışsınız pişmemiş diye, bunun için üzgünüz, istiyorsanız telafi etmek için yeni pizza yapıp yollayalım" felan dediler. dışarda olduğum ve çok geç kalacağım için "dışardayım" felan demek yerine direk "gerek yok" dedim, birşeyler konuştu, sonra kapattım. hehe komik oldu yav. bir dahakine daha güzel getirirler diyecem de, pizza yemeyi düşünmüyorum, belki de çook uzun süre.
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ben 64 kiloyken (cinsiyet farkı gözetmeksizin) 15 kişiyle sevişip bi de üstüne power rangers oyuncaklarımdan kurşun yapıyodum
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 imza mı yapsak bu cumleyi naapsak
Nagini Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Saeros said: ben 64 kiloyken (cinsiyet farkı gözetmeksizin) 15 kişiyle sevişip bi de üstüne power rangers oyuncaklarımdan kurşun yapıyodum tam aradigim erkek
Öne çıkan mesajlar