sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Ahmet Altan'ın arkadaşı Orhan Miroğlu'nu ölümle tehdit etmiş PKK. Ahmet Altan da şunu yazmış: "Silahlıların silahsızları sindirmeye kalkması, hukuktan, demokrasiden falan vazgeçtim, yiğitliğe, mertliğe, dürüstlüğe aykırıdır çünkü." pkk'dan yiğitlik mertlik bekliyormuş beyzade. ehüehehe adamın duygularıyla oynamışlar yav. işin garibi yazıda yine devlete ve askere sallamaktan da geri durmamış. tehdit eden pkk, lafı yiyen devlet. http://www.taraf.com.tr/ahmet-altan/makale-utan-pkk.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Komşulara karşı çok ayıp oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 böyle bir örgüte utan demek komik olmuş gerçekten sanki kahramanlar kötü bişey yapmış heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Kojiroh said: Komşulara karşı çok ayıp oldu BA DUM TIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yakışmamış PKK ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 PKKya o konuda ben de çok kırgınım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 PKK da aşırı otoriter bir örgüt al birini vur ötekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 o konuda PKK ya bende kırgınım. Edit: Oha yukarda hazır yapılmışı varmış meğer :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 >:D< Aket-Atum said: PKKya o konuda ben de çok kırgınım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 resimde yavru kuzuyu severken görülen Şehabettin kod adlı Abdurrahman'ın Mahir kod adlı Yusuf' a " o son tehditi etmeyecektik Abdurrahman" diye sitemde bulunması grup arasında tatlı sert tartışmalara neden oldu. Sarılarak barışan bu ikili daha sonra yemyeşil çimenlerin arasından kıvrılarak süzülen toprak yoldan gül kokulu mağaralarına doğru yol aldılar. Bizlerde yaptığımız hoş sohbet sonrası aralarından ayrılmanın verdiği üzüntüyle toprak yolda ilerlerken ayağımıza takılan taş sonucu bileğimizi burktuğumuzdan yarınki yazımızın başlığını "Allah belanı versin TSK bu taşı neden buradan kaldırmadın" olarak belirledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 [email protected] bu ne lan? fake misin bilae? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 adamlar pkk'yı savunuyordu bunca yıldır. "çok ayıp etmişler" hakkaten. Aket-Atum said: PKKya o konuda ben de çok kırgınım... lol. umut sarıkaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 pkk ya küçük bombalar atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Kojiroh said: Komşulara karşı çok ayıp oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Aket-Atum said: PKKya o konuda ben de çok kırgınım... :D gece gece koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 pkk'nın çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Law said: o konuda PKK ya bende kırgınım. uahdua (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sg-1 said: adamın duygularıyla oynamışlar yav. işin garibi yazıda yine devlete ve askere sallamaktan da geri durmamış. tehdit eden pkk, lafı yiyen devlet. =Taraf'ın korkaklığının getirdiği yalakalık ve enayilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar