Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Viktorun Geleneksel Garaj Satisi 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Norak said:

şunlardan da vardır kesin sizde

http://www.michaeljohngrist.com/wp-content/uploads/2009/2009%203march%20big%20sight%20anime/big%20sight%20anime%2090031.jpg

Bundan bulsam ben de alırım sdsfa
Mesaj tarihi:
tadialt hede hode bakamadim ozel mesajlara, yarin sabah sakin kafayla topluca vericem cevap

ozru simdiden eheuehu

(turksattan gelen hayvanlar statik ile plazmanin HDMI portlarini yakti dun ben yetisene kadar, garanti kapsami disinda filan emoya bagladim bu arada uhuhuhuhu)
Mesaj tarihi:
tv yi bilmiyorum, heveslendirmek gibi de olmasin, ama cogu kaliteli markanin hdmi board unun kendi devre korumasi vardir, eger islemci board una entegre degilse sadece o parcayi degistirtip kurtulabilirsin belki.

gecmis olsun, bana boyle bisey olsa rage i tahmin edemiyorum dahi asfd
Mesaj tarihi:
teeldunay aldik iste HD setbox geldi, HDMI dan baglaniyor

televizyon acikken getirdigi alet calismiyinca baska porta takmis, sonra alet arizali dedi gitti yenisini getirdi ama yok yani o ilk denemelerinde yakmis anakarti

servis anakart komple degisicek diyor, samsung un plazmasi iste, 3 senedir tas gibiydi gg oldu bi dikkatsizlikle

sonra bizdendir diye alinan yandaslara niye bu kada rkiziyorsun rerororo oluyor, faking turksat direk ki ayni gun icinde komsuya kablonet bagalrken kutunun icine ettiler, anca ertesi gun gelen teknik ekip duzeltebildi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun. Aslında tamir masrafını adamlardan koparabilirsin ama mahkemeye filan sürerler işi sanırım, uğraşmaya değer mi bilmem, ne kadar tutacağını da bilmediğim için.
Mesaj tarihi:
Ne kadar troll wannabe var bu forumda... Abi ilgini çekmiyorsa çekmiyordur da ilgili olanlara crit atmaya çalışmalar falan. Yazık...

Bleach figürleri güzelmiş te para yok ya şu anda. Olsa kesin alırdım hepsini... :(
Mesaj tarihi:
Sorlag said:

çok gereksiz şeyler abi bunlar,10 yaşındaki çocuğun eline versen çöpe atar bunları o derece ::o

olay orda zaten. 10 yaşı için değil +18 bunlar asdfads
  • Yeni Oluştur...