Gangren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Penthesilea said: Abi ben sirf Kaede'yi japoncu saniyordum Viktor has japoncu cikti. Kaede Grand Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Norak said: şunlardan da vardır kesin sizde http://www.michaeljohngrist.com/wp-content/uploads/2009/2009%203march%20big%20sight%20anime/big%20sight%20anime%2090031.jpg Bundan bulsam ben de alırım sdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 tadialt hede hode bakamadim ozel mesajlara, yarin sabah sakin kafayla topluca vericem cevap ozru simdiden eheuehu (turksattan gelen hayvanlar statik ile plazmanin HDMI portlarini yakti dun ben yetisene kadar, garanti kapsami disinda filan emoya bagladim bu arada uhuhuhuhu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 abi bi sn o nası oldu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 tv yi bilmiyorum, heveslendirmek gibi de olmasin, ama cogu kaliteli markanin hdmi board unun kendi devre korumasi vardir, eger islemci board una entegre degilse sadece o parcayi degistirtip kurtulabilirsin belki. gecmis olsun, bana boyle bisey olsa rage i tahmin edemiyorum dahi asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Görevli falan dinlemeyip döverim ben o adamı orda. Sonra da özür dilerim kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 HDMI çıkışlarıyla ne işleri varmış sordun mu amcalara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 teeldunay aldik iste HD setbox geldi, HDMI dan baglaniyor televizyon acikken getirdigi alet calismiyinca baska porta takmis, sonra alet arizali dedi gitti yenisini getirdi ama yok yani o ilk denemelerinde yakmis anakarti servis anakart komple degisicek diyor, samsung un plazmasi iste, 3 senedir tas gibiydi gg oldu bi dikkatsizlikle sonra bizdendir diye alinan yandaslara niye bu kada rkiziyorsun rerororo oluyor, faking turksat direk ki ayni gun icinde komsuya kablonet bagalrken kutunun icine ettiler, anca ertesi gun gelen teknik ekip duzeltebildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Geçmiş olsun. Aslında tamir masrafını adamlardan koparabilirsin ama mahkemeye filan sürerler işi sanırım, uğraşmaya değer mi bilmem, ne kadar tutacağını da bilmediğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 sipeyskeyk said: Cons said: insanlar nelere para harcıyor ya abi hakkaten. asdjasldjkasldjkas barbie koleksiyonu bile daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 sirayla cevap yaziyorum bu arada, bleach seti satildi sanirim ama bakicaz eeueheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 çok gereksiz şeyler abi bunlar,10 yaşındaki çocuğun eline versen çöpe atar bunları o derece ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Ne kadar troll wannabe var bu forumda... Abi ilgini çekmiyorsa çekmiyordur da ilgili olanlara crit atmaya çalışmalar falan. Yazık... Bleach figürleri güzelmiş te para yok ya şu anda. Olsa kesin alırdım hepsini... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Rei ye 30 lira verebilirim. Satamazsan başkasına, haber et mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 hiç anlamam etmem animeden falan ama, şunlarla kaplı bi odam olsun istedim fotoğraflara bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Sorlag said: çok gereksiz şeyler abi bunlar,10 yaşındaki çocuğun eline versen çöpe atar bunları o derece ::o olay orda zaten. 10 yaşı için değil +18 bunlar asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 aç karnını doyur sen sorlag, bunlar fazla sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 lvl85 oliyim bikac bisi daha eklicem odayi yerlestirdikce, bol miktar cerceveli guzel poster var figur var filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Bleach set iyiymiş, bi bakınayım durumuma satılmadıysa su yaparım. Bu arada Asuka'yı satmıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar