Udinen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 blackwolf said: catadan onceki son saatlerimi eşim ve oğlumla geçirmek istiyorum adam haklı beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 blackwolf said: catadan onceki son saatlerimi eşim ve oğlumla geçirmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 blackwolf said: catadan onceki son saatlerimi eşim ve oğlumla geçirmek istiyorum hahaha :D son bi kez yüzlerini gör :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 blackwolf said: catadan onceki son saatlerimi eşim ve oğlumla geçirmek istiyorum müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 İyi fikir bende aynısını yapayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 blackwolf said: catadan onceki son saatlerimi eşim ve oğlumla geçirmek istiyorum Süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 blackwolf said: catadan onceki son saatlerimi eşim ve oğlumla geçirmek istiyorum Ahahahah helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ahah melih kralsın cata da goblin oluyoz demi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 release ne zamandi desem ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Lind3r0th said: ahah melih kralsın cata da goblin oluyoz demi :P Ofc ilk 85 oluyoruz hijnalda sonra goblin olucaz ırksal ozellıkleri deli ne mail box ne banka nede ah gerek var su%1 hız olayı cok guzel Butun hazırlıklar tamam zaten aveadan vın modem hazır 5800 laptop ıcın baglantısı yapıldı ttnetin her turlu level alma olayına baltalamasına karsın 2 laptpda servisde bakımformat olayları esim ve oglus 3 gunlune annesinin evine gonderildi onları cok ozlemissindir diye :) 2gunluk bira ve yemek stoku tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dargath Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 blackwolf said: Lind3r0th said: ahah melih kralsın cata da goblin oluyoz demi :P Ofc ilk 85 oluyoruz hijnalda sonra goblin olucaz ırksal ozellıkleri deli ne mail box ne banka nede ah gerek var su%1 hız olayı cok guzel Butun hazırlıklar tamam zaten aveadan vın modem hazır 5800 laptop ıcın baglantısı yapıldı ttnetin her turlu level alma olayına baltalamasına karsın 2 laptpda servisde bakımformat olayları esim ve oglus 3 gunlune annesinin evine gonderildi onları cok ozlemissindir diye :) 2gunluk bira ve yemek stoku tamam super uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 xunn said: blackwolf said: catadan onceki son saatlerimi eşim ve oğlumla geçirmek istiyorum Ahahahah helal. Bu arada abı sen samsunlusun dımı peyami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 blackwolf said: Lind3r0th said: ahah melih kralsın cata da goblin oluyoz demi :P Ofc ilk 85 oluyoruz hijnalda sonra goblin olucaz ırksal ozellıkleri deli ne mail box ne banka nede ah gerek var su%1 hız olayı cok guzel Butun hazırlıklar tamam zaten aveadan vın modem hazır 5800 laptop ıcın baglantısı yapıldı ttnetin her turlu level alma olayına baltalamasına karsın 2 laptpda servisde bakımformat olayları esim ve oglus 3 gunlune annesinin evine gonderildi onları cok ozlemissindir diye :) 2gunluk bira ve yemek stoku tamam Godmode: on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 lol benim de ertesi gün kesin girmem gereken dersimin olmasi cok acıklı dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 zaten avrupada gece saat 1de acılacak bıze gore ise 2de nerden bılıyorum dersenız oyunu dij.tal dwn eden arkadas o kısımdakı yazıya baksınlar 1 diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 00.01 yazıo orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 linki vericemde yoldayım eve gecim akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 cuma günü battı sanki, hafta ortasında çıkartıp adamın asabını bozuyo blizz ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 blackwolf said: zaten avrupada gece saat 1de acılacak bıze gore ise 2de nerden bılıyorum dersenız oyunu dij.tal dwn eden arkadas o kısımdakı yazıya baksınlar 1 diyo At 00:01 CET on 7 December your account will be automatically upgraded so you can begin playing Cataclysm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Central eastern time işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dargath Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 CE' kaç adet satılcak acaba bayilerde bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Dargath said: CE' kaç adet satılcak acaba bayilerd e bilgisi olan var mı? Bu soru yerine acaba türkiyeye Ce geldimi diye sorsan daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Adedi bırakın fiyatını bile yazmamışlar, D&R'nin sisteminde 160 TL olarak görünüyor. Sanmıyorum çok gelmiş olsun , Aral beceremedi geçiştirmeye çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 blackwolf said: xunn said: blackwolf said: catadan onceki son saatlerimi eşim ve oğlumla geçirmek istiyorum Ahahahah helal. Bu arada abı sen samsunlusun dımı peyami? Sen beni Huun'la karıstırdın, ben ona kıyasla baya erkeksiyim. İstanbul'luyum bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 oha peyaminin durumunu düşünemiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar