Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ben alsam da kutu almam abi şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi bana şunu bi tam olarak söyler misiniz,mevcut oynadığımız oyun üzerine,oyunun cdkeyini kutudan girip,internetten download etme imkanımız olacak mı? yani digital download ama para kutudan ödenicek. şöyle anlatıyım,kıbrıstayım,izmirden oyunu aldırıcam,ben buradan nasıl oynarım? cd-keyi aldığım gün girdiğimde patch yapmama izin vericek mi? cd-keyden bağımsız accountnamei yazdıktan sonra normal patchleri yükler gibi yüklicek mi? yüklenicek miktar gerçekten sadece 750 mb mı? bunların hepsini cevaplarsanız sevindirik olucam çok tırsmaya başladım bu işten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yapabilirsin evet, cd-key'le cataclysm'e upgrade ettikten sonra accountı patchi otomatik indirir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Hayatta da netten sıcacık evimden garantili olarak halletme şansım varken gidip DNRlarda sürünmem valla CE peşinde biri değilsem. Senelerdir ilk kez bi expansion çıkarken huzurluyum rahatım herşeyim hazır diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Spidee said: Aynı şeyi düşünüyordum =) Çükün gider Güneş açık açık söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Viktor said: d&r sira isini nasil yapiyor? elektro world her gelene numara veriyordu o gun icinde, aksama o numaralara gore sira aliyordu misal bildiğin sıra aga, fcfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Beyler, şimdi olayı bir kesinleştirelim tarih yakınlaştı. Kimler geliyor ve hangi D&R'da yapalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ben bizim evden katılcam açılışa, vashjir e akarak :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Uza, arkadaşın yok senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Sparkcaster said: ben bizim evden katılcam açılışa, vashjir e akarak :m tam kendimi ikna ettim gidicem D&R dan alıcam böyle sıcakık kutuyu dötüm dona dona :D yine bozdun tum moralleri.. sıcak evde buz gibi digital aldırcan bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Sparkcaster said: ben bizim evden katılcam açılışa, vashjir e akarak :m biz eve dondugumuzde berabe rbeklicez server acilsin diye np afdsadsffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Sıcacık evde gece Vashir'de level kasmak, mmm priceless :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Viktor said: Sparkcaster said: ben bizim evden katılcam açılışa, vashjir e akarak :m biz eve dondugumuzde berabe rbeklicez server acilsin diye np afdsadsffads TR saati ile 01.01 de online olcak dimi serverlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dabi dabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 digital orderda öyle yazıo play at 12.01 dio adamlar.. valla her patch sonrasi 12-14-16.. die ertelenirse yine server acılıs saatleri kıyamet kopar ulan.!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 applev0dka said: Viktor said: Sparkcaster said: ben bizim evden katılcam açılışa, vashjir e akarak :m biz eve dondugumuzde berabe rbeklicez server acilsin diye np afdsadsffads TR saati ile 01.01 de online olcak dimi serverlar aynen ole, turkiey saati ile saat 1 de acilicak yeni zonelar serveri kapamicakalr path filan yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 satışı 12 de başlayan bişeyi 1 saatte alıp eve gelebileceğine inanıyomusun viktor , sözkonusu dnr bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ilk gece kac tane paket getircekler acaba.. bide gidip alamayip gece 2 de eve dönup digital almak offf dusundumde icim yandi simdiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 gecen sene sabiha gokcen civari electro world deydim, 80. girdim iceri bide 1.20 de evdeydim lololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Viktor said: gecen sene sabiha gokcen civari electro world deydim, 80. girdim iceri bide 1.20 de evdeydim lololol saat kacta sıraya girmstin peki ? 80 numarasini saat kacta aldin yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Sıcacık evinden açılışa katılacaklar: http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2010/276/7/d/forever_alone_by_lysgaard-d300icd.png ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Gece eventine katılma nedenleri. 1. O saatte kalabalıkla sıraya girmek 2. Tanımadığın tiplerle wow muhabbeti yapmak 3. Kutuya sahip olmak 4. Gece oraya yemek satmaya gelen tiplerden yemek almak 5. Bazen karı kız oluyo onların muhabbetleri hepten bi garip geliyo 6. Kutuyu aldıktan sonraki yüzde oluşan gülümsemeleri görmek 7. Ertesi gün işyerindeki uykusuzluk 8. Televizyona çıkmak 9. Ünlü olmak 10. Şöhreti bulduktan sonra soyunmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Boci said: 7. Ertesi gün işyerindeki uykusuzluk ahaha bu kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 catadan onceki son saatlerimi eşim ve oğlumla geçirmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EdiXXX Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 blackwolf said: catadan onceki son saatlerimi eşim ve oğlumla geçirmek istiyorum hehe üstüne denebilecek birşey yok... bir nevi veda edermiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar