Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Önce arkadaş olursun tabi niye olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 http://imagemacros.files.wordpress.com/2009/06/tux_picture_unrelated.jpg Arkadaşlık ilişkisininde faillayıp akabinde hayatı çözdüğünü idda eden ve gelip patide topik açan ne ilk ne de son adamsın xunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Brochan bana böyle birşey olmadı ya. Ben gözlemden acıyorum, /discuss bosuna değil orada. Benim kız olarak arkadasım burto var, o da çok yakında kadınım olur kesin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kızdan arkadaşım var diyen de kesin kızı darlıyordur ya da kız kullanıyordur bunu ayak işlerine başka da bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ahmet hoşlanıyosan git seviş derim bence saklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Longshanks said: @pyro abi bi de keldin dimi sen gerginlik olmasın çok bilgi dönüyo hakkında diye şeyttim :D Yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kel mi? ne keli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 aquila said: insandan yakin arkadas olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 alaka keldçccxv cv xc beynim eridi başvuruyla uğraşmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kediden bile olmuyo demin kafama tablo düşürdü hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 sen hala bas mi vuruyosun olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 daha yeni başladım kafa atmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Saeros said: hayatın gerçeklerini bir tokat gibi yüzümüze çarpan bir xunn topici daha ayrıca seviyosan git konuş derimheheheheh sae haklı seviyorsan konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Sevsem konuşmam ki. Rape time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ne yaparsın peki açıkcası çok merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Biri yine okuma yazma 101 dersini atlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bi orta şekerli alkol dozajıyla bitiverir o kız erkek FRIENDSHIP. kısrak bedenler ateşle danseder gecenin karanlıgında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bence kızdan en iyi arkadaş olmaz ama en iyi arkadaşınız kız olabilir ama ne olursa olsun kız dan ii arkadaş olmaz ama en ykaın arkadaşınız kız olabilir bir kanun çıkması lazım artık yıllardır tartışılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bows and girls diye okudum başlığı okçu kızlar bekliyordum olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ispatipapaz said: ama en iyi arkadaşınız kız olabilir ama ne olursa olsun kız dan ii arkadaş olmaz kafan mı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Fistan said: kızdan arkadaşım var diyen de kesin kızı darlıyordur ya da kız kullanıyordur bunu ayak işlerine başka da bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Çok bilimsel bir topik olmuş genellemeler havada uçuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kızdan arkadaş olur, saçmalamayın 10 senedir dal bilmem ne muhabbeti yaptığım arkadaşım var. Çoğundan olmaz deyin bari. Ne seksolojik varlıklarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Ardeth said: kediden bile olmuyo demin kafama tablo düşürdü hayvan at onu nasıl kedi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Daesu said: bi orta şekerli alkol dozajıyla bitiverir o kız erkek FRIENDSHIP. kısrak bedenler ateşle danseder gecenin karanlıgında. I KNO' RITE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar