Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

80-85 Level kasma önerileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hozceri said:

JonBovi said:

bari 90 olsaydık, demekki 3 ek paket daha yapıp 4 yıl sonra çıkaracaklar yeni mmo yu

su anda ortala lvllar gördügüm kadarı ile 85 de 100 k civarı 80 de normal casterlar falan 30 k civarı idi yaklasık 3 kat artmıs olucak aynı sekilde devam ederse 2 ek paket daha gelirse hp ler yaklasık 900 k civarımı olucak ?

blizz 0 atcakmış hp'lerden
Mesaj tarihi:
oyun kolay olsun. coluk cocuk oynasin para daha cok aksın die wotlk de herseyi yaptılar... yok dungeon findermis.. yok 1-10 lvl moblari artık aggressive diilms fln.. nerde 20dk dung yapmak icin 30dk kapısına kosmak... nerde 4 lvl tın tın yürürken ölmek...(dungeonlardaki aoe'ye dayali sistemi hic söylemiorum bile.. cc 0 fln) cata'da zorlascak diolar bakalim artık hic bisy bilmeden girdgi puglarda gear dizen adamlardan kurtulcaz insh..
Mesaj tarihi:
aynen. bırakın almayalım epic loot. raid yapanlar alabilsin sadece. wipefest yiyelim. drama dönsün guildde filan. eğlencesi böyleydi bunun. aoefest sonunda loot toplama değil.
epic adına yakışır olsun.
Mesaj tarihi:
şu anlattıklarınızdan sonra , çok merak içine girdim nasıl olucak edicek acaba diye :)

2 tane horde gördümü level kasarken sinir oluyodum ben. pve servera geçiş yapabilirim , sinir stres katsayılı oyun mu oynanırmış :/
Mesaj tarihi:
Bir ömür geçer heralde dungeonlarda. En iyisi böyle xunn falan gibi pvptard arkadaşınız varsa questinge gittiğiniz yerlere götürün, işte şekerle xpyle falan kandırın sizin için ally kessin.
Mesaj tarihi:
İlk zone ilvl264 epixleri geçebiliyor mu? Sanırım bi itemın epik ile yeşil olması arasında 17ilvl fark var, ~ilvl281 yeşil vermesi gerekiyor hyjalla vaşirin. Nedir durum?
Mesaj tarihi:
sagda solda soyle bir liste buldum dogrulugu hakkında bilgisi olan var mıdır ?

80-81 1,686,300
81-82 2,121,500
82-83 4,004,000
83-84 5,203,400
84-85 6,546,500

kimi yerlerde 84-85 aralıgının daha cok oldugu soyleniyor ama net bilgiye ulasamadım... var mı 80-85 exp gereksinimlerini tam bilebilebilen
  • Yeni Oluştur...