Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bende heroicler kolaylaşana kadar altlarımı levellayacam uğraşamam yok taktik kas yok aklını çalıştır, basarım 1 e alırım loot u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Sparkcaster said: bende heroicler kolaylaşana kadar altlarımı levellayacam uğraşamam yok taktik kas yok aklını çalıştır, basarım 1 e alırım loot u pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hozceri said: JonBovi said: bari 90 olsaydık, demekki 3 ek paket daha yapıp 4 yıl sonra çıkaracaklar yeni mmo yu su anda ortala lvllar gördügüm kadarı ile 85 de 100 k civarı 80 de normal casterlar falan 30 k civarı idi yaklasık 3 kat artmıs olucak aynı sekilde devam ederse 2 ek paket daha gelirse hp ler yaklasık 900 k civarımı olucak ? blizz 0 atcakmış hp'lerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Peki high-end geardan sıfır atıldığında yeni karakter açanlar ne yapacaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yeni karakterlerin kasılışını kolaylaştırmak için düşük level'ları da immune yapıcaklar, hp fln olmucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 böyle bi sıkış yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 oyun kolay olsun. coluk cocuk oynasin para daha cok aksın die wotlk de herseyi yaptılar... yok dungeon findermis.. yok 1-10 lvl moblari artık aggressive diilms fln.. nerde 20dk dung yapmak icin 30dk kapısına kosmak... nerde 4 lvl tın tın yürürken ölmek...(dungeonlardaki aoe'ye dayali sistemi hic söylemiorum bile.. cc 0 fln) cata'da zorlascak diolar bakalim artık hic bisy bilmeden girdgi puglarda gear dizen adamlardan kurtulcaz insh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 oykosuz gecolor bozo bekloyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 böyle oyun az zor olsun yeaaaa diyenleri qq larken görecez gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 abi zaten qq'layalim istiyorum ya.. allah askına %30 buff ne ya %30.. 20-25dk surmuo zaten 5-6 boss almamiz.. LK fln one shot... zor olsun aglayalım hırs yapalım.. tatktik kasalık deli gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Eğer ilk hafta nerf gelmezse, bu expansion wow oyuncularının turnusol kağıdı olacak. "Tamam zor olsun dedik de, imkansız olsun demedik bu kadarı da çok mantıksız QQ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 aynen. bırakın almayalım epic loot. raid yapanlar alabilsin sadece. wipefest yiyelim. drama dönsün guildde filan. eğlencesi böyleydi bunun. aoefest sonunda loot toplama değil. epic adına yakışır olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 benim grubum hazır gerçi. kafa rahat benim sdfs. 5 kişi olcaz direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 şu anlattıklarınızdan sonra , çok merak içine girdim nasıl olucak edicek acaba diye :) 2 tane horde gördümü level kasarken sinir oluyodum ben. pve servera geçiş yapabilirim , sinir stres katsayılı oyun mu oynanırmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 80-82 instance da kasacagız biz. grubu kurduk arkadaşlarla :) en azından ilk zone da o kadar kalabalıkla o eziyeti cekmemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ben 80-85 ilk karakteri komple dungeonla kasmayı düşünüyorum , diğerlerini ara ara kasmaya devam ederim zaten. en azından tank'ım hazır olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bir ömür geçer heralde dungeonlarda. En iyisi böyle xunn falan gibi pvptard arkadaşınız varsa questinge gittiğiniz yerlere götürün, işte şekerle xpyle falan kandırın sizin için ally kessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ilk 1-2 level dungeon daha hızlı olur heralde. çok kalabalık olacağından. sonrasında dungeon ömür törpüsü haline geliceğinden quest iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 ilkz zone dan full gearlanmazsanız uldumda felan ağır rencide eder 60k hpli 5k-10k vuran moblar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 İlk zone ilvl264 epixleri geçebiliyor mu? Sanırım bi itemın epik ile yeşil olması arasında 17ilvl fark var, ~ilvl281 yeşil vermesi gerekiyor hyjalla vaşirin. Nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 272 quest rewardlar 284 boe world droplar 288 mavi quest rewardlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bida kaçırılan DÜNYA kadar reputation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 bi sürü dert :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 sagda solda soyle bir liste buldum dogrulugu hakkında bilgisi olan var mıdır ? 80-81 1,686,300 81-82 2,121,500 82-83 4,004,000 83-84 5,203,400 84-85 6,546,500 kimi yerlerde 84-85 aralıgının daha cok oldugu soyleniyor ama net bilgiye ulasamadım... var mı 80-85 exp gereksinimlerini tam bilebilebilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 anca 84 oldum aksakliklardan 84-85 i bufflamislar 9,2m istior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar