Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haydarpaşa yanıyor

hammerzeit

Öne çıkan mesajlar

yansın çöksün
yenisi yapılsın ya da yapılmasın
yok kundaklandı yok akp nin işi falanda filan
haydarpaşa değil nottingham sarayı olsa ne yazar
ne eski binayı savunan'ın ne de yeni projeyi savunanın kesin haklılıgı yok
maksat ayrı düşünce olsun
kapışalım
bakalım yenebilecek miyiz
meydan okuma.
ben sesimi çıkarmıyorum.
kimsenin bu tarz olaylarda taraf olmamasını istiyorum.
karşımızdakiler bizden akıllı değil.meydan okuyacak bişeyleri kalmazsa belki halka hizmet ederler diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

haydarpasagar.com dan said:
I.Dünya Savaşı’nda Anadolu’ya sevk edilmek üzere gar binasında depolanan cephaneler 6 eylül 1917 günü yapılan bir sabotaj sonucu infilak ederek muazzam bir yangın çıkarmış, gar binası yangın ile birlikte garda harekete hazır bekleyen ve gara girmekte olan cephane ve asker dolu çok sayıda vagonda bu arada yok olmuştur.

Bu sabotaj sonucu binanın çatısı imha olmuş ve diğer bölümleri de hasara uğramıştır. Bu hasarı akabinde yapılan bazı onarım ve değişikliklerle gar binası ve çatısı bugünkü görünümünü almıştır.

padisaha isyan eden pis kafirler istanbulun simgesine ahsar evrdi !!111 seklinde o donem cok konusulmus birsey bu olay yanniz sadffads

huun said:

koskocaman hazır bina varken ne diye yıkıp yeniden bina diksinler ki otel yapmak isteseler bile. kaldı ki tarihi bina otel olarak çok daha avantajlı olur işletmecisine.

ben bir mantık göremedim komple teorilerinde.

az calistirsak saksiyi bagliycaz aslinda

4. kat ve cati yandi

4. kat ve catiya bi guzel restroasyon ceker otel odalari yaparlar iste

normalde civi bile binbir yerden izin alarak cakiliyor o binaya
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

.......,,,,,,,,,,

Havadan müdahale dediğini olay simcitydeki gibi olmuyor yanlız. Hava şartından helikopterin o anki uygunluk durumuna kadar bin türlü olayı var onun.

.....,,,,,,,

neymiş peki o şartlar?

SeaGle said:

Binanın kundaklanması size ne kadar doğal geliyorsa bana da normal bi yangın ihtimali doğal geliyor. Tadilat vardır biri dikkatsizlik yapar, kıvılcımdan yanar.

Görevlinin biri ağzında sigarayla bişey yapmaya çıkmıştır, hayvanlığından yanar.

Elektrik sisteminde bi olay olur, ki bina zaten eski bina, yanar.

gayet normal yani...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...