Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prezi [Sunum programı]

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=pxhqD0hNx4Q

gördüğüm en iyi sunum programı.

iki gündür powerpoint powerpoint izleyip durdum, yok çok çirkin!

ha fiyatı tuzlu bence 3lisans 159$, senelik. Edu versiyonu internetten hazırlamak kaydı ile bedava, 500mb kotası, offline sunum için de ayrıca programı var.

Diğer yandan çok feci bir "lan ben bunu düşünmüştüm ama!" fikri. ha yapıcak gücüm ya da bilgim olmadı tabii
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece eve dönünce internette sunum programı adına ne varsa bayağı bi kurcaladım, sanırım hepsine baktım.

bence en güzeli bu.

bunun desktop için benzeri bişiyi (aslında var prezi desktop var ama diyeceğim şekilde değil) içine equation editorü ile excelden (ya da open officeten bilmem ne) chart çekecek arayüzü ile vs mühendislere de uygun hale getirip koyan deli kazanır.

bunlar kurcaladığım kadarı görsel sunumlar için harika ama teknik sunumlar için az kasmak gerekiyor bişiler yaparken.

yalnıııız.. microsoft'un canvas olayını, hadi onu bırak soldan sağa kayan tek, düz bir sayfa olayını bile düşünememiş olması innovation eksikliğine delalet eder..

deli gibi sıkıcı lan ppt. bi sürü ufak yazı. bi bok görünmüyor zaten ufak yazılarda. bi zoom in out heyecanı bile yaşanmıyor.. sdfsdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

yalnıııız.. microsoft'un canvas olayını, hadi onu bırak soldan sağa kayan tek, düz bir sayfa olayını bile düşünememiş olması innovation eksikliğine delalet eder..

http://www.officelabs.com/#pptplex

zamanında ben de araştırırken prezi'ye denk gelmiş, yine o dönemde de pptplex'i görmüştüm. hatta prezi bana güzel fikirler vermişti, kendimce yapabileceğim bir proje adına.. falan fişmekan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ZaugnaKhaldun said:

okul emailinizle kaydolursanız work offline dışında bütün benefitlerinden faydalanabiliyorsunuz.

deneyeceğim şimdi ben de

yaptım şimdi. çarşamba türkiyede postmodernizm sunumu yapacağım, bunla yapayım bari becerebilirsem. usb olması mükemmel :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
allah belasını versin bu prezi'nin çok net. günlerce sunum hazırladık anasını satiyim, sunum arifesi gel sen patla. prezi çok fazla alana yayıldı diye uyarı verip dur onu geçtim slide show yaparken siyahlıklar çıkması vesaire. gecenin birinde powerpointte sunum hazırladık ama ağlıyorduk resmen. bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama powerpoint'in gözünü seveyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

eh powerpoint evrenselleşmiş biraz. ama o sıkıcı sunumlar falan fena.

herkes preziye geçse gene yapanın eline bakıyor sunum kalitesi. bizde kızlar vardı bildiğin paragraf c/p edip sunum yapıyor manyak karı.

benzer şekilde iğrenç sunum efektlerine abananlar var. yazılar gelemiyor bi türlü, yok mozaikten oluş, yok bi harf sağdan bi harf soldan gel. bide yavaş bilgisayarda komedi oluyor. izin vermemek lazım.

bir de aklınıza gelmedi mi malum espri, başlığa bakınca?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
sunumları bununla yapar oldum iyicene, çok memnunum

ipad applicationu da gelmiş. flash çalıştırmayan ipad için app geliştirmişler .

said:
With the new Prezi app, you can easily show prezis wherever your ideas take you. Instead of clicking on buttons, you can simply pan and pinch to zoom and move around the prezi, making it even easier to bring your ideas into everyday discussions.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Prezi'de kaçak olduğunu bildirmek için güncelledim bunu. Okul e-posta adresimi aldığımdan beri sadece bir kere kullandım, ilk gün okul sisteminden kendi adresime yönlendirme yapmıştım.

Prezi işte edu'lu e-posta varsa tam sürüm beleş diyordu, sadece orada kullandım. Şimdi bir girip bakayım dedim adrese, spam dolmuş. Daha uzun erkek oldan, yeşil kart ala spam dolu.

Prezi satıyor olsa gerek adresleri.
Sosyal ağlarda paylaş

abi pardon da keynote berbat bi program yahu? powerpoint'e kötü diyordum, keynote bildiğin ondan 10 kat daha beter daha kötü bi program, template'lerini alıp ppt olarak save edip ppt'den devam ediyorum o derece kötü. bilmiyorum ben sağlam ppt kullanırken bi anda keynote a geçince mi yabancılık yaşadım dicem ama cidden artı hiç bir yönünü göremedim ben.

bi macosx lion'da full screen olayı yoktu ppt'da, o da son güncellemeyle geldi, mis gibi aslan gibi şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...