Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Edebiyat hocası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

snarveien said:

evet genelde ingilizce örtmenleri güzel oluyo nedense

hayatmda hic vucudu güzel ingilizce hocasi görmedm yaw :S suratlari fln güzel oluyor da.. boynundan asagya inmeye baslaynca fail..
bu ne abi sanki bi ırktan bahsediyosunuz
başkentlerini de söyleyin bari de gidip bakalım
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

snarveien said:

evet genelde ingilizce örtmenleri güzel oluyo nedense

hayatmda hic vucudu güzel ingilizce hocasi görmedm yaw :S suratlari fln güzel oluyor da.. boynundan asagya inmeye baslaynca fail..

bilkentte var bikaç tane hoca
Mesaj tarihi:
bizim laz bi matematikçi vardı tey tey.

İKZ BUYİGTUR Y'DEN
Y KUCİGDUR Z'DEN

ama inglizce hocaları epictir.

/summon Bloodybeast

bütün öğrencilerin fap hayali olan ingilizce hocasına derste kevaşe deyip sınıfının değişmesine sebep olmuştu hahaha.
Mesaj tarihi:
di said:

Nasil bi surattir o ya. Resmen tipini kaydirmislar hatunun estetik yapicaz diye. Burun patates, gozler resmen esSek gozu. Begenmedim cidden.

hanım yanındayken mi yapıyorsun bu yorumu abi =/
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

di said:

Nasil bi surattir o ya. Resmen tipini kaydirmislar hatunun estetik yapicaz diye. Burun patates, gozler resmen esSek gozu. Begenmedim cidden.

hanım yanındayken mi yapıyorsun bu yorumu abi =/

Ben anlamiyorum cidden sizin bu tepkilerinizi. Abi siz evliligi ya da birlikteligi nasil bir sey saniyosunuz ki ?
Mesaj tarihi:
snarveien said:

abi hatunun hertürlü gideri var nası bi göz var sizde ben merak ediyorum yoksa ben mi çok abazayım anlamıyorum ki daha 10 gün olmadı gerçi ilginç
Mesaj tarihi:
di said:

Ben anlamiyorum cidden sizin bu tepkilerinizi. Abi siz evliligi ya da birlikteligi nasil bir sey saniyosunuz ki ?

Espri yapmadığımı varsayalım 3-5 saniye. Yani diyorsun ki hanımın yanında kızlara laf atabilirim? ve bundan rahatsızlık duymaz? :D
  • Yeni Oluştur...