Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 çok kötü hocaymış lan rüyalarıma giricek igrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 di said: Nasil bi surattir o ya. Resmen tipini kaydirmislar hatunun estetik yapicaz diye. Burun patates, gozler resmen esSek gozu. Begenmedim cidden. wtfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bariz favorisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 favorisi de olsa favorimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 snarveien said: evet genelde ingilizce örtmenleri güzel oluyo nedense hayatmda hic vucudu güzel ingilizce hocasi görmedm yaw :S suratlari fln güzel oluyor da.. boynundan asagya inmeye baslaynca fail.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 applev0dka said: snarveien said: evet genelde ingilizce örtmenleri güzel oluyo nedense hayatmda hic vucudu güzel ingilizce hocasi görmedm yaw :S suratlari fln güzel oluyor da.. boynundan asagya inmeye baslaynca fail..bu ne abi sanki bi ırktan bahsediyosunuz başkentlerini de söyleyin bari de gidip bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 applev0dka said: snarveien said: evet genelde ingilizce örtmenleri güzel oluyo nedense hayatmda hic vucudu güzel ingilizce hocasi görmedm yaw :S suratlari fln güzel oluyor da.. boynundan asagya inmeye baslaynca fail.. bilkentte var bikaç tane hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 matematikçiler hep tıtr adam oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bizim laz bi matematikçi vardı tey tey. İKZ BUYİGTUR Y'DEN Y KUCİGDUR Z'DEN ama inglizce hocaları epictir. /summon Bloodybeast bütün öğrencilerin fap hayali olan ingilizce hocasına derste kevaşe deyip sınıfının değişmesine sebep olmuştu hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/App_Themes/Default/Layout/blank.gif 30 yaşında bir liseli http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000177010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 japonyada robotlusu var, derslere bile giriyor: http://cdn.thefrisky.com/images/uploads/Robot-Teacher-051109-m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 di said: Nasil bi surattir o ya. Resmen tipini kaydirmislar hatunun estetik yapicaz diye. Burun patates, gozler resmen esSek gozu. Begenmedim cidden. hanım yanındayken mi yapıyorsun bu yorumu abi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 çok efsane ingilizce hocalarım vardı ilkokul ve ortaokulda lise ve unide çirkin çirkin karılar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 wastyrx said: di said: Nasil bi surattir o ya. Resmen tipini kaydirmislar hatunun estetik yapicaz diye. Burun patates, gozler resmen esSek gozu. Begenmedim cidden. hanım yanındayken mi yapıyorsun bu yorumu abi =/ Ben anlamiyorum cidden sizin bu tepkilerinizi. Abi siz evliligi ya da birlikteligi nasil bir sey saniyosunuz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 46. foto beyler odaklanın !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 benim hiç böyle öğretmenim olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 abi hatunun hertürlü gideri var nası bi göz var sizde ben merak ediyorum yoksa ben mi çok abazayım anlamıyorum ki daha 10 gün olmadı gerçi ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 snarveien said: abi hatunun hertürlü gideri var nası bi göz var sizde ben merak ediyorum yoksa ben mi çok abazayım anlamıyorum ki daha 10 gün olmadı gerçi ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Tek elle yaziyorum da usendigimden kolaya kactim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 oylamaya sunmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 çinli japon kısaca asyalı sevmiyorum ben abi, isterse gider kaysayısı 1000 olsun, yine olmaz. ayrıca, ingilizce öğretmenleri (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 hatun güzel dedim. ama o kaşların alınmamış halini merak etmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 di said: Ben anlamiyorum cidden sizin bu tepkilerinizi. Abi siz evliligi ya da birlikteligi nasil bir sey saniyosunuz ki ? Espri yapmadığımı varsayalım 3-5 saniye. Yani diyorsun ki hanımın yanında kızlara laf atabilirim? ve bundan rahatsızlık duymaz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Lyvanna_Dolores said: hatun güzel dedim. ama o kaşların alınmamış halini merak etmedim değil. harbi yannız nası bi kaş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 hatun çinli olamaz, koreli daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar