Somon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 napae said: Şöyle bişey yaptırmayı çok isterdim ama yaşlanınca iğrenç duracağı için götüm yemiyor. ahah sanada tam giderin var diye yavşıcaktım altı okudum, malzeme çıkmadı bana bu konudan bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 dovme yaptirmak isteyip yaslaninca soyle boyle olucak diyenleri de anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 di mi yaslanınca ölecekler zaten yaslanınca ve türkçe karakterler ile ilgili de bir espirim var ama yazmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 dövme olmasa da şöyle böyle oluyor yaşlanınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yaslaninca pipim kalkmicaksa kesiim gitsin. fede bak burda iyi durdu turkceli filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 eheeege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 benim klavyem ingilizce değil abi o yüzden yazamıyorum esprileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 benim yazdiklarimdan cple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 sharon stone ablamız 50 yi devirdi ama hala tas gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 adi stone. ehiehieheiheiehie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 daha hizli yapmaliydin bu espriyi f5 ledim baya bi beklerken. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Somon said: xunn said: Cons said: xunnun dövmelerinden yaptırmazsan sorun olacağıın sanmıyorum Symbol of Torment > Senin tribal bakkal dövmelerin. "Abi ben tribal yaptırmak istiyorum süper duruyo yaaaa" Bok gibi duruyor, fast and furious arabası mı olmak istiyorsun orçun, binelim mi sana? südyeni çıkarmasamymışsın keşke :S Annen şikayetçi değildi. ps: Bundan sonra her lol karı espirisine ur momma çekiyorum, aynı kalibreye geliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Somon said: napae said: Şöyle bişey yaptırmayı çok isterdim ama yaşlanınca iğrenç duracağı için götüm yemiyor. ahah sanada tam giderin var diye yavşıcaktım altı okudum, malzeme çıkmadı bana bu konudan bu akşam kadının beli çok kötüymüş xunn'un sırtını tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 kadın sırtından ziyade vazo gibi birşeye dönüşmüşsün tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 xunn said: bansheee said: o deil de bu xunn denen arkadaşın acil şekilde spora başlamasını şiddetle tavsiye ediyorum.Dövme harika ama sırt etiyopyalılardan beter.Vallahi fotoyu gördüm içim parçalandı. O zaman küçüktüm şimdi evire çevire döverim seni. Aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 napae said: Şöyle bişey yaptırmayı çok isterdim ama yaşlanınca iğrenç duracağı için götüm yemiyor. yaşlanınca herkes zaten iğrenç duracak takılma çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 benimde sağ kolumda şu var http://i55.tinypic.com/2h3cyf5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bansheee said: napae said: Şöyle bişey yaptırmayı çok isterdim ama yaşlanınca iğrenç duracağı için götüm yemiyor. yaşlanınca herkes zaten iğrenç duracak takılma çok O kadar büyük dövme iyice iğrenç gözükmesini sağlar bence, bi de yarın bi gün çocuk yapsam o dövme çatlak çatlak olur. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 kadının neresi götü neresi memesi neresi sırtı neresi beli anlaşılmıyor. bir dövme ne hale getiriyor insanları ya-rab. bi de benim belim daha tüysüz demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 napae said: bansheee said: napae said: Şöyle bişey yaptırmayı çok isterdim ama yaşlanınca iğrenç duracağı için götüm yemiyor. yaşlanınca herkes zaten iğrenç duracak takılma çok O kadar büyük dövme iyice iğrenç gözükmesini sağlar bence, bi de yarın bi gün çocuk yapsam o dövme çatlak çatlak olur. :/ yaptır sen olmaz bişii(mantıklı bir karşı argümanım o sadece dövmeyi beğendim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 catlagin ilaci var(mis) artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 napae said: bansheee said: napae said: Şöyle bişey yaptırmayı çok isterdim ama yaşlanınca iğrenç duracağı için götüm yemiyor. yaşlanınca herkes zaten iğrenç duracak takılma çok O kadar büyük dövme iyice iğrenç gözükmesini sağlar bence, bi de yarın bi gün çocuk yapsam o dövme çatlak çatlak olur. :/haklısın bu tarz büyük dövemeler bayanlar da derforme olabiliyor özellikle de hamilelik zamanın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Lucifel the Impregnat0r onayladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar