Somon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 napae said: Şöyle bişey yaptırmayı çok isterdim ama yaşlanınca iğrenç duracağı için götüm yemiyor. ahah sanada tam giderin var diye yavşıcaktım altı okudum, malzeme çıkmadı bana bu konudan bu akşam
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 dovme yaptirmak isteyip yaslaninca soyle boyle olucak diyenleri de anlamiyorum.
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 di mi yaslanınca ölecekler zaten yaslanınca ve türkçe karakterler ile ilgili de bir espirim var ama yazmayacağım
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 dövme olmasa da şöyle böyle oluyor yaşlanınca.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 yaslaninca pipim kalkmicaksa kesiim gitsin. fede bak burda iyi durdu turkceli filan
fede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 benim klavyem ingilizce değil abi o yüzden yazamıyorum esprileri
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 sharon stone ablamız 50 yi devirdi ama hala tas gibi.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 daha hizli yapmaliydin bu espriyi f5 ledim baya bi beklerken. :(
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Somon said: xunn said: Cons said: xunnun dövmelerinden yaptırmazsan sorun olacağıın sanmıyorum Symbol of Torment > Senin tribal bakkal dövmelerin. "Abi ben tribal yaptırmak istiyorum süper duruyo yaaaa" Bok gibi duruyor, fast and furious arabası mı olmak istiyorsun orçun, binelim mi sana? südyeni çıkarmasamymışsın keşke :S Annen şikayetçi değildi. ps: Bundan sonra her lol karı espirisine ur momma çekiyorum, aynı kalibreye geliyor zaten.
yav Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Somon said: napae said: Şöyle bişey yaptırmayı çok isterdim ama yaşlanınca iğrenç duracağı için götüm yemiyor. ahah sanada tam giderin var diye yavşıcaktım altı okudum, malzeme çıkmadı bana bu konudan bu akşam kadının beli çok kötüymüş xunn'un sırtını tercih ederim
gecko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 kadın sırtından ziyade vazo gibi birşeye dönüşmüşsün tebrik ederim
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 xunn said: bansheee said: o deil de bu xunn denen arkadaşın acil şekilde spora başlamasını şiddetle tavsiye ediyorum.Dövme harika ama sırt etiyopyalılardan beter.Vallahi fotoyu gördüm içim parçalandı. O zaman küçüktüm şimdi evire çevire döverim seni. Aferim
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 napae said: Şöyle bişey yaptırmayı çok isterdim ama yaşlanınca iğrenç duracağı için götüm yemiyor. yaşlanınca herkes zaten iğrenç duracak takılma çok
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 benimde sağ kolumda şu var http://i55.tinypic.com/2h3cyf5.jpg
napae Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 bansheee said: napae said: Şöyle bişey yaptırmayı çok isterdim ama yaşlanınca iğrenç duracağı için götüm yemiyor. yaşlanınca herkes zaten iğrenç duracak takılma çok O kadar büyük dövme iyice iğrenç gözükmesini sağlar bence, bi de yarın bi gün çocuk yapsam o dövme çatlak çatlak olur. :/
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 kadının neresi götü neresi memesi neresi sırtı neresi beli anlaşılmıyor. bir dövme ne hale getiriyor insanları ya-rab. bi de benim belim daha tüysüz demek istiyorum.
bansheee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 napae said: bansheee said: napae said: Şöyle bişey yaptırmayı çok isterdim ama yaşlanınca iğrenç duracağı için götüm yemiyor. yaşlanınca herkes zaten iğrenç duracak takılma çok O kadar büyük dövme iyice iğrenç gözükmesini sağlar bence, bi de yarın bi gün çocuk yapsam o dövme çatlak çatlak olur. :/ yaptır sen olmaz bişii(mantıklı bir karşı argümanım o sadece dövmeyi beğendim)
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 napae said: bansheee said: napae said: Şöyle bişey yaptırmayı çok isterdim ama yaşlanınca iğrenç duracağı için götüm yemiyor. yaşlanınca herkes zaten iğrenç duracak takılma çok O kadar büyük dövme iyice iğrenç gözükmesini sağlar bence, bi de yarın bi gün çocuk yapsam o dövme çatlak çatlak olur. :/haklısın bu tarz büyük dövemeler bayanlar da derforme olabiliyor özellikle de hamilelik zamanın da
Öne çıkan mesajlar